HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 1
HANDLEIDING MAGENTO – BANNER TOEVOEGEN
De banners van uw webshop kunt u eenvoudig ...
HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 2
7. Afbeelding toevoegen: Klik op het icoontje achter “Image url”. U zult zien dat ...
HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 3
8. Browse files: Wanneer u op “Browse files” klikt worden de bestanden uit uw eige...
HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 4
11. Toevoegen: Er is een url aangemaakt voor de afbeelding. Het is ook mogelijk om...
HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 5
BANNER WIJZIGEN
Log in op het CMS en ga naar Interakting slider > Manage slides
1....
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Handleiding Magento banner toevoegen

243 views

Published on

In deze handleiding staat duidelijk beschreven hoe u een banner kunt toevoegen aan uw Magento webshop. Voor meer informatie kunt u ook kijken naar http://www.taurosmedia.com/info/banner-toevoegen

Published in: Education
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
243
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Handleiding Magento banner toevoegen

  1. 1. HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 1 HANDLEIDING MAGENTO – BANNER TOEVOEGEN De banners van uw webshop kunt u eenvoudig beheren vanuit het CMS. In deze handleiding de uitleg voor het toevoegen en wijzigen van banners. Let op dat u op voorhand een banner beschikbaar heeft in het juiste formaat. BANNER TOEVOEGEN Log in op het CMS en ga naar Interakting slider > Add a new slide 1. Naam: In dit veld geeft u een de naam in van de banner 2. Winkeloverzicht: Selecteer hier de webshop(s) waarop de banner zichtbaar moet zijn 3. Status: Kies ingeschakeld als u de banner direct wilt tonen in de webshop. Selecteer uitgeschakeld als u de banner nog niet wilt tonen in de webshop. 4. From time – To time: Hier kunt u een periode selecteren wanneer de banner zichtbaar is. Dit is erg handig als het om een actie gaat die maar tot een bepaalde tijd geldig is. Wanneer u hier niets invult wordt de banner direct zichtbaar en pas onzichtbaar als u hem verwijderd of op status uitgeschakeld zet (zie 3) 5. Content: De banner kunt u toevoegen door middel van de afbeeldingen knop. Hieronder met een blauw kader weergegeven: --------------v 6. Pop up venster: De volgende pop up wordt geopend:
  2. 2. HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 2 7. Afbeelding toevoegen: Klik op het icoontje achter “Image url”. U zult zien dat de volgende layer geopend wordt:
  3. 3. HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 3 8. Browse files: Wanneer u op “Browse files” klikt worden de bestanden uit uw eigen pc getoond. Selecteer de banner die u op uw webshop wilt tonen de banner staat dan in het scherm zoals hieronder weergegeven. 9. Uploaden: U kunt de banner uploaden door op Upload Files te klikken. De banner wordt dan tussen de andere banners weergegeven. 10. Selecteren: Selecteer de banner en klik vervolgens op Insert File om de banner te kunnen uploaden in de webshop. Het volgende scherm verschijnt:
  4. 4. HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 4 11. Toevoegen: Er is een url aangemaakt voor de afbeelding. Het is ook mogelijk om een beschrijving en een titel mee te geven. Als u dit doet zorg ervoor dat het belangrijke keywords bevat, dit is goed voor SEO. Klik vervolgens op Insert om de banner toe te voegen. 12. Opslaan: De banner kunt u opslaan door rechtsboven op Save slide te klikken 13. Controle: De banner is nu toegevoegd. Ga naar de homepage om de banner te controleren. Is de banner niet zichtbaar controleer dan of u alle bovenstaande stappen heeft doorlopen.
  5. 5. HANDLEIDING MAGENTO- BANNER TOEVOEGEN 5 BANNER WIJZIGEN Log in op het CMS en ga naar Interakting slider > Manage slides 1. Selecteren: Selecteer de banner die u wilt wijzigen. De volgende pagina wordt geopend: 2. Afbeelding selecteren: Klik op de afbeelding om deze te selecteren. 3. Verwijderen: U verwijderd de banner door op de backspace button van je toetsenbord te klikken 4. Nieuwe banner toevoegen: Volg de stappen van banner toevoegen vanaf stap 5.

×