Your SlideShare is downloading. ×
Valentijnsspecial; appartementencomplex aan zee
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Valentijnsspecial; appartementencomplex aan zee

387
views

Published on


0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
387
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenisValentijnsdagspecial: appartementencomplex aan zee Door ISims2SNFKGGH
 • 2. Hoi allemaal!Deze PowerPoint bevat foto’s van het appartementencomplex dat ik gebruik in mijn WK. Degenen die dat verhaalvolgen, zullen de bovenstaande Simmetjes met hun huisdier wel herkennen als Neal, Rosemary, Evi, Poeken enSjimmie. Achter hen zie je het appartement waarin zij woonden voor het gepimpt werd.Zoals jullie misschien al is opgevallen, is de lay-out iets anders als bij de gewone updates. Ik ben van plan vakerstuf te gaan uploaden van mijn WK. Meer huizen, meer Simmies. Wellicht hun huisdieren. Dat is enorm veel werk.Dat weet ik. Maar op een dag zal ik klaar zijn met mijn WK en ik wil niet dat al wat erin heeft gefigureerd loopt wegte rotten in mijn spel. Ik wil het online zetten voor degenen die het willen downloaden. De moeite die het kost heb ikervoor over. Ik doe het als ode aan de Simmetjes. Dus eigenlijk is dit al deel 1 van mijn afscheid, deel 1 van mijnode. Deel 1 dat ik speciaal voor Valentijnsdag heb gemaakt.Wel, om jullie verder sentimenteel gedoe te besparen… >>>>>>>>>>>>>>k>l>i>k>>h>i>e>r>>>>>>>>>>>>>>
 • 3. Dit is het appartementencomplex waarin zij woonden. Zo heeft het van begin af aan gefigureerd in mijn verhaal.Nou ja, de tuin kwam er later bij. Maar dat is een beetje irrelevant. Het appartement was één groot, vierkant blok.Binnenin was er plek voor zeven huishoudens van ongeveer drie tot vier personen. Alle appartementen haddenmaar één verdieping per stuk. In de gangen waar je in kwam zodra je de tochtdeuren door was, had ik een trapgeplaatst, zodat je naar boven kon. Eén van de appartementen had een bovenverdieping: die van Neal enRosemary. Dat was hoe alles eruit zag voor de pimp. Achter het gebouw bevond zich een klein terras waarbewoners buiten konden zitten en konden uitkijken op de zee.
 • 4. Dit is hoe het er nu uit ziet. De tuin is hetzelfde gebleven en de brievenbus staat weer op de plek waar hij hoort.Maar zoals jullie zien, zijn het nu twee huisblokken geworden. Het middenstuk, daar waar de tochtdeur zat en je inde gangen kwam, is allemaal weg. Er lopen alleen nog paden naar de voordeuren van de gebouwen.
 • 5. De paden naar de huizen zien er zo uit. Zoals je ziet is het terras weggehaald en is er een speelgelegenheid voorde kinderen en een klein vijvertje. Verder staan er nog wat bomen, planten, struiken en een paar lantaarnpalen.Aan de achterzijde van de gebouwen zitten geen ramen.Er zitten twee appartementen in elk huizenblok. Daarin vind je twee slaapkamers, twee badkamers (boven enbeneden), een woonkamer en een keuken. De maten zijn echter verschillend.De voorste twee huizen hebben maten van 12x5 (horizontaal).De achterste twee huizen hebben maten van 5x14 (verticaal).Op de volgende twee dia’s laat ik eerst plattegronden zien. Dan komen er foto’s van de inrichting. Ik begin met hethuis dat we allemaal kennen als de plek waar Rosemary woont met haar broer Neal Boomberg (die er nooit is) enpoes Poeken. Dit huis zit in het linker huizenblok vooraan, horizontaal.
 • 6. Linker huizenblok.
 • 7. Rechter huizenblok.
 • 8. Neal, Rosemary en Poeken Boomberg.
 • 9. Evi en Sjimmie de Bof.
 • 10. Dat waren de huizen van het linker huisblok. Die waren allemaal bewoond. In het rechter huizenblok woont echterniemand. Dus er zijn geen beginfoto’s die ik laat zien. Ik begin net als bij het linker huizenblok met het horizontalehuis vooraan.
 • 11. Nu zijn we alweer toe aan het vierde en laatste huis. Dit is het huis dat achteraan het rechter huizenblok zit, deverticale.
 • 12. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenisDit was het dan! Als je het wat vindt kun je het downloaden via de link onder dezePowerPoint. Nog een fijne Valentijnsdag!Xx Sims2SNFKGGHPs: berichtjes kan ik waarderen!

×