L’anaconda

1,203 views

Published on

CAT: Com és una anaconda?

Published in: Lifestyle
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,203
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

L’anaconda

 1. 1. L’anaconda L’ anaconda(Eunectus Murinus)ésuna una serp de la família dels bòids.
 2. 2. Pes i longitud L’anaconda és potser la major serpconeguda;les femelles,normalment més grans que els mascles,arriben a un terme mitjà d’entre 5 a 7 m de llargada i, un pes de 45 a 80 kg,mentre que els mascles arriben a una longitud de 2 metres i mig.L’ anaconda mésgran que s’ha registrat oficialment, tenia 9 m de llarg.
 3. 3. VidaLes anacondes viuen entre 7 i 13anys. Rares vegades han arribat als 15.
 4. 4. Alimentació Les anacondes nadó s’alimenten pricipalment de preses aquàtiques comgranotes i peixos.Les anacondes adultes s’alimenten de qualsevol animal quepuguin dominar:rosegadors grans,peixos, tortugues,ovelles,gossos,etc.
 5. 5. DigestióLes anacondes una vegada han matat la seva presa la engolleixen completament.El procés de digestiópot durar uns quants dies i si la presa era molt gran pot arribar a dos setmanes.Quant estan digerint lapresa no es mouen de lloc fins que no tornen a tenir gana.
 6. 6. HàbitatOn normalment es veuen més les anacondes és a prop dels rius, pantans i basses de la selva Amazònica.
 7. 7. Caça Se sap que les anacondes poden romandre uns 10 minuts dins l’aigua,una tàctica que utilitzenen per caçar les seves preses.Les anacondes principalment cacen a les nits ales zones pantanoses.Els seus ulls i el nas es col·loquen en la part superior del cap que li permet agafar la seva presa mentre que la resta del cos continua sota l’aigua.
 8. 8. ReproduccióLa seva reproducció és ovovivípara.La seva gestació dura uns 6 mesos i técamades d’entre 20 i 50 cries,encara que de vegades el nombre és major. Les cries al nèixer ja medeixen al voltant d’un metre, i ja són capaces de nedar i alimentar-se per si mateixes.
 9. 9. La situació de les anacondes actualment Hi ha homes que maten les anacondes per fer-ne abrics i roba,paraigües,etc. amb la seva pell.Si la gent continua així al final les anacondes estaran en perill de extinció.
 10. 10. Anatomia d’una serp: 1 Esòfag, 2 tràquea, 3pulmons traqueals4pulmó esquerre, 5 pulmódret, 6 cor, 7fetge, 8 estómac, 9 sac d’aire, 10vesícula biliar, 11 pàncrees, 12 melsa, 13 intestí, 14 testicles 15 ronyons
 11. 11. La pell Les anacondes canvien la pell periòdicament.A diferència d’altres rèptils el canvi de pell es realitza tot d’una peça.Això es fa per reparar ferides ialliberar-se de paràsits externs.
 12. 12. Mascota?Hi ha gent que té anacondes demascota,el que passa és que quan és fan grans les abandonen.
 13. 13. Fi
 14. 14. Espero que us hagi agradat

×