Your SlideShare is downloading. ×
Studér ved Kingston University i London
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Studér ved Kingston University i London

122
views

Published on

Kingston University er et av de raskest voksende universitetene i Storbritannia. I 2009 skrev Sunday Times University Guide om Kingston at de hadde et undervisningsspekter både nye og gamle …

Kingston University er et av de raskest voksende universitetene i Storbritannia. I 2009 skrev Sunday Times University Guide om Kingston at de hadde et undervisningsspekter både nye og gamle universitet kunne misunne.

Published in: Education

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
122
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Kingston University kan tilby deg kvalitetsundervisning iLondon - trolig en av verdens mest spennende ogkulturhistorisk rike byer. Med sine meget gode kontakterinnen organisasjoner og bedrifter over hele London, eruniversitetet et ideelt valg for deg som vil oppleve Londonfor arbediserfaring, studier og sosialliv.
  • 2. Mange studietilbudKingston University er et av de raskestVoksende universitetene i Storbritannia.I 2009 skrev Sunday Times UniversityGuide om Kingston at de hadde etundervisningsspekter både nye ogGamle universitet kunne misunne.
  • 3. Avisen beskrev også Kingston som et av de mest dynamiske ogmoderne universitetene i Storbritannia. Kingston har en veldigsterk tradisjon når det gjelder å utvikle nye og spennendefagtilbud i samarbeid med profesjonelle organisasjoner ogbedrifter. På denne måten hjelper Kingston sine studenter åoppnå noen av de beste jobbmulighetene i Storbritannia etterendt utdanning. Alle fakultetene ved universitetet ansees sommeget gode.
  • 4. BeliggenhetKingston ligger omtrent en halvtime med tog/undergrunn fra sentrum avLondon, en av verdens mest spennende byer, med mange kjenteturistattraksjoner. Samtidig har også Kingston god tilgang på mer landligeområder utenfor og i utkanten av byen, for dem som måtte ønske det.Togene til London går svært ofte, og gir deg muligheten til å benytte deg av demange lavprisselskapene som flyr fra Londons fem flyplasser.
  • 5. BeliggenhetBåde Gatwick, Heathrow og Stansted er cirka en times reise fra Kingston.Dette er en ypperlig mulighet dersom du ønsker å se mer av Europa,Storbritannia eller for eksempel Irland.Ellers tar Eurostar togene omtrent fem timer fra London til Paris og Brussel.Området rundt Kingston er et frodig og grønt område langs Themsen isørvest London. Kingston er dessuten omgitt av enorme kongelige parker.Hampton Court Palace, tidligere bebodd av Henry VIII, ligger like i nærheten,og mange sekstenhundretalls bygninger er fortsatt å finne i området.
  • 6. CafékulturKingston har en cafékultur som kan tilby mange muligheter når det gjeldersteder å møte venner. Ellers tibyr Kingston også trendy barer, tradisjonellepuber, restauranter, treningssentre, kino, bowlingbaner og et fantastiskutvalgav butikker, inkludert et stort og moderne kjøpesenter som kan fristemed noen av Storbritannias mest kjente butikkjeder ogdesignere. Alt dette fører til at det alltid er glimrendeaktvitetstilbud å velge fra.
  • 7. The UK Universities are some of the best in the world1 Kr ~ £0.11
  • 8. Les mer:http://no.studyacrossthepond.com/where-can-i-study.asp?area=London

×