Bacc Crackwoodspines; update 28 - week 13

155 views
110 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
155
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 28 - week 13

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Week 13 Update 28
 2. 2. Deze update beginnen we bij familie Snuchter! Ik vind het nog altijd spijtig dat Max en Maya er niet meer zijn, maar ja! Kinderen worden ouder. En gelukkig is Carine zwanger.
 3. 3. Het werd echter toch vrij druk, met drie koppels in één huishouden. Vandaar dat Remia, Christine en Adrian een eigen stekkie gaan zoeken.
 4. 4. Dus dit is hoe het er nu uitziet. En tsja, zo te zien is Carine nog steeds niet helemaal vergeten wat haar man Lars met Zoey heeft gedaan in de laatste update van week 12…
 5. 5. Toch zal ze zich moeten redden met Lars alleen, want vanaf nu zijn ze op elkaar aangewezen. Ze verlaten het ouderlijk huis van Lars. Yuka en Jessica blijven alleen achter. Natuurlijk met de huisdieren, want wie zou Yuka zijn zonder zijn trouwe viervoeters?
 6. 6. Vrouwlief ligt op bed en Yuka neemt daarom maar de tuin voor zijn rekening. Hij vindt het geen probleem. Wat hij wel een probleem vindt, is dat er nu minder Sims zijn in dit huis. Aangezien hij één van de jongste kinderen van Max en Maya is, is hij niet anders gewend dan dat er altijd wel kinderen rondrennen. Maar wie weet komt daar gauw verandering in!
 7. 7. En omdat Yuka zo zielsveel van haar houdt, vraagt hij Jessica ter huwelijk. In zijn achterhoofd houdt hij de wens van zijn moeder. Hij had hen zo graag zien trouwen… Yuka vindt het jammer dat ze dit niet mee kon maken.
 8. 8. Maar ja, natuurlijk laat Yuka zich de pret niet bederven. Hij heeft een geweldig huwelijksnacht, net als Jessica.
 9. 9. Yuka is de volgende ochtend al op om tien uur. Zijn vrouw slaapt uit, want ze voelde zich niet zo lekker. Dus neemt hij de hond maar mee naar buiten. Wat voor griepje Jessica ook mag hebben, zo kan ze tenminste een beetje uitrusten.
 10. 10. Later op de middag lijkt Jessica zich wat beter te voelen. Een flink kommetje chili con carne lijkt wonderen te doen. Tevreden maar enigszins houdt Yuka zijn vrouw in de gaten. Ze voelt zich beter, maar nog niet helemaal tip top. Dat ziet hij gewoon. Ondanks dat ze twee stoelen bij hem vandaan zit. Ineens valt het hen op dat de tafel wel erg groot lijkt.
 11. 11. Jessica en Yuka besluiten het eens helemaal anders te doen. De eens zo hard nodige slaapkamers zijn voorlopig overbodig. Dus slopen ze die weg en maken ze een veranda naast het huis. Dan kunnen ze nog eens buiten zitten met mooi weer. En zelfs met minder goed weer. Na een laatste oogst verplaatsen ze zelfs de moestuin naar de zijkant, zodat ze daar goed het zicht op hebben.
 12. 12. Op een avond ontmoet Jessica Kars, één van haar buurjongens.
 13. 13. Wat er tevens met de paplepel is ingegoten, is de zorg voor de moestuin. Nia heeft allang een gouden onderscheiding. Michel is ook lekker onder- weg. Vandaar dat de kinderen zoveel mogelijk helpen. Dat doen ze met plezier.
 14. 14. Bij wijze van een trouwfeestje en een verbouwingsfeestje, nodigen Jessica en Yuka wat Sims uit. Waaronder Kars.
 15. 15. De feestjes zijn als vanouds en de muziek is luid. Alleen speelt het zich nu buiten af. Yuka beseft zich te laat dat hij misschien beter de buren ook had kunnen uitnodigen. Misschien hebben ze wel last van de herrie.
 16. 16. Jessica trekt zich wat terug in de badkamer met Lulu. Wat ze heeft gedaan weten ze niet, maar ze stinkt enorm.
 17. 17. En wat er mis was met haar, wist Jessica ook niet. Tot ze middenin de nacht ineens wakker schrikt en haar buik ziet. Dus dát was er aan de hand!
 18. 18. Zelfs wanneer Jessica allang weer slaapt, kan Yuka maar niet in slaap komen. Hij wordt vader! Wat geweldig! Hij staat even op om naar de wc te gaan, ziet dan vuurvliegjes in de tuin en krijgt ineens een idee. Zo staat hij middenin de nacht vuurvliegjes te vangen. Wat geeft het ook. Dit is de dag dat alles kan: Hij wordt vader!
 19. 19. Dat houdt in dat hij overdag zelfs vlinders mag blijven vangen. De hele dag.
 20. 20. Natuurlijk betekent het dat er weer een feestje moet worden gegeven! Dan wel binnen, dit keer.
 21. 21. Prompt bekijkt hij de babybuik van zijn schoonzus Carine met een heel andere blik. Binnenkort is hij oom én vader. Wat zal het geweldig zijn om de kinderen tegelijkertijd te zien opgroeien.
 22. 22. Zoals altijd trekt Ethan zich terug in het meest favoriete plekje van de woonkamer – niemand had anders verwacht.
 23. 23. Jessica eet tegenwoordig al steeds vaker voor twee en het duurt dan ook niet lang of de tweede trap is gevoeld.
 24. 24. Yuka blijft maar vooral bezig met de laatste oogst aan de voortuin als hij op een ochtend Dorian ziet langskomen. Hij steelt een onzichtbare versie van de krant. Waar Yuka normaal gezien boos zou zijn geworden, kan het hem nu niks schelen. Hij wordt vader!
 25. 25. En dat moet iedereen weten. Zelfs iets minder geïnteresseerde voorbijgangers die Yuka niet eens kent. Tenminste, dat denken ze in eerste instantie. Tot blijkt dat Bibi een collega is van Jessica.
 26. 26. Ze moet erom lachen als Yuka vertelt dat haar collega nu ook weet dat ze zwanger is. Jessica wist helemaal niet dat Bibi zo dichtbij haar woonde.
 27. 27. Daarna laat Yuka haar maar weer met rust, want zijn vrouw is hard aan het werk. Ze wilt even een momentje voor zichzelf alleen.
 28. 28. Dat weekend wilt Jessica per uitzondering ook eens een feest geven. Waarschijnlijk is dit het laatste feest zonder kinderen.
 29. 29. Want ja hoor, het feest is nog niet afgelopen of Jessica is aan het bevallen.
 30. 30. En daar is hij dan, de kleine Jurgen!
 31. 31. In de tussentijd is Lulu uitzinnig om de kleine baby. Hij herinnert zich nog wel wat baby’s inhouden. Baby’s worden vanzelf groter en knuffelen graag. En al is ze intussen zelf oudere geworden, knuffelen vindt Lulu het fijnste wat er is.
 32. 32. Nu het kleine jochie ter wereld is gekomen, betekent dat maar één ding: Tijd voor een feestje! Zoals gewoonlijk rukt half Crackwoodspines uit om het kleintje te leren kennen. Familie, schoonfamilie, vrienden en zelfs (vage) kennissen. Christine neemt direct de zorg voor de kleine op en geeft hem de fles. Het leek nog wel gisteren dat haar kleine Adrian nog zo klein was…
 33. 33. Tussen alle ophef door is het tijd voor Lulu in bad te gaan. Ze mag dan wel oud zijn, maar ze is haar rare streken nog altijd niet verleerd.
 34. 34. Jessica is inmiddels weer begonnen met werken. Drie keer raden welke collega ze mee naar huis neemt: Bibi!
 35. 35. Dan is het alweer tijd voor een feestje, want Jurgen is jarig! Al is het dit keer een onofficieel feestje. Er zijn zomaar wat willekeurige Sims.
 36. 36. Jurgen lijkt ontzettend op zijn oom Ethan, vind ik. Dat zal vooral wel aan het kapsel liggen. Toch heeft hij een vrij uniek gezicht. Zijn persoonlijkheid is 04/09/09/07/01. Hij lijkt dus toch wel heel erg op zijn vader in dat opzicht. Yuka’s persoonlijkheid is: 04/09/04/07/06.
 37. 37. Elke dag komt Kristianne langs. (Het is jammer dat haar naam zo verwarrend is met alle Christines, Christa’s en Christina’s. Want ze heeft best wel een leuk koppie.)
 38. 38. Helaas gaat het leven niet altijd alleen maar over rozengeur en maneschijn. De week eindigt ermee dat Jessica wordt gedegradeerd op het werk.
 39. 39. Op naar familie Boeman! Met Allies, Dorian, Christine en hun zoon Jaimy.
 40. 40. Zoals altijd is Allies nog altijd even dik met de kleine Jaimy.
 41. 41. Tevergeefs probeert Dorian zijn zoon wat woordjes bij te leren. Hij is er echter geen kei in.
 42. 42. Terwijl Christine zwanger was van Jaimy, heeft ze flink lopen kanen. Wat tot gevolg heeft dat ze nu enorm graag al die kilo’s eraf wilt.
 43. 43. Al zijn daar ook leukere methoden voor: Dansen bijvoorbeeld!
 44. 44. Allies zet haar partyanimal-instinct opzij en doet de kleine in bad. Het feest mag dan in volle gang zijn, Jaimy moet toch naar bed gebracht worden.
 45. 45. Maar aangezien hij zo euforisch wordt van de muziek, besluit Allies hem nog even te begaan op de grond. De volwassenendans is opgehouden en Sepp besluit al net zo idioot mee te dansen met zijn achterneefje.
 46. 46. Dorian heeft het al opgegeven en is maar gaan schaken met Christine, de vrouw van Yllias.
 47. 47. Wanneer Dorian en Christine het feest hebben afgesloten met een eigen knaller, wordt Christine ineens wakker met een heel bekend gevoel in haar maag. Ze is weer zwanger!
 48. 48. De volgende dag is het gezin in rep en roer. Al kan de kleine Jaimy nog niet begrijpen wat er is gebeurd, hij weet wel dat hij voor het eerst sinds ooit moet wáchten tot hij uit bed wordt gehaald door zijn oma.
 49. 49. Christine doet de planten in de tuin. Het is iets puur werktuiglijks. Met haar hoofd zit ze er niet bij.
 50. 50. Dorian stort zich op zijn kookvaardigheden terwijl Jaimy zich vandaag maar alleen vermaakt. Iedereen leeft op een roze wolk. Jaimy in een groene waas.
 51. 51. Zelfs als Mika zijn dagelijkse snelwandelronde door de buurt doet – ik zweer het je, in elk huishouden kom ik hem tegen namelijk – kijkt Christine niet om om hem te begroeten. Ze lijkt hem helemaal niet te hebben opge- merkt.
 52. 52. Die avond groeit Jaimy op maar zonder taart. Zijn ouders zijn hem een beetje vergeten. Zelfs zijn oma. Misschien kan hij hen blij maken door de tuin aan kant te maken.
 53. 53. Binnen is Christine aan het bevallen. Daar komt het kind!
 54. 54. Ditmaal is het een meisje. Haar naam is Inge.
 55. 55. Eigenlijk wordt het meer iets van een gameparty.
 56. 56. In de tussentijd heeft Dorian de top van zijn carrière gehaald, en daarmee ook zijn levenswens. Nu wilt hij mediamagnaat worden.
 57. 57. Allies weet weer hoe ze zich moet bekommeren om haar kleinzoon en sleept hem mee naar de keukentafel. Tijd voor huiswerk!
 58. 58. Nu Inge er is, hebben zijn ouders namelijk nog minder tijd voor hem. Hij werkt nog steeds hard in de tuin. In de hoop dat zijn ouders het opmerken en hem eens extra aandacht zullen geven, maar hij begint het ook wel steeds meer voor zichzelf te doen. Eigenlijk heeft hij er ook best wel schik in.
 59. 59. Jaimy besluit nog even te checken of de bomen er nog goed bij staan, wanneer hij een meisje voorbij ziet lopen. Ze lijkt wel ongeveer van zijn leeftijd. Zodra hij haar aanspreekt, blijkt dat ze bij elkaar op school zitten.
 60. 60. Een paar seconden later komt er een jongentje aangerend, die de naam Coco roept. Hij, Olaf, en Coco waren klaarblijkelijk met zijn tweeën aan het spelen. Even denkt Jaimy dat ze weer door zullen rennen. Dan verrast Olaf hem ineens door te vragen of hij ook mee wilt spelen. Nou en of Jaimy dat wilt!
 61. 61. De rest van de dag spelen ze met z’n drieën buiten. Wanneer Allies haar kleinzoon naar binnen roept voor het eten, ziet ze pas dat er nog twee kinderen door de tuin rennen. Even denkt Jaimy dat zijn oma gaat zeggen dat Olaf en Coco naar huis moet gaan. Maar dan pakt ze twee extra omeletten en warmt die op voor de gasten. Allies kent dit soort situaties nog van toen Sepp, Christian en Dorian klein waren. Allies rekent er nog altijd automatisch op dat er ineens extra eters zijn. Gewoon, zomaar.
 62. 62. Dat maakt Jaimy een stuk gelukkiger.
 63. 63. Dan is het tijd voor de kleine Inge om op te groeien naar peuter. (Just to have things clear: Nee, Christine is niet zwanger. Ze was zwanger. And we all know what happends then.)
 64. 64. Er is hetzelfde gebeurt met Christine terwijl ze zwanger was van Inge als toen ze zwanger was van Jaimy. Tijd om alle vet er weer af te trainen!
 65. 65. En jawel, dat werpt vruchten af! Tijd om naar bed te gaan.
 66. 66. En oh ja, jullie willen natuurlijk graag zien hoe Inge eruit ziet. Een stuk knapper dan haar broer. Maar ja, dat zeg je natuurlijk niet. Dus dit heb ik niet gezegd, zegmaar. Haar persoonlijkheid is 10/08/08/06/03.
 67. 67. Knap of lelijk, Alles maakt geen onderscheid. Toen ze nog bij George in huis woonde, heeft ze Sepp en Christian zindelijk gemaakt. Daarna deed ze hetzelfde bij Dorian en Jaimy. Dus nu ook bij Inge.
 68. 68. De eerste stap naar het behalen van Dorians tweede levenswens is ook gezet, trouwens. Hij heeft al een baan in de journalistiek!
 69. 69. En Jaimy? Die is nog steeds elke ochtend heel vroeg op, houdt het tuintje scherp in de gaten. Maar hij maakt zich minder druk om de aandacht die hij van zijn ouders krijgt. Want nu heeft hij twee vriendjes om mee te spelen. En anders heeft hij nog altijd een springtouw.
 70. 70. Dit is het weer voor nu! Volgende week zijn we bij George en Katie Boeman én bij Teije, Leonie, Pijke, Jules, Sem en Mika den Dolder. De oudste tieners gaan daar uit huis, dus tot volgende week dus maar!

×