Het vreemdevormenhuis

329 views
288 views

Published on

Huis voor in De Sims 3.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
329
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Het vreemdevormenhuis

 1. 1. Het vreemdevormenhuis Van harte welkom bij de rondleiding door het vreemdevormenhuis.
 2. 2. Hallo, ik ben Gertrude Gids en ik ga jullie vandaag dit prachtige huis laten zien. Zoals je al hebt gezien is dit geen standaard huis maar een vreemd gevormde. Heb je er al zin in? Kom maar mee!
 3. 3. De hal Dit zie je als je binnenkomt. Op de foto hieronder zie je aan de linkerkant misschien wel de deurhendel, daar gaan we nu door naar binnen.
 4. 4. De badkamer We zijn nu in de badkamer, hieronder is de entree zichtbaar. De kamer is niet alleen stijlvol, maar ook nog zeer ruim!
 5. 5. De woonkamer Achter me zie je de deur die naar de woonkamer leidt. Dus laten we daar maar even een kijkje nemen! Het lichte blauw in de woonkamer zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Door de boekenkast en de computer is deze kamer ook heel leerzaam.
 6. 6. De keuken Deze keuken maakt je helemaal relaxed. Door de rode kleur voel je je helemaal warm. Het blauwe fornuis geeft de keuken een apart tintje.
 7. 7. De slaapkamers Aan het einde van de hal zijn wel vier deuren! Achter al deze deuren bevindt zich een slaapkamer. Laten we beginnen met de eerste, meest rechtse deur die op de foto links te zien is! De kamer is licht en ruim, waardoor het een frisse uitstraling heeft. Goed geschikt voor tieners!
 8. 8. De slaapkamers Nu gaan we de linkse deur door, naar de peuter-slaapkamer in het huis! De kamer is heel vrolijk gekleurd en ook goed verlicht. De vloerbedekking is zacht waardoor de peuter niet bang hoeft te zijn voor blauwe plekken als hij of zij valt.
 9. 9. De slaapkamers Goed, nu we de peuterslaapkamer bezichtigd hebben, gaan we door naar de slaapkamer voor de ouders! De kamer heeft grote ramen, waardoor aan licht geen gebrek is, de houten vloer geeft de kamer een moderne, volwassen look.
 10. 10. De slaapkamers Nu hebben we al drie slaapkamers gezien, maar.. er is er nog een! Deze kamer is donkerder dan de rest want deze kamer ligt in het midden van het huis en heeft daarom geen ramen.
 11. 11. De plattegrond Dit is de plattegrond van de woning. Het beste adres voor de woning is: Zonneliedweg 9
 12. 12. Het einde Helaas is dit alweer het eind van de rondleiding. Ik hoop dat ik je straks mag bellen om je te feliciteren met deze geweldige aankoop! Hopelijk heb je het naar je zin gehad, en misschien kom je nog wel een keer kijken naar een van mijn andere huizen! Dag! Groetjes van Gertrude Gids.

×