3r ESOCurs 2011-2012
Tenen una principal missió: ajudar a la conservació de la fauna i la biodiversitat del món.Per aconseguir-ho, cal dur a ...
El zoo de Barcelona té més de 100 anys.El zoo de Barcelona té aquests aspectes en la manera de funcionar: Educació: per...
 Investigació sobre com viuen, com s’alimenten,  com es reprodueixen... Deixar-los amb llibertat al seu hàbitat un cop  ...
És la subespècie dellop permanent a la   península Ibèrica.  De pelatge marró i  grandària mitjana.   Es determina per    ...
D’alimentació omnívora i              costums solitaris. Hi ha            mascles de més de 400kg                         ...
Viu a les sabanes seques i les                                          planes desèrtiques del sud                        ...
És un gran antílop. Pot passardels 250 kg de pes. Habita a les     sabanes i zones amb molts       arbustos del centre i s...
Habita a les selves denses del sud d’Amèrica i ocupa les parts més       altes dels arbres, per on es    desplaça amb agil...
És un parent del mandril però molt menys conegut a causa      de tenir una coloració no   tant vistosa i, sobretot, per   ...
És una au carronyera que ocupa           tota mena de terrenys,   preferentment muntanyencs,      del sud d’Europa i del n...
És un rosegador terrestre, quepertany a la família dels esquirols.  Viu a les praderies i altres planes    desertes de l’A...
És una nedadora excel·lent. La         podem trobar des dels torrents d’alta muntanya fins      a la desembocadura dels   ...
És una espècie de cérvol de l’àrea Mediterrània. Només el mascle té banyes. Són omnívors i diürns. El pes dels   mascles é...
És un mamífer que       viu a regions de                  baixes        temperatures i             salimenta     principal...
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Zoo de barcelona 3r eso
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Zoo de barcelona 3r eso

171

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
171
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Zoo de barcelona 3r eso

  1. 1. 3r ESOCurs 2011-2012
  2. 2. Tenen una principal missió: ajudar a la conservació de la fauna i la biodiversitat del món.Per aconseguir-ho, cal dur a terme una acció decidida en el camp de l’educació i l’entreteniment per la conscienciació en el respecte de les espècies, els hàbitats i els ecosistemes en general. El Zoo contribueix a l’increment del coneixement científic que és, imprescindible per a la conservació.
  3. 3. El zoo de Barcelona té més de 100 anys.El zoo de Barcelona té aquests aspectes en la manera de funcionar: Educació: per l’importància de l’educació, al zoo l’any 1975 es va inaugurar: "Escuela Teórico- práctica de Zoología Animal y Primatología Aplicada", amb l’objectiu d’aprofitar la gran oportunitat educativa que representa tenir una àmplia col·lecció d’animals i convertir-se així en un recurs pedagògic i cultural al servei de la comunitat. Conservació del animals.
  4. 4.  Investigació sobre com viuen, com s’alimenten, com es reprodueixen... Deixar-los amb llibertat al seu hàbitat un cop recuperats, reproduïts... Tenen unes instal·lacions adequades a cada animal. Prevenció de la extinció dels animals. Tenen una dieta adequada per a cada animal a les seves necessitats. Fan entrenaments perquè un cop deixats en llibertat pugin sobreviure sense dificultats. Hi ha un centre molt equipat de veterinària. Fan reproduir als animals, perquè aquella espècie no sextingeixi.
  5. 5. És la subespècie dellop permanent a la península Ibèrica. De pelatge marró i grandària mitjana. Es determina per una sèrie de marques que li han donat el nom de “signatus” (segellat) en llatí. És carnívor. Viu del que caça.
  6. 6. D’alimentació omnívora i costums solitaris. Hi ha mascles de més de 400kg de pes. Ha desaparegut de moltes zones a causa de la caça de l’home i de la destrucció del seu hàbitat. Ara només és una espècie comuna a l’antiga URSS (Unió de Repúbliques Socialistes Soviètiques(Rússia i altres repúbliques)), el Canadà i Alaska. Aquí, encara sobreviu en petitnombre a la serralada Cantàbrica i als Pirineus.
  7. 7. Viu a les sabanes seques i les planes desèrtiques del sud d’Àfrica. És un actiu caçador. S’alimenta especialment d’insectes i altres invertebrats, encara que també pot menjar ocells, ous, petits mamífers i rèptils tan perillosos com les cobres.És d’activitat diürna i formen colònies que viuen en caussubterranis. És típic veure’ls a l’entrada, vigilant l’entorn, aixecatssobre les potes posteriors.
  8. 8. És un gran antílop. Pot passardels 250 kg de pes. Habita a les sabanes i zones amb molts arbustos del centre i sud d’Àfrica. Es troba en grans grups, sobretot quan es desplacen per la migració estacional que fan cada any per trobar aigua i herba fresca. En aquestes migracions pot recórrer fins a 1.500 km i formar ramats de centenars de milers d’ells.
  9. 9. Habita a les selves denses del sud d’Amèrica i ocupa les parts més altes dels arbres, per on es desplaça amb agilitat ajuda’t per la llarga cua, que utilitza com una cinquena extremitat. No tenen dit polze. Són animals de costums diürns que es comuniquen a grans distancies i salimenten majoritàriament de fruits i llavors.
  10. 10. És un parent del mandril però molt menys conegut a causa de tenir una coloració no tant vistosa i, sobretot, per la seva extrema raresa, ja que queden molts pocs exemplars en llibertat. És propi de les selves humides de l’Àfrica tropical occidental, on sovint es desplaça per terra. És fonamentalment vegetarià però complementa la seva dieta amb insectes i petits vertebrats.
  11. 11. És una au carronyera que ocupa tota mena de terrenys, preferentment muntanyencs, del sud d’Europa i del nord d’Àfrica fins al centre d’Àsia. Forma grans colònies de cria en penya-segats i cada parella cria un sol poll per temporada. La transformació agrària i ramadera, l’ús de verins i la caça van fer disminuir -los a mitjans del segle XX, encara que avui la seva situació ha millorat en moltes àrees.
  12. 12. És un rosegador terrestre, quepertany a la família dels esquirols. Viu a les praderies i altres planes desertes de l’Amèrica del Nord, des del sud del Canadà fins al nord de Mèxic. Té tendència a associar-se amb altres de la mateixa espècie iforma grans colònies subterrànies que poden estar constituïdes per centenars de milers d’ells. L’embaràs d’aquests animals dura entre 34 i 37 dies i el nombre de cries que neixen en cada part és de 3 a 5, tot i que de vegades arriba a 8.
  13. 13. És una nedadora excel·lent. La podem trobar des dels torrents d’alta muntanya fins a la desembocadura dels rius, sempre amb aigües netes. S’alimenta sobretot de peixos però també caça crancs de riu, serps d’aigua i algun petit mamífer, que localitza gràcies a uns bigotis llargs i sensibles, fins i tot en condicions de poca visibilitat, ja que és d’hàbits crepusculars i nocturns.
  14. 14. És una espècie de cérvol de l’àrea Mediterrània. Només el mascle té banyes. Són omnívors i diürns. El pes dels mascles és de 58 kg i 45 kg el de les femelles. Té granvarietat del color en la capa, que pot ser: blanc fins gris fosc gairebé negre i marró vermellós amb un patró de taques blanques que és el més habitual. També es pot veure que alguns tenen una franja fosca que recorre tota la columna dividint el llom en dos.
  15. 15. És un mamífer que viu a regions de baixes temperatures i salimenta principalment de mol·luscs i peixos com els arengs.El seu nom deriva del fet que els mascles adults tenen un pelatge diferent del de les femelles: tenen una mena de crinera, com els lleons. També emeten un tipus de rugit greu.
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×