Financial Suite® brochure NL

419 views
343 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
419
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Financial Suite® brochure NL

  1. 1. Krachtige SharePoint tool voor Planning & Control / Finance Omdat het nu makkelijk kan
  2. 2. Professionals binnen financiële disciplines zoals Planning & Control weten hoe moeilijk het vaak is om vitale documenten of gegevens te vinden op het moment dat je ze nodig hebt. Onderhoud van gedeelde mappen en takenlijsten in Excel kost al gauw meer dan 250 uur per jaar1. Dikwijls is het moeilijk om snel en eenduidig vast te stellen wat de meest recente versie van een document of bestand is. Dit bezorgt menigeen onnodige hoofdpijn. Financial Suite® van Smart SharePoint Solutions helpt u van deze hoofdpijn af. Minder stress Sneller en gemakkelijker werken Financial Suite® is een zeer krachtige tool voor Bovendien ervaart u het voordeel van een gestandaar- budgetteren, plannen, prognosticeren en financiële diseerd coderingssysteem. Het verzamelen, delen, verslaglegging. Deze applicatie vereenvoudigt de bijwerken, opslaan, terugvinden en integreren van alle samenwerking en coördinatie van activiteiten door slim data die u nodig heeft, kan nu wanneer u maar wilt, gebruik te maken van Microsoft SharePoint-functionali- waar ook ter wereld. Financial Suite® stelt u en uw teiten. Daar komt bij dat deze toepassing beschikt collega’s in staat om keer op keer tijdige, volledige over een unieke bibliotheek van tijdbesparende tools en accurate rapportages op te leveren. voor de financiële professional. Alle op te leveren rapportagedocumenten zijn in dit systeem altijd binnen handbereik en overzichtelijk gerangschikt. Als u ooit droomde dat het moet kunnen, dan heeft u gelijk: Altijd, overal een • Bespaar honderden uren productiewerk betrouwbaar overzicht • Verbeter kwaliteit van gerapporteerde data • Elimineer discussies over validatie Financial Suite® stelt u in staat om in één klap het hele • Houd wijzigingen moeiteloos bij proces te stroomlijnen rond het creëren en beheren • Word minder afhankelijk van beschikbaarheid collega’s van documenten voor Planning & Control, Financiële • Focus op inhoud in plaats van op Rapportages en Auditing. Wij hebben al het program- regelen en organiseren meerwerk voor u gedaan, om eenvoudig taken te • Reduceer accountantskosten koppelen aan specifieke documenten. Het versie- beheer vindt automatisch plaats. 1 Onafhankelijk onderzoek naar de omvang van verborgen kosten is eerder onder andere gepubliceerd door International Data Corporation (IDC) “The hidden cost of information” (maart 2005/2009).
  3. 3. Zo gemakkelijk; maar het was er nog niet De kern van de oplossing die Financial Suite® van Smart U kunt afscheid nemen van gedeelde netwerkfolders en SharePoint Solutions u biedt, is dat gebruik wordt gemaakt van takenlijstjes in Excel. U zult aanzienlijk minder e-mailverkeer speciale, zeer goed beveiligde webapplicaties om één uniek hoeven te hebben over planning & control en financiële rappor- verzamelpunt te creëren voor het opslaan van alle documenten tage-activiteiten. Uw organisatie wordt een stuk minder afhanke- en mappen. Door iedere deliverable te linken aan in het systeem lijk van de beschikbaarheid van specifieke collega’s om up-to-date gedefinieerde taken, kunt u werkprocessen aanzienlijk vereen- informatie boven tafel te krijgen (hetgeen vooral plezierig is, voudigen. Aan de hand van uw periodieke takenlijst kunt u wanneer u werkt in een internationaal opererende organisatie bovendien de voortgang moeiteloos bewaken. RSS feeds, met activiteiten in verschillende tijdzones). U bent in één klap af automatische e-mailnotificaties en geautomatiseerd versie- beheer garanderen efficiency en kwaliteitsborging gedurende het gehele project. Financial Suite® zorgt voor een solide audit Elimineer de rompslomp, trail voor alle documenten die een rol spelen bij de financiële focus op de echte issues. verslaglegging, budgettering en forecasting. Het wordt zo gemakkelijk dat mensen verbaasd zijn dat deze oplossing Operationeel in twee uur nog niet eerder bestond. van de verschillende conventies die collega’s hanteren voor In één klap volledige controle de naamgeving van documenten en de wijze waarop zij deze ordenen. Het systeem kan al binnen twee uur na aankoop Als u Financial Suite® gebruikt, zult u minder tijd nodig hebben operationeel zijn. U kunt vrijwel meteen beginnen met het om rapportagestukken te produceren. U zult minder tijd kwijt zijn uploaden van uw ‘zwevende data’ en de krachtige aan discussies over validatie van documenten. metadata-structuur koppelen aan ieder document. Alle documenten overzichtelijk bij elkaar. Geautomatiseerd versiebeheer. Zo eenvoudig kan het zijn.
  4. 4. Zit u in de cijfers, dan bieden wij u een uitkomst Accountantskosten omlaag Meer informatie Tegen financiële experts zeggen dat zij zelf maar eens de Op onze website vindt u uitgebreide informatie over alle rekensom moeten maken, is ongeveer net zoiets als een functionaliteiten, voorgeprogrammeerde takenlijsten en formule-één coureur vragen of die zin heeft in een proefritje in andere praktische mogelijkheden. Verder kunt u hier altijd ’s werelds snelste sportwagen. Het zou ons zeer verbazen als terecht voor up-to-date informatie over: u de investering in de aanschaf van de Financial Suite® niet binnen een half jaar terugverdient. Op onze website hebben • Nieuwe functionaliteiten wij een rekenmodule geplaatst. En niet alleen maar voor de • Veel gestelde vragen aardigheid… Het plaatje wordt bovendien nog aantrekkelijker • Service & support wanneer u meerekent hoeveel u kunt besparen op externe accountantskosten, zodra u begint om de tijd te bekorten die zij Kijk ook op onze website voor andere Financial Suite® nodig hebben voor het uitvoeren van hun controles. Laten we deze applicaties en meer producten en diensten van structurele kostenbesparingen maar beschouwen als een bonus. Smart SharePoint Solutions: www.financialsuite.nl Slechts één klik verwijderd van de oplossing Contact opnemen Wij bieden Financial Suite® software en licenties aan voor elk Wij zijn gaarne bereid om met u van gedachten te wisselen type organisatie. De installatie vindt plaats op uw eigen Share- over Financial Suite® of andere Smart SharePoint Solutions. Point-platform. De eenvoudigste licentie betreft die voor het Neemt u gerust contact met ons op wanneer het u uitkomt. gebruik binnen slechts één onderneming met hooguit enkele rapporterende entiteiten. Onze webshop biedt de mogelijkheid Nederlandse markt: om in één klik Financial Suite®, of delen daarvan te installeren. Ed de Bruijn, tel. +31 (0)35 - 6090783 Voor alle producten geldt een jaarlijks onderhoudsabonnement, ed@financialsuite.nl gebaseerd op de aanschafprijs. Voor organisaties met meerdere Internationale accounts: rapporterende entiteiten bieden wij licenties gebaseerd op het Leon Boënne, tel. +31 (0)6 - 26146900 aantal administratieve eenheden die Financial Suite® gebruiken. leon@financialsuite.nl Deze corporate versie is op aanvraag verkrijgbaar en wordt door ons in samenwerking met uw ICT-staf op uw eigen SharePoint- omgeving geïnstalleerd. www.smartsharepointsolutions.nl

×