Bacc Crackwoodspines; update 13 - week 11 deel 2-5

183 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
183
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 13 - week 11 deel 2-5

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 13 Week 11, deel 2-5
 2. 2. Deze week bij de familie Snuchter starten we met schilderendeEthan. Na uren schilderen en het verkopen van twaalf meesterwerken,heeft hij er nog altijd geen genoeg van. De bestellingen zijn niet aan teslepen! Men vraagt hem soms waarom hij een dierenwinkel heeft geopenden geen kunstwinkel, waar hij zijn eigen schilderijen verkoopt. Maar danwordt Ethan verlegen en maakt hij een bescheiden gebaar. Hij vindt hetprima zo. Lekker schilderen als hij alleen thuis is ook de honden werken.
 3. 3. Zodra de schoolbus arriveert, is het gedaan met de rust. Lars en Remiamaken voor de laatste keer hun huiswerk. Even gauw gauw, want er lopenallemaal vrienden en vriendinnen in en uit. Yuka zal maandag in zijn eentjein de schoolbus stappen. Hij is er al net zo opgewonden over als zijnoudere broer en zus en kan zich al net zo slecht concentreren op zijnhuiswerk. Ach wat, dat komt later wel weer!
 4. 4. Ethan heeft wel weer genoeg geschilderd en lunchtijd is geweest: Tijd voorhem om aan de slag te gaan!
 5. 5. Hier helpt hij Coen Haveloos, die oude schoolvriend van Eevee, weten jullienog? inmiddels zit de zaak van Ethan trouwens op niveau 4 en hij heeft ookal een bronzen kassaonderscheiding.
 6. 6. Thuisgekomen blijkt dat Lars een liefdesbrief heeft gekregen van weet-ik-veel-wie. Welk meisje het ook gestuurd mag hebben: Hij denkt aan degezellige tijd die hij heeft als hij aan het daten is. Niet zo per se aan de per-soon zelf.
 7. 7. Het is weekend! Aangezien pa en moe slapen, belt Yuka zijn vriend Dorian.Lars doet de planten buiten en ziet best wel wat er gaande is, maar doet ofhij het niet heeft gezien. Hij weet nog wel hoe dat ging toen hij zelf nettiener was. En nu is hij al bijna volwassen. Een eng idee, maar toch welspannend. Dit weekend is het zover!
 8. 8. Yuka is toch eerder thuis dan verwacht. En dat is niet om de meest vrolijkereden. Hij heeft rottigheid uit lopen halen met wat vrienden, gewoon voorde gein. Helaas reed er op dat moment net zo’n politie autootje voorbij…
 9. 9. De volgende ochtend moet hij nog steeds zijn huiswerk maken. Hij heeft erachteraf spijt van dat hij het maar heeft laten zitten gistermiddag. Zeker nade preek die hij van zijn ouders heeft gehad doordat de politie hier voor dedeur had gestaan!
 10. 10. En er is nog een reden. Om hen heen doet iedereen de Smussle! Zijnjongste broer en zus groeien vandaag op naar volwassenen, dus het is eendrukte van jewelste in huize Snuchter. En uiteraard moeten Katie en Zoeyweer aan het (bek?)vechten zijn. Elk feest waar zij allebei op verschijnen ishetzelfde verhaal, ik zweer het je.
 11. 11. Gelukkig zijn Remia en Lars wel zo vriendelijk om te wachten tot hunbroertje klaar is met zijn huiswerk. Het leeftijdsverschil mag dan duidelijkwezen; saamhorigheid is iets wat meteen aan te voelen valt in dit huis-houden.
 12. 12. Tada! Christa is eveneens opgegroeid naar volwassene nadat Remia en Larsdat hadden gedaan. Nu is het gemakkelijker Christa en Melissa uit elkaar tehouden!
 13. 13. Tenminste, wel als de twee identieke Sims een verschil krijgen opgedragen.Eigenlijk was het mij al vrij snel duidelijk dat Remia wel wat in Christa ziet.Vandaar dat zij degene is wie mee op is gegroeid naar volwassene. VoorRemia!
 14. 14. Het zat er al lang aan te komen, maar Remia durfde niet zo goed. Voorheeft het eveneens een tijdje geduurd. Echter weet ze het nu wel zeker,vooral nadat ze de situatie tussen Linde en Yllias eens overdacht heeft. Eris maar één Sim op wie ze écht stapel is. En dat is Remia.Dat het voor de neus van hun vrienden en familie gebeurt, is dubbelspannend. Maar wat doet iedereen? Ze lachen erom en zijn blij.
 15. 15. Na het feest gaat het leven gewoon door. Yuka neemt weer eens eenmeisje mee op date, Robyn deze keer. De plek waar ze gaan daten, is heelapart: Ethans zaak Brokkies en Stokkies.
 16. 16. Ethan kijkt er wel even van op als hij zijn broertje binnen ziet wandelen.Maar Robyn zit niet met het feit dat Yuka haar hier mee naartoe neemt inplaats van één of ander restaurant als waarin zijn tante werkt. Dit is veelmeer relaxed. Aan het eind van de date vinden ze allebei dat het eengeslaagde dag is geweest.
 17. 17. Met dank aan Remia is er op het thuisfront een brand ontstaan. Nummerveertien alweer in Crackwoodspines. Zowel zijzelf als Ethan en Christieraken in paniek en even weten ze niet wat ze moeten doen.Oh ja, dat was ik vergeten te melden: mevrouw Christie Kleinsma woontbij Remia in vanaf de verjaardag. Haar persoonlijkheid is 04/10/04/04/03.Ze wilt de top halen in de sport en vindt beweging dan ook erg belangrijk.
 18. 18. Op het moment werkt ze echter in de ordehandhaving. De sportkavel isnog niet gereed, dus tot die tijd zal ze het met die baan moeten doen. Plus-punt is dat er veel raakvlakken zijn qua competenties.Lars doet het prima in de commercie, net zoals hij als tiener deed. Daar-naast speelt hij nog graag met de honden van zijn broer. Hij zal hen echtmissen, mocht hij ooit uit huis gaan.
 19. 19. De meiden slapen lekker uit op de dagen dat de rest allang naar het werkof naar school is. Pas als Christie weg moet, komt Remia haar bed uit. Zehelpt Ethan in zijn zaak, aangezien ze verder geen werk heeft.
 20. 20. Ethan moet wachten op zijn douchende zus. Hij besluit in de tuin bezig tegaan. Die kan weleens een opknapbeurtje gebruiken. Net als hij aan deslag wil gaan, loopt er een wel erg leuke dame voorbij.
 21. 21. Op een dag komt Kirby langs om haar ouders, broers en zus eens tebezoeken. Ze neemt Carine de Lange mee, een Sim met wie Lars wel goedover weg lijkt te kunnen!
 22. 22. ‘s Avonds hangen Remia en Yuka half dood voor de buis.
 23. 23. Tot de telefoon gaat en Remia wordt opgebeld door een vriendin. Kirby isinmiddels nog altijd door het huis aan het rondlopen. Ethan is begonnenaan een nieuw schilderij.
 24. 24. Als Lars Christine uitdaagt om een potje schaak te spelen, neemt hetgesprek een aparte wending. Hij trekt een gezicht en moet erom lachen.Eén ding is zeker: Ze windt geen doekjes om haar gevoelens voor hem!
 25. 25. Remia en Christa doen dat ook niet. Nu ik die twee zo zie, besef ik meineens dat ze het eerste vaste gaykoppel zijn in Crackwoodspines!Trendzetters dat ze zijn, hooray!
 26. 26. Want ja, ze zijn “officieel-officieel” een vast koppel.
 27. 27. Max en Maya zitten er niet verlegen om een bruiloft te organiseren voorhet verloofde stel. Zowel Remia als Christa is een populariteitssim. Dus hoekan een bruiloftsfeest dan nog uit blijven?
 28. 28. Na wat zenuwachtig gemurmel is het zover. Ze zijn officieel getrouwd!
 29. 29. Kennelijk voelt Lars zich geïnspireerd. Na een paar dates heeft hij het éénander voor zichzelf helder gekregen.
 30. 30. Christine is ook een populariteitsim en heeft, gek genoeg, dezelfdepersoonlijkheid als Christa. Echter wilt Christine 20 beste vriend(inn)enhebben en niet de top van de carrière sport bereiken zoals Christa. Dat isdan wel weer iets! Christine werkt trouwens in de carrière horeca, waarwe natuurlijk nog nooit van gehoord hebben in Crackwoodspines.Christine is wel blij met de rijke Sim wie ze getrouwd is. Grappig, gezien ze
 31. 31. geen rijkdomsim is. Echter bracht het me wel op het idee om nieuwe eenskleren aan te schaffen voor het gezin.Op zondag is er opnieuw gelegenheid voor een feestje. Dit keer komendemeeste gasten omdat Yuka hen heeft uitgenodigd. Op Grietje na,trouwens. Zij komt voor Ethan. Ze hebben al een tijdje een relatie,namelijk! De reden van het feest kan je vast wel raden.
 32. 32. Oké, misschien ook omdat Ethan voor één keer de show wilt stelen doorGrietje een verlovingsring aan te bieden.
 33. 33. Het meest belangrijke aspect van het feest is toch wel Yuka zelf: Hij is nuook volwassen!
 34. 34. Daar staat hij dan, in zijn schilderskloffie!
 35. 35. Die avond gaan de remmen los. Alcohol wordt veelvoudig gedronken:Geen kinderen of tieners aan wie er “het goede voorbeeld” moet wordengegeven. Het bed van Max en Maya wordt weer eens voor wat andersgebruikt dan voor het pakken van enkel nachtrust. Dit keer door Lars enChristine.
 36. 36. De volgende ochtend is iedereen echter wel bijtijds op om te gaan werken!
 37. 37. En om te gaan daten natuurlijk. Want dat is wat Yuka doet, nog steeds.Hier versiert hij Jessica van t Fluim.
 38. 38. Hij vergeet volstrekt dat hij naar Dansstudio Karels gekomen is om klerente kopen. Even later staat hij met Jessica op de tweede verdieping foto’s temaken.
 39. 39. Als hij even later teruggaat met nieuwe kleren en een herinnering aan eengezellige middag met een leuke dame, valt mij dit op. Wat is dit gezin tochgroot. En dan bedoel ik niet alleen de kinderen die Max en Maya hebbengekregen. Ineens heeft iedereen een man of vrouw. Iedereen. BehalveYuka.
 40. 40. Alle leuke dingen die onlangs gebeurd zijn, moeten kennelijk worden ge-compenseert door een hogere macht. Max’ tijd is gekomen…
 41. 41. De kinderen zijn er kapot van. Zelfs zijn schoonkinderen, wie hem maar zokort hebben mogen kennen.
 42. 42. De hond merkt ook dat het huishouden nu één huishouden minder telt.Lulu lijkt het maar niet te bevatten. Remia moet ervan lachen. Door haartranen heen stopt ze de onbevangen hond in bad.
 43. 43. En later die week is het diezelfde goeie, ouwe Lulu die Lars aan het lachenmaakt. Die hond kan er ook niks aan doen en waarom zou hij nietproberen net als haar er wat van te maken? Ze merkt dat Max weg is, maarer zijn genoeg andere Sims met wie hij goed kan. Niets is voor eeuwig. Be-halve dat wat er nu is. Hij moet gewoon doorgaan.
 44. 44. Die gedachte nam hij mee in de volgende beslissing: zich verloven metJessica en haar ten huwelijk vragen. Al voelt hij enorm veel voor haar; zijnhoofd stond er niet naar. Zijn vader zou er zo gelukkig van zijn gewordenals hij het mee had mogen maken. Nu is hij er dan wel niet meer, maarmisschien is er wel ergens een plek. Vanaf waar hij kan meekijken. Wieweet…
 45. 45. En met dit weemoedige maar warme gevoel blazen we het verhaaltje voordeze keer uit, ghiehie! De volgende update zijn we bij de familie Boeman(Allies en Dorian) en het andere huishouden Boeman-Snuchter (Katie,George, Flynn). Het derde huishouden wat er in die up aan bod komt, ishet tweede huishouden van de familie Pummel. Die met Christian, Anne-Fay, Liam en Mina. Tot dan!

×