Bacc Crackwoodspines; update 32 - week 13

219 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
219
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 32 - week 13

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Week 13 Update 32
 2. 2. Eerst gaan we naar familie Labbekak. Yllias en Christine.
 3. 3. Er heerst nogal een griepje in Crackwoodspines op het moment. Yllias hoest de hele boel bij elkaar.
 4. 4. Hij is ervan overtuigd dat bepaalde… dingen daar goed tegen werken. En al werkt het niet, dan heeft hij er in elk geval weer plezier aan beleefd.
 5. 5. Op een willekeurige avond kwam Flynn ineens langs. Hij belde niet aan, zei niet eens gedag. Ging gewoon zitten.
 6. 6. Het maakt niet uit dat Christine en Yllias eigenlijk in hun ondergoed zitten. Ze vragen hem gewoon om mee te eten. Flynn schrokt het eten naar binnen alsof hij bij Robyn geen eten krijgt.
 7. 7. ´s Nachts vertrekt Yllias met hangende schouders naar zijn werk. Hij heeft geen zin vandaag. Al helemaal niet omdat Christine vrij is vandaag. Wat zij stiekem wel lekker vindt. Want ze voelt zich niet helemaal top de af- gelopen dagen.
 8. 8. Hij houdt zich groot tegenover zijn baas – die hem daarvoor beloont met een promotie – maar eigenlijk voelt hij zich ook nog steeds niet lekker.
 9. 9. Die middag gaan meneer en mevrouw samen aan de slag. Promotie is hun streven.
 10. 10. Maar dan ineens wordt het duidelijk waarom Christine zich niet zo geweldig voelt de afgelopen dagen. Yllias heeft haar niet aangestoken met zijn verkoudheid. Ze is zwanger! En shit, dat was ongepland.
 11. 11. In elk geval is zij niet de enige die en buikje heeft gekregen. Dat is dan ook het enige wat Yllias erover te zeggen heeft. Ze hebben het er later wel over, want hij moet eerst naar zijn werk.
 12. 12. Het baart Christine zorgen dat ze zwanger is. Ze heeft nooit moeder willen worden. Wat nu? Straks wordt ze een kei slechte moeder! En wat denkt Yllias er eigenlijk echt van? Het feit dat hij nu Luna als jonger zusje heeft, vindt hij al niet bijster interessant. Wat moet hij dan niet van haar vinden nu?
 13. 13. Maar hoe meer Christine erover nadenkt, hoe meer ze zich beseft: Dit is niet alleen haar schuld. Dit komt ook door Yllias. Ze zijn allebei onvoorzichtig geweest. Ze hadden ook voor condooms kunnen gaan in plaats van alleen voor de pil.
 14. 14. Yllias weet het zo net nog niet allemaal. Hij begint lichtelijk manisch gedrag te vertonen. Dit uit zich in dingen als in de tuin graven.
 15. 15. En in nog meer aankomen. Maar gelukkig ook in nog meer promotie maken. Want hij stort zich helemaal op zijn werk.
 16. 16. En op zijn vrienden. Die stiekem ook wel vrouwelijk zijn.
 17. 17. Midden in de nacht bevalt Christine. Yllias is haar enorm dankbaar voor het verstoren van zijn nachtrust.
 18. 18. End of the world situatie.
 19. 19. Het eerste wat Yllias doet als hij doorheeft wat er gaande is, is het bellen van een kindermeisje. Als hij uitlegt dat zijn vrouw daarnet bevallen is, maar dat ze morgen allebei moeten werken, vraagt het kindermeisje of ze morgen al moet komen. Uiteraard! Want ze moeten morgen meteen werken. Crisis.
 20. 20. Terwijl Yllias praat aan de telefoon, komt Christine dichterbij. Ze heeft zijn hulp nodig. Want ze voelt nog iets. Yllias kijkt even opzij, glimlacht flauwtjes. Hij doet alsof hij naar zijn kersverse zoontje kijkt. In werkelijkheid kijkt hij naar de borsten van zijn vrouw.
 21. 21. Wanneer hij dan eindelijk op heeft gehangen, neemt hij het jongentje van Christine over. Nog geen kwartier later staat Christine met een tweede kindje in haar armen. Goeie God. Zo heb je nooit de wens gehad om ouders te worden en zo heb je ineens twee kinderen.
 22. 22. Ergens beneden leggen ze twee bungelbogen neer. Zo kunnen de kinderen zichzelf prima vermaken. Hij en zij. Herre en Bente.
 23. 23. Het is alsof het al die tijd op de loer heeft gelegen, het goede moment heeft afgewacht. Alle shit komt in één keer naar voren in dit huishouden. Eerst was het bad lek en nu is de wc verstopt. Het geld raakt op dus Yllias buigt zich zelf maar over de wc-pot. Des te beter voor zijn inzicht in de wereld van techniek. En zo kunnen ze de boeken over techniek verkopen. Ze hebben het geld hard nodig.
 24. 24. Gelukkig komt er de volgende dag weer een flinke smak geld binnen. Alleen is het de vraag hoe lang ze dat zullen houden. Het kindmeisje moet immers ook betaald. En er moeten twee babymondjes gevoedt…
 25. 25. Yllias ontdekt tot zijn eigen verbazing dat spelen met zijn zoon Herre best leuk kan zijn.
 26. 26. Bente heeft echter ook aandacht nodig.
 27. 27. Tegenwoordig is er geld voor een spiegel. En die hebben ze ook echt nodig, anders kunnen ze geen promotie maken. Ze hebben de grote lampen ervoor moeten verkopen.
 28. 28. Iets waar ze spijt van krijgen. Het is dan wel lente, maar het weer en de temperatuur zijn er nog niet naar. De verwarming is kapot gegaan en de baby’s schreeuwen de hele kamer bij elkaar. Hun luiers zijn vol. Christine doet alsof ze een belangrijk telefoongesprek voert. In feite kletst ze alleen maar wat bij met een oud collega. Yllias kijkt ontredderd naar de grond. Nu de nanny er niet is, moeten ze zelf de baby’s verschonen. Maar hoe moet dat? En wie kookt het eten?
 29. 29. Naast de kleine lampjes die her en der zijn opgehangen – Yllias vond zelfs nog een snoer met kerstverlichting voor in de woonkamer – zien Yllias en Christine ook hun eigen licht aan het eind van de tunnel: Elkaar. Want ze kunnen er wel omheen blijven draaien. Het is allemaal kut met peren op het moment. Maar ze hebben tenminste elkaar. En ze mogen niet vergeten hoe gelukkig ze daar altijd van worden.
 30. 30. En dan ook echt écht gelukkig.
 31. 31. Er vindt een goed gesprek plaats en Christine krijgt Yllias zover dat hij meer zorg draagt voor de kids dan ze ooit had verwacht. Het is een moeilijke periode geweest, maar uiteindelijk valt het best mee.
 32. 32. Al kan Christine noch Yllias ontkennen dat ze gezegend zijn met de komst van het kindermeisje. Elke dag weer. Zo kunnen ze rustig hun dingetje doen voor ze gaan werken. Yllias ontbijt weer en Christine doet nog even iets aan de planten. En ze geeft natuurlijk flink af op de kinderen als ze weer eens beginnen te schreeuwen. Maar zelf een poot uitsteken? Ho maar.
 33. 33. Het kindermeisje neemt lichtelijk wraak door Bente te verschonen in de woonkamer in plaats van de provisorische badkamer. Lekker is dat. Waar hebben ze dan een commode voor aangeschaft? Moeten ze dat ding dan soms op Marktplaats zetten?
 34. 34. Yllias is het zat dat de schoonmaakster overal rotzooi achterlaat. Hij heeft de puf niet om het zelf op te ruimen. Ook al is zitten ze nog altijd lichtelijk krap bij kas. Christine en Yllias zijn het erover eens. Dit kan zo niet langer.
 35. 35. Zoals verwacht kunnen de schoonmaakster en het kindermeisje het prima met elkaar vinden. Ze lopen elkaar volstrekt niet in de weg en meer van dat soort dingen.
 36. 36. Christine mag blij wezen dat ze er niet bij is. Nee, in de tussentijd heeft zij alweer een promotie in de wacht gesleept.
 37. 37. Wat erg fijn is. De tweeling groeit namelijk alweer op naar peuter. En peuters kosten meer geld dan baby´s.
 38. 38. Maar om nu te zeggen dat Herre een erg gelukkig peuter is? – Nee. Zijn persoonlijkheid is 07/10/03/03/02. Wat een groot verschil is met zijn zusje Bente. Zij heeft namelijk een persoonlijkheid van 03/01/10/02/10.
 39. 39. Hoe ouder kinderen worden, hoe harder ze kunnen schreeuwen. Dat heeft Yllias wel gemerkt. Ik geloof zelfs dat hij lichtelijk getraumatiseerd is, want tegenwoordig is het zijn ergste nachtmerrie om nog een baby te krijgen.
 40. 40. Yllias probeert uit alle macht zijn favoriete kind bij te brengen hoe hij zindelijk moet worden. Hij heeft er alles voor over om die vieze luiers niet meer te hoeven verschonen. Of de vieze luiers weg te moeten laten gooien door de schoonmaakster, omdat de nanny ze op de grond gooit.
 41. 41. In elk geval is zuinigheid iets wat de tweeling wel goed kan toepassen. Ze drinken met zijn tweeën uit één fles. (Ik wist niet eens dat dit kon met flesjes wondermelk?)
 42. 42. Bente heeft inmiddels leren lopen.
 43. 43. Christine leert Herre een kinderliedje. Want hij heeft net zoveel recht om gelukkig te zijn als zijn zusje.
 44. 44. En dan is het tijd voor het laatste gezin van deze update! Linde en Bianca Labbekak.
 45. 45. Het feestje van haar schoonmoeder is Bianca nog niet vergeten. Net als alle Sims die ze daar heeft ontmoet. Jeetje, zeg!
 46. 46. Zelf houdt ze ook een feestje terwijl Linde werkt. Er is een hockeywedstrijd gaande en ze heeft wat buren uitgenodigd.
 47. 47. Wanneer Linde dan eindelijk thuis is, duiken ze in bed. Letterlijk.
 48. 48. Linde staat die ochtend vroeg op. Ook al is ze vrij. Ze wilt graag weer promotie maken als ze morgen moet gaan werken.
 49. 49. Tijdens het avondeten komt het gesprek ineens op kinderen. Linde werd eerst grote zus van Luna. Nu is ze tante van Herre en Bente. En al is ze kennissim, ze zou zelf ook wel kinderen willen.
 50. 50. De rest van de dagen spijkert Linde voornamelijk aan haar techniek. Bianca houdt het bij eten koken. De afgelopen tijd heeft ze honger als een paard.
 51. 51. We kunnen allemaal wel raden waarom. Ze is zwanger!
 52. 52. Bianca gaat echter toch werken. Gewoon omdat het kan. De hele dag thuis zitten? Nee, daar is ze niet voor gemaakt. Ze moet onder de Sims zijn.
 53. 53. Die avond komt Linde thuis van haar werk met promotie in haar zak. Tsjakka!
 54. 54. Overdag bevalt Bianca ineens. Zonder dat haar vrouw erbij is. Het is even slikken dat ze het alleen moet doen.
 55. 55. Gelukkig gaat alles prima. En daar is hij dan – Jilles!
 56. 56. Linde komt vandaag eerder thuis. En ook nog eens met promotie. Ze heeft kennelijk iets goeds gezegd tegen haar baas. Want eigenlijk moest ze nog veel meer aan haar conditie werken.
 57. 57. In dit gezin verloopt alles gladjes. Bianca heeft er geen moeite mee om ‘s nachts op te staan en Jilles de fles te geven. Ze snoeit zelfs nog even de bomen – waarom niet? Als ze toch wakker is…
 58. 58. Maar Linde is niet de enige in dit huishouden wie werkt. Ook zij en Bianca besluiten een oppas in te huren voor de kleine jongen.
 59. 59. Bianca heeft er geen enkel probleem mee om de draad weer op te pakken.
 60. 60. Het is wel fijn dat ze nu ongeveer tegelijk klaar zijn met werken. Zien ze elkaar nog eens op andere tijdstippen dan alleen ‘s nachts of ‘s ochtends vroeg! Bianca en Linde zijn veel buiten te vinden samen.
 61. 61. Dan is het tijd voor een feestje. Jilles wordt alweer peuter! Natuurlijk worden er wat familieleden uitgenodigd. Maar niet heel veel, dat vinden Bianca en Linde onnodig.
 62. 62. Jilles heeft het zwarte haar van Linde en lijkt ook de oren te hebben van die moeder. Toen hij nog een baby was, is het nooit iemand opgevallen dat Jilles puntoren heeft. Linde schrikt er even van. Bij haar zit het verborgen onder haar haren. Ze kent niemand met puntoren behalve zichzelf of haar zus Faith. En als ze terugdenkt aan hoe Faith was als kind… dat wilt ze niet voor Jilles. Niettemin probeert ze niks te laten merken.
 63. 63. Want al heeft hij puntoren; Linde houdt van hem zoals hij is. Aangezien het kapsel dat hij nu heeft hem prima staat, besluit ze het er maar op te wagen. Jilles kan altijd terecht bij Faith of Linde als er iemand flauw doet over zijn puntoren.
 64. 64. Eigenlijk is Jilles best een lief jochie. (05/08/04/03/07.) Hij wilt alsmaar voorgelezen worden en is een echt allemansvriendje.
 65. 65. Het huis ietsje verbouwd sinds Jilles opgegroeid is. Er is een extra kamer in het huis gekomen en de woonkamer is langer geworden. Zo kan Bianca zelfs binnen een balletje overtrappen met Faith. Pijke waagt zich daar niet aan. Hij gaat liever schaken met zijn schoonzus. Tenminste, voor zolang het kan. Want Linde moet zo werken.
 66. 66. Het feestje wordt een beetje laat. Zodoende slaapt Bianca gewoon door terwijl Jilles staat te brullen de volgende ochtend. Linde is naar haar werk, dus zij kan hem ook niet uit bed halen.
 67. 67. Gelukkig hoeft Linde maar tot zes te werken. Dus na een uur kan Jilles eindelijk spelen!
 68. 68. En dan hebben we alle takken van de familie Labbekak al gehad! Dus de update is alweer afgerond! Volgende week zijn we bij familie Snuchter (Flynn, Robyn, Karmen en de hond Isis.) Tot dan!

×