Presentació inno smart rev130419 (3)
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Presentació inno smart rev130419 (3)

on

 • 687 views

Inno-Smart company product description.

Inno-Smart company product description.

Statistics

Views

Total Views
687
Views on SlideShare
687
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
1
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Presentació inno smart rev130419 (3) Presentació inno smart rev130419 (3) Presentation Transcript

 • FOUNDERS:Silvia Rodriguez-Donairesilvia.rodriguez.donaire@gmail.comDaniel Garcia-Almiñanadaniel.garcia.upc@gmail.com
 • QUI SOM? (I de II)La idea de Inno-Smart neix fa un parell demesos amb vocació de donar recolzament ainiciatives que permetin millorar lacompetitivitat de la petita i mitjanaempresa catalana.Els elements clau de la millora són laINNOvació i el desenvolupament desolucions SMART...i d’aquí el nom adoptat.
 • QUI SOM? (II DE II)Pretén constituir-se com a empresavinculada a la Universitat Politècnica deCatalunya i formen part de la propostaemprenedora la Silvia Rodriguez-Donaire,Dra. en Organització d’Empreses de la UPC,i Daniel Garcia-Almiñana, EnginyerQuímic, Enginyer Industrial i Expert de laComissió Europea en eficiència energètica.
 • PRODUCTES I SERVEIS? (I de V)Inicialment les activitats de INNO-SMART venen orientades a tasques deconsultoria professional en els àmbitssegüents:■ Comunicació Digital■ Eficiència Energètica■ Formació Especialitzada.
 • PRODUCTES I SERVEIS? (II de V)Acompanyament personalitzat en el dissenyd’una estratègia de COMUNICACIÓDIGITAL per a les PIMES:○ Assessorament professional enqualsevol dels àmbits de la estratègia.○ Desenvolupament de solucions a midaper a qualsevol dels components de l’estratègia:
 • PRODUCTES I SERVEIS? (III de V)● Definició conjunta del pla de comunicació:audiència, objectius, mitjans socials ihistòria.● Disseny conjunt i implementació de lapàgina web.● Implementació d’una estratègia basada enmitjans socials.● Dinamització del pla de comunicació.● Seguiment/mesura dels resultats assolits.
 • PRODUCTES I SERVEIS? (IV de V)Acompanyament personalitzat en eldesenvolupament d’una estratègia deGESTIÓ DE LENERGIA per a les PIMES:○ Diagnosi energètica específica ambproposta de millores i pla d’actuació.○ Assistent Virtual d’EficiènciaEnergètica (en desenvolupament).
 • PRODUCTES I SERVEIS? (V de V)Disseny de SOLUCIONS FORMATIVESper a les PIMES en els àmbits de lacomunicació digital i l’eficiència energètica.REFERÈNCIES
 • CONTACTESilvia Rodriguez-Donairesilvia.rodriguez.donaire@gmail.comDaniel Garcia-Almiñanadaniel.garcia.upc@gmail.comINNO-SMART19 dAbril de 2013