Bmd4 opdracht 1

688 views
624 views

Published on

De Sims 3
Build My Dream Seizoen 4
Opdracht 1 door SimLibby

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
688
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
124
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bmd4 opdracht 1

 1. 1. Build My Dream Seizoen 4Gastvrouw Deborah Opdracht 1 Wordt geladen … Inzending van SimLibby
 2. 2. Opdracht 1 Brenda en Barend de Bont• Kavel: Zonneliedweg 9, Meiboslaan 18 of een vergelijkbare kavel in Sunset Valley• Een kleine bungalow• Een kleine kavel• Geen gras• Geen trappen• Geen moderne of vierkante meubels• Vijvertje gewenst• Borders gewenst• Budget (inclusief alles) 68.000 simoleons• Opleverdatum: 19 – 26 februari 2012
 3. 3. Adres:Zonneliedweg 9De woning is prachtiggelegen in het rustiekeSunset Valley.Op loopafstand van dewoning ligt het strand. Welkom … De verse melk staat al klaar voor de deur. Iedere dag komt de plaatselijke melkboer de melk bezorgen.
 4. 4. Profiel woningVoorkant woning Achterkant woning
 5. 5. Profiel woningLinker zijkant woning Rechter zijkant woning
 6. 6. Plattegrond KavelwaardeEr is op praktische wijzegebruik gemaakt van debeschikbare ruimte door tekiezen voor een openindeling.In combinatie met dewarme kleuren en meubelsis het resultaat eensfeervolle woning waarBrenda en Barend zich snelthuis zullen voelen.
 7. 7. Binnenkomst halKom binnen …Hang je jas aan de kapstok, trek je schoenen uit en maak het jezelf gemakkelijk.
 8. 8. De gangDe binnenkomst hal komtuit op de gang. De gangkomt uit op het leefgedeeltemet rechts de woonkameren links een open keukenmet eetgedeelte.Aan de gang grenzen deslaapkamer, logeerkameren de badkamer/washok.In de gang staat een mooiaquarium waardoor Barendkan genieten van de vissendie hij zelf vangt.Voor de hersentraining, engezelligheid natuurlijk, kanhier ook een potje schaakgespeeld worden.
 9. 9. WoonkamerDe gang komt uit op het leefgedeelte met rechts de woonkamer en links de open keuken met eetgedeelte.Boven de bank kunnen de favoriete foto’s ingelijst worden. Op de open haard staan beeldjes uit allewindstreken. En natuurlijk staat er een telefoon zodat er regelmatig met de kinderen gebeld kan worden.
 10. 10. WoonkamerKruip op de bank met eengoed boek en de warmtevan de open haard of kijk jelievelingsfilm op televisie.Er staat ook een vleugel inde woonkamer. Zo blijvende vingers soepel en kan ergenoten worden van eigenmuziekspel.Het is ook gezellig met defeestdagen: rond de pianoliederen zingen met familieen vrienden.De grote schuifdeur, linksop de afbeelding tezien, leidt naar de tuin.
 11. 11. Open keuken met eetgedeelteTegenover de woonkamer is een open keuken waar ook gegeten kan worden. De deur bij de keuken komtuit op een pad die naar de tuin leidt. In dit pad is een fietsenhok waar ook de buiten vuilnisbak staat.
 12. 12. EetgedeelteEr is gekozen voor eenriante eettafel die plaatsbiedt aan 6 personen.Wanneer de kinderen ofvrienden langskomen is eraltijd plaats genoeg om eenextra bord te dekken.Op de tafel ligt eencamcorder. Zo kunnen erhomevideo’s gemaaktworden om te sturen naarde kinderen.
 13. 13. Open keukenIn de keuken staat een nectarrek. Zo kan er ‘s avonds bij het eten genoten worden van een heerlijk glaasjenectar. De keuken heeft een ouderwetse stijl en is toch van alle moderne gemakken voorzien meteersteklas apparaten: een wasbak, afvalpers, afwasmachine, een goed fornuis en natuurlijk een koelkast.
 14. 14. Slaapkamer van Brenda en BarendEen goede nachtrust is ongelooflijk belangrijk en met dit uitmuntende bed zal dat zeker lukken.
 15. 15. Slaapkamer van Brenda en BarendDe slaapkamer heeft een romantische en rustige uitstraling.
 16. 16. LogeerkamerDe kinderen mogen dan allemaal uit huis zijn, er is altijd plek voor ze. Aangezien de kinderen van verkomen, kunnen ze blijven slapen. Wel zo makkelijk!
 17. 17. LogeerkamerOok in de logeerkamer is op praktische wijze gebruik gemaakt van de bescheiden ruimte door het plaatsenvan een stapelbed en tweepersoonsbed. Zo hebben al de kinderen een slaapplaats. Ook als één van dekinderen met zijn/haar gezin op visite komt is er plek genoeg.
 18. 18. Badkamer en washokIn de badkamer en washok komt hetzelfde kleurgebruik terug als dat in de keuken gebruikt is.
 19. 19. Badkamer en washokOok al zijn de badkamer en washok in dezelfde ruimte, er is wel een scheiding aangebracht tussen hetwasgedeelte en het badgedeelte.
 20. 20. TuinDit is één, van de twee, paden die de tuin in leiden. Het pad loopt langs een inspirerende border vanzonnebloemen.
 21. 21. TuinIn het tweede pad wat naar de tuin leidt staat een telescoop om romantisch naar de sterren te kijken. Ookis hier een fietsenhok met twee fietsen en de vuilnisbak. Ga gezellig een dagje fietsen en blijf fit.Bezoek het nabijgelegen strand of het vriendelijke centrum van Sunset Valley eens op de fiets.
 22. 22. TuinEen heerlijk grote tuin, énmakkelijk in onderhoud.Er ligt geen gras.Een grote vijver siert de tuin.Hier kan Barend zichvermaken met zijn grotepassie: vissen.Weer of geen weer, er kanaltijd gevist worden. Deparasol biedt bescherming:tegen de regen én debrandende zon. Al is deechte visfanaat niet vies vaneen beetje regen.Mocht Barend willen vissenop grotere vissen, het strandaan zee is op loopafstand.
 23. 23. TuinIn de warme zomermaanden kan de barbecue Ook kan de penseel ter hand genomen wordenaangestoken worden en kan er buiten gegeten Wie weet schildert Brenda wel een meesterwerk!worden. Of gril een zelfgevangen vis.
 24. 24. Inzending vanSimLibby Tot ziens!

×