Familiefoto's WK: de herhaling van de geschiedenis

377 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
377
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
14
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Familiefoto's WK: de herhaling van de geschiedenis

 1. 1. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenis Familiefoto`s Door ISims2SNFKGGH
 2. 2. Door de jaren heen is Blauwwater, de naam van de buurt waarin alles zich afspeelt, behoorlijk gegroeid. Eerst bestond het uit slechts een huisje of vijf. Tot ik op een bepaald moment alle kavels die ik niet zelf heb gemaakt (op het park na) heb verwijderd. De rest heb ik nu helemaal zelf volgebouwd. De buurt komt in deze PowerPoint verder niet voor maar ik wilde toch even wat foto’s laten zien, omdat ik geloof dat de meesten van jullie helemaal niet weten hoe het totaalbeeld van de buurt eruit ziet. Nu dus wel! Op foto één zie je het dorp zelf, op de bovenste foto van rechts het stuk waar het kasteel, het bos en wat andere dingen staan en op de onderste foto rechts zie je de haven met onder andere het huisje waar Largo woont.
 3. 3. In een gedeelte van de haven – die niet op de foto staat – staat een grote zomervilla. Daar wonen Lynn en Joe. Lynn is oudste de dochter van Cathelijn en Joey. Ze woont daar met haar man Joe maar ze zijn niet veel thuis. Dat komt omdat ze in twee werelden tegelijk leven: ze zijn belangrijke figuren in de magische wereld. Dat is ook de reden dat hun tweeling Iris en Krijn is opgegroeid bij hun opa en oma. Niet omdat Lynn nog erg jong was toen ze in verwachting raakte – zoals de meeste Sims denken.
 4. 4. Hier zie je Cathelijn en Joey in de sneeuw zitten. Achter hen staat hun jongste tweeling - Melvin en Auke – maar ook hun jongste tweeling: Iris en Krijn. Melvin en Auke zijn kinderen van hen zelf. Iris en Krijn zijn kinderen van Joe en Lynn. Ze zijn nog net niet oud genoeg om op zichzelf te gaan wonen: iets waarop ze amper kunnen wachten tot het zover is. Lynn, Melvin en Auke zijn niet de enige kinderen die Joey en Cathelijn hebben. Na Lynn beviel Cathelijn van twee tweelingen waardoor ze met zijn vijven in huis waren. De derde en laatste tweeling waarvan Cathelijn beviel, waren dus Melvin en Auke. Cathelijn beviel overigens tegelijk met haar oudste dochter Lynn – die beviel van Iris en Krijn.
 5. 5. Dit zijn Nienke, Serena en Kay. Nienke is de op één na oudste dochter van Joey en Cathelijn en dus het oudste zusje van Lynn. Ze is getrouwd met Serena en samen hebben ze één zoon: Kay. Verder maakt hun hond Kenzo het gezin compleet.
 6. 6. Dit is het gezin van Cathelijn en Joey’s oudste zoon en de tweelingbroer van Nienke: Wietse de Bof. Samen met zijn vrouw Sarah heeft hebben ze een stel kinderen: Veerle, Stan en Pepijn. Er is nog een vierde kind, maar die is niet zichtbaar op de foto.
 7. 7. Dit zijn Dennis en Keisha. Ze wonen samen in een moderne villa en zijn niet getrouwd. Kinderen of huisdieren hebben ze niet. Dennis is de oudste van de tweede tweeling die Cathelijn baarde.
 8. 8. Dit zijn Justin, Jim, Abel en Emine. Justin is de jongere tweelingbroer van Dennis en getrouwd met Jim. Samen hebben ze een tweeling geadopteerd: Abel en Emine. De vijfde lid van het gezin is poes Ivara waarmee ze samen in hun knusse, Italiaans ogende huisje wonen.
 9. 9. Dit zijn Richard, Leslie en Amber. Richard is de oudere broer van Jim – de man van Justin – en het enige dat hij nog aan familie heeft is dit. Hun ouders zijn beiden overleden. Maar Richard is dolgelukkig met zijn vrouw en dochter. Er is op het moment een tweede kindje onderweg.
 10. 10. Dit is Evi de Bof, de ex-vrouw van Joey’s oudere broer Noah. Zij woont met haar kater Sjimmie in een appartement aan de zee. Ze heeft een vriend, dus de vraag is voor hoelang.
 11. 11. Dit is Sander, de enige zoon van Noah en Evi de Bof. Ook hij woont op zichzelf en nu hij zijn diploma heeft gehaald, is hij van plan zich volledig op zijn studie te storten. Daarnaast bezoekt hij zijn vader – die Alzheimer heeft en al voor langere tijd in het ziekenhuis ligt – elke vrije minuut als het kan.
 12. 12. Dit is familie de Jong. Ook Naomi en Victor hebben aardig wat kinderen. Esmée en Simone zijn hun tweelingdochters en het oudste van het gezin. Pelle, die net iets ouder is dan zijn zusje en net iets jonger dan zijn zussen, is voortgekomen uit Naomi’s tweede zwangerschap. Emma, de jongste van het stel, is hun jongste dochter. Ze zijn allemaal goed bevriend een boel Sims van familie de Bof en Victor is verre familie van Cathelijn.
 13. 13. Dit is de familie Wonderbaar. Samen met hier en daar wat assistentie van zijn zoon Idde runt Remy De Gemmit. Dat is de discotheek waar ze boven wonen. Ze verhuren ook hotelkamers in hetzelfde gebouw. Idde is bevriend met Iris.
 14. 14. Dit zijn Neal en Rosemary Boomberg. Net als Evi de Bof wonen zij met zijn tweeën in het appartement aan zee. Neal is Rosemary’s oudere broer en degene die voor hem zorgt sinds hun ouders zijn overleden. Hij is overdag eigenlijk nooit thuis maar desondanks heeft Rosemary het niet slecht. Ze kan doen en laten wat ze wil en met een beetje gezelschap van hun kater Poeken vind ze alles best.
 15. 15. Hier zie je familie de Koning. Moeder Maiden zorgt alleen voor haar vier kinderen sinds haar man Roy stierf in de strijd. Tim, hun oudste zoon, is inmiddels oud genoeg om op eigen benen te staan en hoewel hij weet dat zijn moeder het prima aankan, vindt hij het best moeilijk om het huis uit te gaan en hen alleen achter te laten. Jane, zijn iets jongere zusje, heeft redelijk het heft in handen en vind spelen met haar zusje Daisy en broertje Bram te gek om te doen. Je zou denken dat het met zijn vijven druk genoeg is. Maar buiten haar eigen kinderen zorgt Maiden ook graag voor de kinderen van anderen. Ze heeft meer slaapkamers in haar huis dan nodig is om kinderen, tieners en zelfs volwassen Sims op te vangen. Van heinde en verre komen magische Sims om bij hen te overnachten wanneer zij zelf geen familie hebben die magisch is: het is immers belangrijk dat niet-magische Sims niets weten over hun bestaan. Familie de Koning is erg goed bevriend met Lynn, Joe en Iris en doen regelmatig dingen met hen samen – ook in hun vrije tijd.
 16. 16. W onder k ind: De herhaling van de geschiedenis Dit waren de familiefoto`s van de belangrijkste families die in het verhaal voorkomen. De meeste informatie zal voor veel van jullie wel overbodig zijn, maar als je iets niet weet, kun je het altijd hier opzoeken. Ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben en er anders nog wat aan gaan hebben! Xx Sims2SNFKGGH Ps: berichtjes kan ik waarderen!

×