Bacc Crackwoodspines; update 24 - week 12

129 views
113 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
129
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 24 - week 12

 1. 1. Bacc CrackwoodspinesWeek 12Update 24
 2. 2. Jippie! Daar zijn we dan. Robyn en Flynn.
 3. 3. Ze hebben een mooi huisje gekregen van mij. Zelfs één met meerdere ver-diepingen. Dat is het eerste huis in heel Crackwoodspines. Ik houd er nietzo van vanwege de overzichtelijkheid, al vind ik het qua zien wel mooier.Meneer en mevrouw zijn zelf helemaal in de wolken. Als ik ze hetcommando niet geef, zitten ze uit zichzelf wel aan elkaar.
 4. 4. Regelmatig koken ze samen. Robyn probeert wat uit en Flynn proeft het. Jezou zeggen dat ze regelmatig heeft gekookt voor dat volle huishoudenwaar ze vandaan komt, maar niets is minder waar.
 5. 5. Dit is hoe het er van de buitenkant uitziet. Lekker kleurrijk. Miles enChristine Fuchsia zijn al langsgekomen om hen welkom te heten in debuurt. Maar Flynn en Robyn? Die geven niet thuis. Ze liggen in bed. En watze daar nou weer moeten op klaarlichte dag? Tsjá!
 6. 6. Om promotie te maken heeft Robyn wat punten voor creativiteit nodig. Zewerkt momenteel aan een schilderij van Flynn. Ze vertelt het hem nog niet,maar hij is stiekem wel erg nieuwsgierig.
 7. 7. Net als alle Simmetjes in de buurt doen ze flink hun best om een tuintjeaan te leggen.
 8. 8. De eerste week van Flynn als op zichzelf wonende volwassene is nog nietvoorbij of zijn levenswens van 20 beste vrienden hebben is al gehaald! Nuis zijn levenswens om de top in de carrière sport te halen. Een baan in diesector is mogelijk, want ik heb nu dus een sportkavel! (Zie vorige update.)
 9. 9. Hoewel ze de ochtend wilden beginnen met een kijkje in de krant om tezien of er een vacature vrij is, begint de ochtend met een volle wc-pot.Robyn voelt zich niet zo geweldig. En dat is niet omdat ze teveel gedronkenheeft…
 10. 10. Helaas heeft Flynn niet veel geluk vandaag. Maar hij heeft er een hardhoofd in. Het zal vast goed komen!
 11. 11. Tijd voor een kleine housewarmingparty. Nu is er nog genoeg beweeg-ruimte. Over een tijdje zal dat wel anders zijn. Sophie is hoteldebotel als zemerkt dat Robyn geen enkel glaasje alcohol drinkt. Ze weet nog wel hoehet ging met haar zwangerschappen. En ze weet ook nog wel hoe het gingmet de zwangerschappen van Robyns moeder. Ja, het duurt niet lang ofalle aanwezigen weten het al.
 12. 12. Het is lekker weer en het wordt tijd om wat geld te sprokkelen, dus Flynnzet een schep in de grond voor de deur en de rest van het feestende volkverplaatst zich ook naar buiten.
 13. 13. Hier is het officieel te zien: Het buikje van Robyn. Ze heeft net promotiegemaakt, dus is er weer iets moois om naartoe te werken terwijl ze haarzwangerschap uitzit.
 14. 14. Maar niet voor ze officieel mevrouw Snuchter is geworden!
 15. 15. Al wilt Robyn er niet veel van weten, moe is ze best wel. Dus eist Flynn datze op de bank rust terwijl hij wat eten klaarmaakt.
 16. 16. Onder het eten praten ze samen over het behalen van de top. Nu hebbenze immers allebei een wens om de top te halen in een carrière. Flynn in desport en zij zelf in de muziek.
 17. 17. Het werken in de tuin bespaart Flynn Robyn voor vandaag. Ze staat voorhet raam hoofdschuddend en glimlachend te kijken als ze een trap in haarbuik voelt. Daar is het kleintje weer! Hij of zij ziet het ook.
 18. 18. Wauw, een populariteitssim met een kinderwens. Dat is best idyllisch bijmij!
 19. 19. Flynn kan hoog of laag springen, de volgende dag helpt Robyn gewoonweer in de tuin mee. Ze wilt net zo trots op zichzelf kunnen zijn als ze ophem is.
 20. 20. Samen hebben ze besloten één dag te prikken waarop ze hun beide oudersuitnodigen. Het is alweer even geleden dat ze allebei hun ouders in één enhetzelfde huis hebben gezien. De banden onderling zijn altijd goedgeweest, dus het gaat een leuke dag worden!
 21. 21. George is degene wie met Robyn in de keuken bezig is om hapjes klaar temaken als ze ineens steken in haar buik voelt. O jee…
 22. 22. Gelukkig duurt het niet lang of het kleine meisje met bruin haar en groeneogen is ter wereld gebracht. Haar naam is Karmen.
 23. 23. De opa’s, oma’s en natuurlijk de ouders zelf zijn volstrekt lyrisch. Uit nietsblijkt dat Karmen last heeft van al die aandacht. Hoe kan het ook anders,met ouders en zelfs grootouders die populariteitssim zijn?
 24. 24. Katie staat erop dat ze Karmen haar eerste flesje geeft. George vindt hetwat griezelig om zijn kleindochter vast te houden. Eigenlijk houdt hij lievergeen baby’s vast.
 25. 25. Natuurlijk willen alle broers en zussen op kraambezoek komen. Dat leverteen flinke drukte op. Robyns tweelingbroer neemt zelfs zijn kersversevrouw mee. Eigenlijk kent ze nog geen van alle broers of zussen van Art,dus het is ook voor haar een spannend moment.
 26. 26. Maar als spontane familiesim duurt het niet lang eer de eerste contactenzijn gelegd. Ze vindt het belangrijk om de familie van haar man te ont-moeten, maar meer dan gezonde spanning voelt ze niet.
 27. 27. Flynn is helemaal sprakeloos nu de kleine Karmen er eindelijk is. Ze lijkt zoop een jonge versie van Robyn! En toch heeft ze ook wel weer wat vanhem. Een perfecte match van hen tweeën. Hij is intens gelukkig!
 28. 28. Flynns ouders vertellen nogal veel over Grimas, de hond die ze hebbengeadopteerd nu hij uit huis is. Eigenlijk vindt hij het best jammer dat hij alskind nooit een huisdier heeft gehad. Voor Karmen wilt hij dat eigenlijk wel.Vandaar dat het niet lang duurt eer Isis bij het huishouden wordt gevoegd.
 29. 29. Alsof dat nog niet leuk genoeg is, vindt Flynn ook nog een baan in decarrière die hij wilt! Het is niet een erg hoge functie, hij moet immersergens beginnen.
 30. 30. Net als de extra verdieping op het huis zijn Robyn en Flynn bevoorrechtigdop het gebied van het hebben van een kindermeisje. Aangezien depopulatie nu hoog genoeg is, is het eindelijk mogelijk om de diensten tebellen voor meer dan de adoptiedienst!
 31. 31. Het ontmoetingsgesprek is vluchtig en bestaat voor Robyn meer uit snelwat eten naar binnen schrokken dan praten. Voor haar gevoel zit het welgoed en deze nanny is goed aangeprezen naar horen zeggen, dus dat moetgoed komen!
 32. 32. Helaas voor het kindermeisje verdient ze minder dan verwacht. Flynnmaakt promotie en is eerder thuis. Dat betekent voor madame dat ze ookeerder kan vertrekken.
 33. 33. Voor ze het weten, groeit hun kleine meisje alweer op naar peuter. Wauw!
 34. 34. En moet je zien hoe erg Karmen eigenlijk op Flynn lijkt als peuter!
 35. 35. Flynn gaat meteen aan de slag met haar te leren lopen. Het is eng om tezien hoe snel ze groeit, maar ook wel erg geweldig!
 36. 36. Robyn en Flynn zijn echter zo druk bezig met werken, Karmen en hetsociale leven dat ze amper nog oog hebben voor de tuin. Dus – shit! –ineens zijn er een paar planten dood. Daar gaat hun oogst...
 37. 37. Aangezien die oogst mislukt is, gaat Flynn maar andere dingen planten.Dingen waar hij stiekem véél meer vreugde voor kan opbrengen.
 38. 38. En Karmen? Zij heeft het nog niet zo door allemaal. Ze geniet van allerleikleine dingen, waardoor haar ouders dat ook weer doen zoals ze als kind aldeden. Isis wordt regelmatig dood geknuffeld.
 39. 39. De rollen in het huishouden zijn duidelijk verdeeld. Aangezien Flynn haargraag wilt leren lopen, wilt Robyn Karmen leren praten. Alleen is Karmendaar niet bijster in geïnteresseerd, lijkt het!
 40. 40. Dus gaat Flynn maar verder met het leren lopen. Misschien moeten zeeerst dit afronden en dan pas aan het volgende beginnen. Letterlijk enfiguurlijk kleine stapjes nemen!
 41. 41. Tussendoor doen Robyn en Flynn het vooral rustig aan.
 42. 42. Want soms is er ook zo’n dag dat ze de zorg voor Karmen uit handen kun-nen geven. Met onze oppas zit het wel goed, namelijk!
 43. 43. En zo is de week alweer voorbij gevlogen! En zo ziet de buurt eruit natwaalf weken. Alle gezinnen in Crackwoodspines zijn geweest. Je zou dusdenken dat de week afgerond is.Máár! Niets is minder waar. Want met het maken van de tiende openbarekavel – Sporty Sports dus – heb ik een nieuwe winkelbuurt vrijgespeeld. Envijf nieuwe Sims. Nog één update te gaan dus voor week twaalf klaar is!

×