Absolut superb ! 2x
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Like this? Share it with your network

Share

Absolut superb ! 2x

on

 • 353 views

 

Statistics

Views

Total Views
353
Views on SlideShare
353
Embed Views
0

Actions

Likes
1
Downloads
2
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Absolut superb ! 2x Presentation Transcript

 • 1. O căprioară vine în fiecare dimineaţă în vizită la o pisică. Această pisică din Harrisburg, Pennsylvania, USA., este norocoasă de a avea o prietenă cu totul specială.Proprietarul pisicii a făcut aceste fotografii la una din întâlniri.
 • 2. Orfan, acest urangutan de trei ani era atât de deprimat încât refuza hrana şi oricetratament.Veterinarii erau siguri că va muri.Dar a întâlnit un câine bătrân, piredut în împrejurimile parcului zoologic şi, dinacea zi urangutanul a acceptat să intre în sala de tratament. Au devenit prieteni de nedespărţit.Urangutanul şi-a recăpătat pofta de viaţă şi îl însoţeşte pe noul său prietenpeste tot.Ei trăiesc în nordul Californiei, iar înotul este sportul lor favorit, cu toate căRoscoe (urangutanul) se teme de apă şi nu înoată decât cu prietenul lui.
 • 3. Nairobi: un pui de hipopotam în vârstă de unan (300 kg!), Owen, supravieţuitor al unui tsunamide pe coasta Kenyei, a legat o prietenie solidă cu obroască ţestoasă centenară în parcul Lafarge dinMombassa. El o consideră drept mamă pe broască,directoarea Paula Kahumbu declarând: «Ei înoată,mănâncă şi dorm împreună. Hipopotamul devineagresiv dacă cineva se apropie de cea pe care oconsideră mama lui»
 • 4. Anjan este cimpazeul care a salvat doi tigrialbi, separaţi de mama lor de taifunulHanna. Nu numai că se joacă cu ei, dar ledă şi biberonul...A mai îngrijit şi un pui deleopard şi unul de leu...Este cu adevăratceea ce se numeşte instinct matern…
 • 5. Vă aduceţiaminte deBambi şi deTambur !Iată-i dinnou !
 • 6. S fâ rş it