Verkorte titelpresentatie fashionista 2012

968 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
968
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
544
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • 14-05-12
 • Verkorte titelpresentatie fashionista 2012

  1. 1. “All about fashion & real life”
  2. 2. Verschijning:MaandelijksLezerskern:12-19 jaarLevensfase:De jonge Fashionista houdt van shoppen. Ze heeft een bijbaantje,woont nog thuis of is nét op kamers. Ze is druk met social media,school en sport.Redactionele pijlers:Fashion, Real life stories & taboe-onderwerpen, Beauty , Lifestyle,Celebrity Style, BudgetDrukoplage*: 95.000Kosten 1/1 pagina full colour: €3.690,- *Fashionista is nog niet opgenomen in HOI
  3. 3. FashionistaFashionista is de budget glossy voor de jonge shopaholic! Elke maand bomvol met de looks vande celebs, betaalbare shoptips én intrigerende real life stories. Fashionista heeft iedere maandnaar liefst 30 paginas vol celebritylooks.Fashionista haakt in op de shophype onder jonge vrouwen. Shoppen is fun! De lat ligt hoog bijdeze doelgroep als het om mode gaat. Voor de echte fashionista moet het totale plaatje kloppen,en de juiste look is zeker niet de duurste. Daar helpt Fashionista een handje bij.Fashionista brengt de mode op het moment dat het werkelijk in de winkel ligt, én bij die winkelswaar onze lezeressen wekelijks te vinden. Voor onze lezeressen is mode pas hip als de Stars hetdragen: ‘Dit dragen onze style-iconen en dat kan jij ook!’. Daarnaast zijn er elke maand 8paginas beauty bomvol met ‘how to’-tips en ideeën. Een nieuw fashion magazine, waarinshoppen en mode onlosmakelijk verbonden zijn. Tevens biedt Fashionista haar lezeressen volopadvies over body- en taboeonderwerpen.Fashionista: the celeb-way to style!
  4. 4. De Fashionista-lezeresEen fashionista is 12-19 jaar en houdt enorm van fashion & beauty. Ze is dol op shoppen enfashiontrends. Ze heeft een bijbaantje en ze woont nog thuis of woon nét op kamers. Ze is drukmet school, sport en weet wat ze wil. Ze vindt haar uiterlijk ontzettend belangrijk. Ze isinternationaal georiënteerd als het gaat om style en fashion, en ze kopieert haar style-iconen.Voor de echte fashionista moet het totale plaatje kloppen, en de juiste look is zeker niet deduurste. Ook wil ze alles weten over haar persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling. Ze is een 360graden vrouw en ze weet wat ze wil. Ze is druk met social media, school, sport en een bijbaantje.Ze heeft niet zo veel te besteden, maar is ze altijd ‘hip on a budget!
  5. 5. USP’sWat nú in de winkels ligt staat nú in Fashionista. De lezeressen kunnen morgen naar de winkelom de looks uit Fashionista te shoppen.Fashionista is een shoppingplatform voor fashionretailers.Fahionista-lezeressen zijn trendvormers.Fashionista-lezeressen zijn meer dan gemiddeld geïnteresseerd in mode, real life stories enbeauty.
  6. 6. Meer informatie?Ga naar www.sanoma-adverteren.nlOf bel naar: 023-556 67 77

  ×