Bmd5 opdracht 1

574 views
501 views

Published on

De Sims 3
Build My Dream Seizoen 5
Opdracht 1 door SimLibby

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
574
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bmd5 opdracht 1

 1. 1. Inzending van SimLibby Build My Dream Seizoen 5 Opdracht 1 wordt geladen … Gastvrouw Bloos6
 2. 2. Opdracht 1 Een krot bouwen voor Harry Knak Kleine kavel uit de Wereldbewerker. Kavel: locatie naar eigen keuze in Sunset Valley. Budget: niet boven het budget van 12.000 simoleons. Een klein huisje. Inrichting minimaal: bed, twee stoelen, tafel, toilet, vuur om te koken, wasgelegenheid, geen kledingkast. Veel rommel en verzamel spulletjes. Veel planten en bloemen. Geen elektriciteit op de kavel (dus geen ijskast en geen lampen). Kaarsen mag wel. Opleverdatum: circa 16-22 december 2012.
 3. 3. Gegevens kavel: Hobo’s cottageLocatie: vlakbij Binnenboogstrand in Sunset ValleyKavelmaat: 15x10
 4. 4. Welkom in Hobo’s cottage
 5. 5. Profiel
 6. 6. Profiel
 7. 7. Profiel
 8. 8. Plattegrond
 9. 9. Plattegrond
 10. 10. InrichtingNaast de voordeur staat een boekenkast. Veel sims gooien namelijk boeken weg in hunvuilnisbak. Zo heeft Harry wat te lezen. De kast is vervaardigd van houten platen en bakstenen.
 11. 11. InrichtingTegenover de voordeur staat een uitvinderslab. Aangezien Harry van rommel houdt, kan hijmet het schroot wat hij vindt op de stortplaats allerlei leuke uitvindingen doen. Zoalsbijvoorbeeld een delver, een prototype staat op het lab, om opgravingen te doen. Wie weet watvoor juweeltjes hij dan wel niet opgraaft.
 12. 12. InrichtingAangezien er geen elektriciteit op de kavel is staat er een open haard. Als behang zijn specialemetaal-achtige platen gebruikt om de warmte goed vast te houden. Wel zo prettig in de koudemaanden. Ook staat er een gitaar. Niemand zou zonder muziek mogen!
 13. 13. InrichtingEen bescheiden badkamer. In het bad kan Harry ook zijn kleding wassen. Daarbij heeft dekeuken een gootsteen. Buiten staat een emmer wat kan dienen als wasmand en een waslijn waarhij zijn kleding te drogen kan hangen.
 14. 14. InrichtingEen zithoekje. Aan de muur hangt een bijl waarmee Harry hout kan hakken voor de openhaard. Veel van de meubels komen van de stortplaats , zodat Harry zich wel thuis voelt, en zijnenigszins opgeknapt en schoongemaakt. Zo heeft de bank nieuwe bekleding gekregen.
 15. 15. InrichtingHier kan Harry slapen. Al kan hij ook buiten een lekker tukkie doen op de bank wanneer hetweer het toelaat. Er is gekozen om alles in één ruimte te plaatsen en niet af te scheiden doormuren. Immers, die zijn er ook niet in de natuur!
 16. 16. InrichtingHarry vertelde dat hij zijn waardevolle spullen in het bos verstopt. Nu kan hij deze spullenbewaren in een kist onder zijn bed.
 17. 17. InrichtingEen keukentje met een eettafel en alleen het broodnodige zoals wat borden en pannen (ommee te grillen). De verse eieren staan al klaar op tafel. Die kan Harry ook dagelijks ophalen bijde plaatselijke veehouderij.
 18. 18. TerreinOp het terrein staat een oude boot die Harry kan opknappen. Aangezien zijn huisje aan de zeestaat, kan hij ook dagelijks verse vis vangen. Gewoon zijn hengeltje uitgooien of met deboot, wanneer deze is opgeknapt, de zee op.
 19. 19. TerreinDe voordeur en veranda waar Harry kan koken. De grill staat onder een afdakje zodat Harry (ofbeter gezegd zijn maaltijd, want Harry is wel wat regen gewend) altijd droog blijft wanneer hijkookt, weer of geen weer.
 20. 20. TerreinZoals aan de boomstronk te zien, en aan het hout natuurlijk, is er al een flinke voorraad houtgehakt om de koude wintermaanden door te komen.
 21. 21. TerreinDe veranda met een tafeltje met kommen en een grill waar Harry zijn zelfgevangen vissen opkan grillen. Als herinnering aan zijn overnachtingen in de hooischuur, mag hooi natuurlijkniet ontbreken. Ah …. Nostalgie.
 22. 22. UitzichtHet uitzicht is grandioos. Daarom is er voor deze locatie gekozen. Dat en de rust en stilte waarHarry zo van houdt. Daarbij is het ook praktisch zo naast de zee zodat Harry er altijd met zijnhengel op uit kan om wat eten te vangen. Leven van de natuur! Ook kan hij hier volopopgravingen verrichten met een delver en de spulletjes die hij vindt, en niet zelf wilthouden, kan verkopen. Er is helaas geen jutter in Sunset Valley dus dat is een mooie baan voorHarry. En zo kan hij blijven doen waar hij zo van houdt: spulletjes verzamelen en ondertussenéén zijn met de natuur.
 23. 23. Nacht afbeeldingenEr staan alleen kaarsen op de kavel. Zo ziet de kavel er uit wanneer de zon is ondergegaan.
 24. 24. Nog wat impressie afbeeldingen
 25. 25. Bedankt voor het kijken. Tot ziens!

×