Swets eBooks NL

433 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
433
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Swets eBooks NL

  1. 1. Alle titels. Alle uitgevers. Eén platform. Alles wat u nodig heeft voor de aanschaf, toegang en het beheer van uw eBooks • eBooks bestellen vanuit onze uitgebreide catalogus met titels van meer dan 1.000 uitgevers. • Eenvoudig prijzen vergelijken van verschillende aanbieders van dezelfde titel. • Uw eindgebruikers kunnen bladeren, zoeken en de full-text-versies gebruiken. Lees verder en ontdek wat deze oplossing voor u kan betekenen.
  2. 2. Stap over naar eBooks. Samen met ons Hoewel eBooks uw eindgebruikers veel voordelen bieden, weten we dat het bestellen en beheren van eBooks voor bibliothecarissen en informatiespecialistenMinder kosten. Bespaar lang niet zo eenvoudig is. Er worden verschillende aankoopmogelijkhedenwerk en tijd. aangeboden, vaak door verschillende leveranciers, die elk ook nog eens hun eigen licentievoorwaarden hanteren. Dit maakt het inkopen van eBooks ingewikkeld en tijdrovend. Dit moet makkelijker kunnen en dat is precies waar Swets u bij kan helpen. Winnen met SwetsWise SwetsWise is een online platform dat wereldwijd door duizenden bedrijven en academische en overheidsinstellingen gebruikt wordt voor het inkopen en beheren van wetenschappelijke en professionele informatie, veelal in print en elektronisch formaat. SwetsWise is speciaal ontworpen om het zoeken, bestellen en beheren van uw bibliotheekcollectie eenvoudiger te maken. We hebben nu ook eBooks aan SwetsWise toegevoegd. Zo ontstaat een gebruikersvriendelijke interface, waarin u zowel tijdschriften als eBooks kunt beheren; een unicum in de informatie-industrie. Als u wilt, kan SwetsWise echter ook alleen voor uw eBookcollectie gebruikt worden.Het enige platform terwereld waarop zowel Het perfecte inkoopportaaltijdschriften als eBooks Met behulp van SwetsWise bestelt u afzonderlijke titels en eBookcollecties tegen dezelfde prijs- en leveringsvoorwaarden die gelden wanneer u rechtstreeks bij eenbeheerd kunnen worden. uitgever of aggregator zou bestellen. SwetsWise heeft de meest uitgebreide eBookcatalogus die op dit moment in de academische en professionele markt voorhanden is. De catalogus wordt dagelijks vernieuwd en er komen steeds nieuwe partners bij. U vindt er: • Bijna 300.000 titels van meer dan 1.000 uitgevers. • Aanbiedingen van grote eBookleveranciers en bekende uitgevers (een volledige lijst van aanbieders is beschikbaar op onze website). Gebruiksvriendelijk zoeken in onze catalogus. Alle bestelmogelijkheden voor de gewenste titel in een overzicht.
  3. 3. Makkelijk Ebooks vinden en bestellenOns SwetsWise-inkoopportaal is een intuïtieve interface waar bibliothecarissen eninformatiebeheerders eBooks kunnen vinden en bestellen. U kiest zelf via welkonline-content-platform u de full-text-versies wilt zien. SwetsWise maakt hetbestellen van eBooks makkelijker door: eBooks vinden en bestellen was nog nooit zo makkelijk.• Eenvoudige en uitgebreide zoekopties, waaronder de mogelijkheid om op print ISBN te zoeken.• Eén duidelijk overzicht waarin u de verschillende aanbieders van de gewenste titel vindt, compleet met prijzen en prijsmodellen.• Gedetailleerde bibliografische gegevens voor de meeste eBooks, aangevuld met een samenvatting, TOC (inhoudsopgave) en afbeelding van de boekomslag waardoor het selecteren nog makkelijker wordt.• Zoekresultaten van waaruit u handig en snel de content selecteert die u wilt bestellen.• Uw eigen elektronische winkelwagen. Met SwetsWise kunt u gedecentraliseerd bestellen. Rijke metadata die uw selectieprocedure ondersteunen.Volledige financiële en administratieve controleMet SwetsWise heeft u uw volledige eBookcollectie binnen handbereik en is hetmakkelijker om alle onderdelen van het bestelproces te beheren. Naast uitgebreideadministratieve hulpmiddelen en betrouwbare ondersteuning biedt SwetsWise u:• Eén bron voor het bestellen van eBooks, waardoor u weloverwogen beslissingen over uw collectie kunt nemen.• De meest recente statusgegevens van iedere bestelling.• Een manier om onnodige dubbele bestellingen te vermijden. Voordat u een bestelling plaatst, krijgt u duidelijk te zien of de betreffende titel reeds deel uitmaakt van uw collectie.• De mogelijkheid om bestelreferenties toe te voegen die uw eigen interne procedures ondersteunen.• De mogelijkheid om uw medewerkers zelf eBooks te laten kiezen en bestellen. Door ingebouwde controlemechanismen en goedkeuringsprocedures weet u zeker dat alles automatisch volgens uw eigen interne procedures verloopt.
  4. 4. De SwetsWise-oplossingenSwetsWise vormt de kern van onze dienstverlening en de basis van uw SwetsWise-oplossing. Dankzij onze geïntegreerde benadering kunt u eenvoudig verschillendeaanvullende pakketten toevoegen, waarmee u optimaal aan uw eigen SwetsWise helpt u bij alleinformatiebehoeften kunt voldoen. aspecten van het bestellen• SwetsWise verzamelt en bundelt automatisch gebruiksstatistieken van en beheren van eBooks. verschillende bronnen. Met behulp van deze statistieken kunt u verschillende rapportages maken (gestandaardiseerd, maar ook op maat) waarmee u tendensen in het gebruik van uw collectie kunt waarnemen.• SwetsWise biedt u een alfabetisch overzicht van al uw titels, zodat eindgebruikers gemakkelijk naar de full-text-versie van een titel kunnen gaan. Alle content die u via SwetsWise bestelt, wordt automatisch in uw alfabetische titellijst opgenomen.• Een ander onderdeel van het SwetsWise-pakket is een federatieve zoekmachine waarmee uw eindgebruikers, vanuit één interface, snelle, relevante zoekresultaten in al uw bronnen vinden.Wanneer u één of meerdere optionele oplossingen aan uw eigen SwetsWise-pakket toevoegt, heeft u één interface waarin u al uw content, ongeacht hetformaat, voor uw organisatie bestelt, gebruikt, beheert en evalueert. Eén omgeving waarin u uw volledige collectie beheert, evalueert en gebruikt. Volledig overzicht van al uw eBooks.Meer weten?Met SwetsWise eBooks heeft u alles in huis om makkelijk uw eBooks te kunnengebruiken, beheren en evalueren. Wij hebben de kennis en ervaring om u tebegeleiden in de wereld van eBooks. Wilt u ook weten hoe wij u kunnen helpenom het beheer van uw eBookcollectie te vereenvoudigen? Onze Sales Managersvertellen u graag meer.Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor SW-EBO-BR-NL-032011één van onze nieuwsbrieven op www.swets.com/swetswise

×