Bacc crackwoodspines; update 8 - week 10 deel 2-5

166 views
164 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
166
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc crackwoodspines; update 8 - week 10 deel 2-5

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 8 Week 10, deel 2-5
 2. 2. Week 10 Yahoo! De familie Pummel, de familie Pummel! Enthousiasmealom. Het blijft wel wennen te zien dat Teije en Anne-Fay nu weg zijn…
 3. 3. Tegenwoordig is Adam bezig te werken aan zijn creativiteit. Hij heeft bijnaalle tien de punten behaald! Zo langzamerhand mag hij wel om wat andersgaan denken om in zijn vrije tijd mee bezig te zijn. Techniek, schoonmakenen inzicht zijn allemaal vervuld. De top van zijn carrière is tevens bijna ge-haald.
 4. 4. Moet je zien wie daar aan komen lopen! Juist, het zijn mijn liefjes Art enRobyn den Dolder!
 5. 5. Daar zijn Teije en Leonie! Ja, Leonie helt inderdaad wat achterover.Zwanger dus weer!
 6. 6. Art gooit een balletje met zijn tante Sophie, met de hond ernaast in hetgras. Ondertussen maakt Teije een babbeltje met zijn vader, wie druk in deweer is met zijn fruitvoorziening.
 7. 7. Verstopt daarachter staat ook Leonie. Ze bedenkt zich dat ze Teije nogaltijd een lekker ding vindt als hij op haar af komt lopen.
 8. 8. Wat ze echter niet ziet, is dat hij iets achter zijn rug houdt…
 9. 9. Sophie heeft Sepp ook uitgenodigd. Art vindt het wel grappig; hij merktmeteen dat er een bepaalde klik is tussen die twee.
 10. 10. Kijk dan toch!
 11. 11. ‘s Avonds, wanneer iedereen op afstand is, houdt Art een gesprek metSepp van man tot man. Of nou ja, op afstand? Michel staat in de keuken.Maar zijn oren werken toch niet zo goed meer als ze ooit deden.
 12. 12. Later die avond komen er nog wat Sims, waaronder Marsha Bruinig.Zomaar een gezellige bijeenkomst of feestje?
 13. 13. Dit keer niet. Vandaag groeit Sophie namelijk op naar volwassene!
 14. 14. Ha ha, Michel krijgt de schrik van zijn leven.
 15. 15. Michel en Sophie, tegen het einde van het feest. Ze zijn moe maarvoldaan.
 16. 16. Zoey en Christian, die samen aan het dansen zijn op klassieke muziek. Ja…
 17. 17. Sophie is flink bezig in de moestuin. Dit is haar laatste week thuis voor zeuit huis gaat.
 18. 18. De volgende dag zijn Zoey en Christian op date, in Peppie en Kokkie. Hetziet er nog steeds rampzalig uit en alsof er flink wat verbouwd moet word-en. Maar ach, het is Christians tante. En Zoey is een lieve meid. Het deerthaar net zomin als hem.
 19. 19. Eén dag later is Zoey op date met Lars Snuchter.
 20. 20. Zoey heeft echter niet alleen maar goede kanten. Ze kruipt gewoon haarbed in als ze te moe is om verder te daten. Lars’ glimlach is toch niet vanzijn gezicht te krijgen. Zoey lijkt echter te vinden dat het onnodig is omwakker gemaakt te worden voor de boodschap dat Lars dan toch maarbeter naar huis kan gaan…
 21. 21. Die nacht is het eindelijk zover: De top in de carrière Wetenschap isbehaald! Daarom mag nu iedereen daarin een baan. Dat is fijn, want diebaantjes leveren veel geld op. Niet alleen de top van Adams carrière, maarook zijn levenswens is behaald! Reden voor een speciale maaltijd.Trouwens, hij wilt nu de top van de carrière Sport bereiken. In principe isdat mogelijk, maar of ik zin heb om zo’n sportkavel te bouwen? Meh…
 22. 22. Zoey en date nummer drie: Goof!
 23. 23. Michel in een poging om zijn jongste zoon na te doen. Hij faalde. Geengoed idee, Michel in de keuken zetten…
 24. 24. Om Zoey nog eens wat anders te doen te geven als bezig zijn met daten!
 25. 25. Al zijn er, naast de uitgetrokken haren en bloedneuzen die er een gevolgvan zouden kunnen worden, tevens positieve kanten aan al dat daten. Zokrijgt Zoey regelmatig wat spullen cadeau van haar dates. Dit keer vanGoof, wie uitgebreid bij de deur staat te schreeuwen.
 26. 26. En vervolgens wegsluipt in de hoop dat niemand het ziet. Heel tactisch,Goof. Heel tactisch.
 27. 27. Michel staat zoals gewoonlijk weer op om half vijf en tegen de tijd dat hetlicht wordt, begeeft hij zich naar buiten. Tijd om te oogsten! Hij is helemaalin zijn nopjes. Het is echt een natuur mannetje, want hij heeft tevens eengouden onderscheiding voor vissen.
 28. 28. Als weekenduitje heb ik Michel, Adam, Zoey en hun kat naar DeMuzieknood gestuurd. Daar liep Zoey Michel Draaijingh (links) tegen hetlijf. Gevolg? Ze is op blind date met Yuka Snuchter. Dat zal zijn broer Larsleuk vinden! En oh, Adam heeft ook zijn vaardigheid creativiteitgemaximaliseerd.
 29. 29. Aan het eind van de dag hangen er twee nieuwe fotolijsten in de kamer.Gewoon om de boel wat op te fleuren. En daarmee sluiten we deze weekbij de familie Pummel af.
 30. 30. Eer we verder gaan naar de familie Snuchter, wil ik dit nogshowen. Enig idee wat het is?
 31. 31. Mijn zelfgebouwde begraafplaats. Er zijn al wat oudjes overleden. Ik wilniet dat ze rond blijven dwalen, ook al zijn ze lang niet allemaal even‘spokerig’ aangelegd. Vanaf nu zal ik dus de grafstenen hier naartoetransporteren. De grafstenen van zij die al overleden zijn, staan vanaf nuook hier.
 32. 32. Lars, Remia en Yuka aan hun huiswerk. Geen Katie en ook geenKirby meer die huiswerk maken!
 33. 33. Die avond komt Coen op bezoek. Zo te merken ziet hij Remia wel zitten!Maar wat Remia er zelf van vindt, weet ze niet zo goed.
 34. 34. Yuka heeft in elk geval beet met Jacqueline! Robyn hoort het achter zichen kan er wel om lachen. Vindt zij het even leuk dat Yuka haar advies heeftopgevolgd.
 35. 35. Alle kinderen hebben namelijk wel iemand mee uit school genomen.Vervolgens heeft Ethan de Sims wie hij het liefst om zich heen heeft uit-genodigd. Hij is namelijk jarig vandaag!
 36. 36. Ik zat echt m’n adem in te houden achter het beeldscherm, zo benieuwdwas ik naar hoe Ethan op zou groeien. Kennelijk maar goed ook, want hetvolgende moment liet Jeff een scheet. Volgens mij ruikt die niet zo lekker…
 37. 37. Maar dan, eindelijk! Ethan is opgegroeid.
 38. 38. En dit is zijn winkel! Het heet “Brokkies en Stokkies”. Ik denk dat ik niethoef uit te leggen wat voor winkel het is! Het lijkt me wel toepasselijk,gezien Ethans levenswens (6 huisdieren de top laten bereiken). Ik ben ernogal opgewonden over. Ik kan me niet herinneren ooit eerder eendierenwinkel te hebben gehad, laat staan dat ik ‘m nog zelf gebouwd hebook! In elk geval, hier is Ethan bezig met zijn eerste klant, CathrienIepenburg.
 39. 39. Een goede heks kwam langs om de boel in het zonnetje te zetten.Beautiful!
 40. 40. Ethan is in het voordeel met al deze broertjes en zusjes. Onder andereRemia helpt een handje.
 41. 41. Ze is nog niet zo erg vlot, maar dat maakt niet uit! Yuka steekt doet zijnbest zijn broer te helpen met het aanvullen van de artikelen.
 42. 42. Ethan probeert bij te komen van het harde werken, als er weer eens tweetieners randomly achter hem beginnen te dansen. In dezelfde kleren, maardan een andere kleur. Wahaha! (Het zijn Goof en Benjamin Terdeeghe,trouwens.)
 43. 43. Jay! Max heeft de top van zijn carrière behaald. Nog een magnaat inCrackwoodspines!
 44. 44. Lulu is hard op weg om een poot te leren geven. Iets wat moet om verderte komen in de carrière dienst. Zal Ethan ook blij mee zijn!
 45. 45. Bij de familie Boeman aangekomen, staat er een grote limousinevoor de deur. Yuka en Dorian gaan een avondje uit. Ze pakken het grootsaan, zo te zien! Apart dat de familie Snuchter nog steeds zo’n ding kan be-talen. Brokkies en Stokkies bouwen was niet bepaald bevorderlijk voor hethuishoudgeld en voor de aanschaf van een universiteit dus evenmin. Maarach! Zo erg is het kennelijk ook weer niet!
 46. 46. Allies vermaakt zich onderwijl door een spelletje te spelen met Zoey. Zezijn twee Sims met ongeveer hetzelfde levensmotto – plezier hebben endaten – dus dat klikt prima!
 47. 47. Dorian moet echter weer eens wat anders aan. De kleren die hij nu draagt,kunnen echt niet! Aangezien het een jongen is die zich niet bijsterinteresseert voor mode, gaat Allies voor hem op pad.
 48. 48. Zo komt het dat Dorian de volgende dag tegenover Stef Gros zit te schakenin nieuwe kleren. Ja, Stef Gros. Niet Jeff. Kennelijk heeft mijn spel dubbel-gangers aangemaakt bij gebrek aan inspiratie. Lol!
 49. 49. Dorian komt er algauw achter dat schaken een prima bezigheid is om be-vriend te raken met anderen. Vandaar dus dat hij de volgende dag zijnvriendin Savannah de kneepjes van de sport leert. Ineens snapt Savannaher veel meer van als toen ze het met Eevee speelde, ha! Wat een lievejongen is het toch, die Dorian!
 50. 50. En bij deze sluiten we de update af! Dit is hoe de stad ervoor staat tot nutoe! De twee huishoudens waar de volgende update over zullen gaan, be-vinden zich rechts bovenin de hoek. Het gedeelte van de tweede gene-ratie: De familie Snuchter-Boeman (Katie, George) en de familie Pummel(Anne-Fay en Christian). Tot dan!

×