Een webscan vanuw online visitekaartje                     ?De identiteit en uitstraling van uw bedri...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

ScanYours: Een webscan van uw website

2,143 views
2,159 views

Published on

De identiteit en uitstraling van uw bedrijf wordt steeds meer online bepaald en besproken.
Voor zowel B2C als B2B is een effectief en geoptimaliseerd online kanaal belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten te informeren, en uw netwerk te onderhouden.
ScanYours geeft internetadvies. We richten ons op eStrategy, marktonderzoek, webontwikkeling,
en Social Media marketing. Het doel: het verhogen van de online omzet en het verbeteren van de online dienstverlening. Daarnaast zijn wij ervaren in ontwikkelingen en uitvoering van online marketing en website optimalisatie.
Haalt uw alles uit uw online kanaal?

Wij bieden u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw online kanaal doormiddel van een WebScan. Deze WebScan omvat een objectieve analyse van uw website met behulp van een wetenschappelijk onderbouwde quickscan, en een expert review door één van onze consultants op het gebied van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze WebScan geeft u inzicht in de sterke en zwakke kanten van uw online kanaal en biedt overzichtelijke aanbevelingen!

Met vriendelijke groet,
Jerry van Leeuwen

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,143
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

ScanYours: Een webscan van uw website

 1. 1. Een webscan vanuw online visitekaartje ?De identiteit en uitstraling van uw bedrijf wordtsteeds meer online bepaald en besproken. Voorzowel B2C als B2B is een effectief en Deze WebScan omvat een objectieve analyse van uw website met behulp van een wetenschappelijk onderbouwde quickscan, en een expert reviewgeoptimaliseerd online kanaal belangrijk om nieuwe door één van onze consultants op het gebied vanklanten aan te trekken, bestaande klanten te functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dezeinformeren, en uw netwerk te onderhouden. WebScan geeft u inzicht in de sterke en zwakke kanten van uw online kanaal en biedt overzichtelijkeScanYours geeft internetadvies. We richten ons op aanbevelingen!eStrategy, marktonderzoek, webontwikkeling,en Social Media marketing. Het doel: het verhogen Met vriendelijke groet,van de online omzet en het verbeteren van de Jerry van Leeuwenonline dienstverlening. Daarnaast zijn wij ervaren inontwikkelingen en uitvoering van online marketingen website optimalisatie. Voor meer informatie Twitter: twitter.com/jerryscanyoursHaalt uw alles uit uw online kanaal? Linkedin: nl.linkedin.com/in/jerryvanleeuwen Website: www.scanyours.com/jerry-van-leeuwen.htmlWij bieden u de mogelijkheid om inzicht te krijgen E-mail: jvanleeuwen@scanyours.comin uw online kanaal doormiddel van een WebScan. Telefoon: +31 6 14 665 112

×