Financial suite®, de snelweg naar Fast close en structuur

609 views
539 views

Published on

Financial suite® is voor u dé oplossing voor finance processen als Financial closing, rapportages , budgetten en externe verslaglegging. Contract life cycle management bewaakt uw contracten en uw projecten en ISO worden ondersteund met moderne project management tools.
Alles online en op SharePoint. Wat is er dan nog te wensen?
Meer weten?
Bezeok onze site: http://www.smartsharepointsolutions.nl/nl/portal.aspx

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
609
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
161
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Financial suite®, de snelweg naar Fast close en structuur

  1. 1. Cafeïneshot… Jus de Brazil... Zelfs als mensen hun documenten een neutrale, zakelijke naam geven kan het nog wel eens lastig zijn om koffie terug te vinden als die coffee wordt genoemd, of café, of Kaffee… De naam hoeft gelukkig geen belemmering meer te zijn. Alles is eenvoudig terug te vinden. Financial Suite © zorgt voor standaardisatie en indexatie van documenten. Wel zo makkelijk voor de financiële professionals.
  2. 2. U weet alles van de tijd-waarde van geld. Uw externe accountants ook. Het is lonend om hen te helpen om tijd te besparen. De Financial Suite © van Smart SharePoint Solutions is een krachtige tool om rapportageprocessen te stroomlijnen, een audit trail bij te houden en te zorgen voor juiste, volledige en tijdige verslaglegging. Iedereen weet wat er moet gebeuren. Nu kan het sneller. Heel erg goed, maar kostbaar
  3. 3. Minder voor de hand liggend dan u zou denken Gebaseerd op Microsoft SharePoint ® biedt de Financial Suite © een uitgebreide bibliotheek aan voorgeprogrammeerde taken en lijsten van op te leveren documenten voor planning & control, budgetering, forecasting en rapportage. Ieder element is gekoppeld aan project management tools zoals: RSS feed, e-mail alerts, versiebeheer, goedkeuring, archivering. Was er nog niet, nee. Ideaal toch?
  4. 4. Als uitstekend beveiligde web-based oplossing biedt de Financial Suite © u enorme flexibiliteit. Minder afhankelijk van individuele collega’s of van kantoortijden in andere tijdzones. Wat deze tool zo krachtig en uniek maakt, is dat wij er 25 jaar aan ervaring in corporate finance in hebben gestopt. Meer nog; als u dit product koopt, kunt u gebruikmaken van de kennis van een groeiend team van experts. Sterke basis. Gebruiksklaar. Als u fan bent van SharePoint, zult u dit geweldig vinden
  5. 5. zit u in de cijfers, dan bieden wij een uitkomst you will love www.smartsharepointsolutions.nl

×