Bacc Crackwoodspines; update 23 - week 12

150 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
150
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 23 - week 12

 1. 1. Bacc CrackwoodspinesWeek 12Update 23
 2. 2. Daar zijn ze dan! Art en Robyn! Dit huishouden gaat mijn heleupdate in beslag nemen, ik zweer het je!
 3. 3. Het neemt ook het hele avondschema van de locale politie in beslag. Elkeavond komt deze knaap langs om de pret te bederven. Telkens maken Art,Robyn en hun vrienden en familie teveel herrie tijdens de feestjes hier.Jippie!
 4. 4. Op één van de avonden waarop Art wijselijk besluit dat het niet erg bevor-derlijk is voor zijn gelukzaligheid, houdt hij het maar bij bellen met zijnoom Adam. Die wilt tenslotte ook graag weten hoe het de kids vergaat nuze op zichzelf zijn gaan wonen.
 5. 5. In elk geval hebben ze wel wat gedaan met het advies van hun vader énhet advies van hun oom om een moestuintje aan te leggen.
 6. 6. En dan geven ze het maar weer een kans, een feestje.
 7. 7. Nog geen uur later staat de politie weer op de stoep. Eureka! Dit zagen weaankomen!Art heeft nu een schaaktafel in de kamer gezet. Zo kan hij tenminste iétsdoen als de politie weg is. De vrouw van Art en Robyns goede vriendinRemia is uit haar werk met Art mee gekomen: Christine! Wie de gozer opde grond is, hoef ik toch niet uit te leggen? Robyn is in blij hem te zien.
 8. 8. Het begint een soort van ritueel te worden. Art neemt Christine mee uitzijn werk, ze doen samen skill werk en Robyn treedt tot ‘s nachts op opmuziekconcerten.
 9. 9. Art doet overdag zijn uiterste best om de moestuin op orde te houden. Hetliefst zou hij zijn tweelingzus uit bed sleuren, maar hij weet dat niet eerlijkzou zijn.
 10. 10. Robyn daarentegen organiseert een feest voor die avond. Art loopt de heletijd door het huis om Sims rond te leiden. Hij was even vergeten hoeveelvrienden hij eigenlijk heeft en hoeveel elkaar al kennen, maar hoeveel ookniet.
 11. 11. Aan het eind van de avond neemt de tweeling afscheid van elkaar. Robynslaapt vannacht niet thuis, maar bij Flynn. Art weet dat dit niet de laatstekeer zal zijn. Hij denkt eerder dat het de laatste keer zal zijn dat ze al haarspullen nog thuis heeft staan. In feite heeft hij altijd geweten dat zijn zusbij Flynn zou wonen als ze ouder werd. Als kleine kinderen wisten ze dat al.Daarom blijft hij extra lang staan in het schijnsel van het schemerigebuitenlampje. Ze doen alsof het nog niet officieel is, maar dat is het wel.
 12. 12. Het werken in de tuin valt Art echt zwaar tegen. Hij wreekt zich op het on-kruid. Waarom heeft hij die tuin ooit aangelegd? Hij wist toch dat Robynweg zou gaan? Verdomme…
 13. 13. Later op de middag, als Art uit de carpool wilt stappen, wordt zijnaandacht getrokken door een dame die langsloopt. Hij spreekt haar aan,stelt zich voor. Zou ze hier in de buurt wonen? Misschien bevalt dat ideehaar wel.
 14. 14. Art nodigt haar spontaan uit voor het avondeten. Hij heeft nog wel watmacaroni in de diepvries. Vlug neemt hij een douche en schiet hij anderekleren aan. Hij doet zo zijn best, maar ze lijkt volstrekt niet onder de indrukvan hem. Even later merkt hij waarom: Haar interesse gaat op het momentmeer uit naar een zekere jongedame. Art vertelt over één van zijnvriendinnen, Remia, en grijnst erbij. Maar dan wel als een boer met kies-pijn. Potverdomme, denkt hij cynisch.
 15. 15. Juist als hij Robyn heeft gebeld om haar te vertellen van het blauwtje, ziethij wederom een dame langslopen. Ze ziet er wel vriendelijk uit, maar isniet het soort waarop Art zou vallen. In elk geval is ze wel gezellig, dus bijhet eerstvolgende feestje nodigt Art haar zeker uit!
 16. 16. Later op de week nodigt Art een dame van de tuinvereniging uit. Hij heeftvan Adam gehoord dat ze lidmaatschappen schijnt te verstrekken voor eentuinvereniging.
 17. 17. Art zegt dat het hem wel wat lijkt om lid te worden. Hij heeft zijn tuintjeeindelijk aan kant. De vrouw roept er twee mannen bij en met zijn drieënbeoordelen ze de tuin van Art. Dit is het commentaar dat er vrijwel bij elkeplant of boom wordt gegeven.
 18. 18. Art begint zijn tomaten te oogsten en neemt zich voor niet te laten kisten.Kennelijk is dat de goede mentaliteit. Want wat er nu toch op zijn padkomt!
 19. 19. Het is een uiterst knappe dame, Marylena Hartjes genaamd. Ze komt netvan een feest waarbij er een hoop gekke dingen zijn uitgehaald. Art is blijdat ze net zoals hij lacht om het feit dat haar hele gezicht is besmeert metroze troep. Alsof dat nog niet krankzinnig genoeg is, begint het ineens tesneeuwen.
 20. 20. Een date tussen de twee blijft dan ook niet uit. Het feit dat ze een familie-sim is, doet Art denken aan zijn vader. Het feit dat Marylena spontaan is,doet hem denken aan… nou ja, hemzelf. En aan zijn zus, natuurlijk. God, hijmoet haar echt vertellen van hoe gek hij nu al op Marylena is!
 21. 21. Maar eerst heeft hij de date nog lopen. Marylena verdient haar volle aan-dacht. En dan ook echt de volle aandacht.
 22. 22. De date is zeer geslaagd!
 23. 23. En de liefde ook. Hier is dan Marylena den Dolder-Hartjes, familiesim meteen persoonlijkheid van 06/03/06/04/06. Haar levenswens is een heuseuitdaging: zes kinderen zien trouwen.
 24. 24. Wel, dan moeten er eerst kinderen zijn om te zien trouwen. Maar datprobleempje weten ze prima op te lossen, geloof ik!
 25. 25. Deze update sluiten we eens anders af als anders. Er is namelijkiets wat ik wil laten zien. Mijn tiende openbare kavel: Een sportkavel! Erzijn zoveel Sims die de sport in willen, dat het toch maar eens tijd werd.
 26. 26. Zoals jullie kunnen zien, is er genoeg te doen in Sporty Sports! Voetballen,zwemmen, basketballen, bowlen, rolschaatsen, ballet en natuurlijk buiten-spelen.
 27. 27. Dan is er nog een openbare kavel. Deze heb ik al eens laten zien.Alleen heb ik hem nooit bijgewerkt. Nu zien we wat ervan komt.
 28. 28. Het lijkt allemaal nog heel karig – gelukkig maar! – en toch ben ik besttrots als ik zie wat ik in al die tijd heb gepresteerd. Een hoop Simmetjesmet wie ik lol heb gehad die er nu niet meer zijn, maar hebben gezorgdvoor tof nageslacht!
 29. 29. Een korte update voor deze keer, wat volgende week wel anders wordt.Dan gaan we namelijk naar Flynn, waar Robyn nu dus bij in woont. Eureka!Hopelijk lopen de feestjes dan wat meer gesmeerd.

×