• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Proiect 053- Descriere si fotografii de la livrarea resurselor 22 decembrie 2010
 

Proiect 053- Descriere si fotografii de la livrarea resurselor 22 decembrie 2010

on

 • 1,030 views

Proiectul “Si eu vreau sa invat” este un proiect pentru 100 de copii cu varste cuprinse intre 5-16 ani, proveniti din familii defavorizate, proiect ce se deruleaza de 13 ani, care reuneste 10 ...

Proiectul “Si eu vreau sa invat” este un proiect pentru 100 de copii cu varste cuprinse intre 5-16 ani, proveniti din familii defavorizate, proiect ce se deruleaza de 13 ani, care reuneste 10 scoli din sectorul 5 din Bucuresti si care este coordonat de Asociatia Sfantul Stelian. Obiectivul acestui proiect il constituie prevenirea abandonului scolar si reintegrarea scolara a copiilor care au abandonat scoala. Acest proiect a fost finalizat cu sprijinul Holcim Romania.

Statistics

Views

Total Views
1,030
Views on SlideShare
796
Embed Views
234

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 234

http://www.sustineducatia.ro 234

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Proiect 053- Descriere si fotografii de la livrarea resurselor 22 decembrie 2010 Proiect 053- Descriere si fotografii de la livrarea resurselor 22 decembrie 2010 Presentation Transcript

  • 053 Si eu vreau sa invat!
   Proiect finalizat pe 22 decembrie 2010
   cu ajutorul angajatilor Holcim Romania.
  • Descrierea proiectului
  • Proiectul “Si eu vreau sa invat” este un proiect pentru 100 de copii cu varste cuprinse intre 5- 16 ani, proveniti din familii defavorizate, proiect ce se deruleaza de 13 ani, care reuneste 10 scoli din sectorul 5 din Bucuresti si care este coordonat de Asociatia Sfantul Stelian.
   Activitatile educative desfasurate la Centrul de Zi ofera o sansa copiilor defavorizati de a avea acces la educatie. Este un loc privilegiat pentru partea nevazuta pe care numai copiii si educatorii de aici o pot simti, acel sentiment de apartenenta si de spatiu propriu, in interiorul caruia copiii se pot exprima asa cum sunt, fara constrangerile resimtite in scoala datorate conditiei lor sociale. Aici educatia isi recapata statutul sau originar de formare si pregatire pentru viata, pentru ca are in vedere nu numai aspectele instructiv-formale ci si pe cele ale educatiei nonformale si a modelarii comportamentale.
  • Obiectivul acestui proiect il constituie prevenirea abandonului scolar si reintegrarea scolara a copiilor care au abandonat scoala. In cadrul proiectului se desfasoara activitati de educatie formala (pregatire scolara, asistare in invatare), educatie extracurriculara si non–formala, precum si activitati de monitorizare scolara si sociala.
   Resurse solicitate: CARTI si materiale didactice
    
   Resurse donate: 591 de carti (de povesti, de activitati pentru gradinita, cu autocolante, carti din lectura obligatorie si suplimentara pentru scoala, carti de poezii, romane pentru elevi, carti de limbi straine, dictionare de limba romana si de limbi straine), un video si 3 casete pentru invatarea limbii engleze, corp de mobilier.
  • Poze de la livrarea cartilor si resurselor
  • Ei au indraznit sa ceara ce au nevoie.
   Sunt copiii care vor sa invete,
   profesorii care au facut primul pas
   si oamenii care cred intr-o educatie mai buna.
    
   Acum e randul nostru. Orice donatie face educatie!
   Sustine un proiect pe www.sustineducatia.ro
    
   Impreuna facem educatie.