Your SlideShare is downloading. ×
0
Verkorte titelpresentatie delicious 2012
Verkorte titelpresentatie delicious 2012
Verkorte titelpresentatie delicious 2012
Verkorte titelpresentatie delicious 2012
Verkorte titelpresentatie delicious 2012
Verkorte titelpresentatie delicious 2012
Verkorte titelpresentatie delicious 2012
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Verkorte titelpresentatie delicious 2012

251

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
251
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide
 • 14-05-12
 • Transcript

  • 1. “Te lekker om te laten liggen”
  • 2. Verschijning:13 keer per jaarLezerskern:Mannen en vrouwen vanaf 25 jaarLevensfase:Tweepersoonshuishoudens met of zonder kinderenRedactionele pijlers:foodiefile, de gids, de kookclub, doordeweeks, gastchef, familietijd,snel gezond, wijn, celebrity chefs, zoet, shopping, lifestyle enfoodiefunVerspreide oplage*: 69.075Kosten 1/1 pagina full colour: €7.650,-Bereik**: 433.100Kosten per 1.000 bereik: € 19,43 *Totale verspreiding Q4-2011 (Bron HOI) **NOM Printmonitor 2011-I – 2011-II / allen 13+
  • 3. delicious.delicious. is de lekkerste glossy van Nederland. Elke maand staat delicious. boordevoloverheerlijke recepten, smakelijke interviews en fijne shoppingpagina’s. Geheime culinaireadressen, verrukkelijke columns en onmisbare tips & tricks ontbreken niet. Het toverwoordvan delicious. is joie de vivre. Hoofdredacteur Makkie Mulder en haar redactie doen er elkemaand alles aan om eten en koken voor de lezers nóg leuker te maken. Het resultaat is eenoverheerlijke glossy die supertoegankelijk is. En juist daarom biedt delicious. een uniekplatform voor integratie van commercie en redactie.
  • 4. delicious. lezersDol op lekker eten, dat zijn alle lezers van delicious. Het maakt niet uit of dat buitende deur is of thuis aan een tafel vol vrienden. De delicious.-lezers zijn niet alleengeïnteresseerd in bijzondere recepten, ze willen ook dat ene speciale adres eninformatie over bijzondere wijnen of de nieuwste keukengadgets. Ze hebben een hooginkomen, zijn voornamelijk werkzaam in loondienst en hebben vaak een huishoudenmet kinderen. Daarnaast is de lezer van delicious. bovengemiddeld geïnteresseerd invakantie, reizen, woonideeën en tuinieren. Hij/zij is een grote gebruiker van media,zowel print als online.
  • 5. delicious. samen met…delicious. samen met … is een unieke en structurelebranded content verankering in delicious., die doorde lezers wordt gewaardeerd en een bijdrage levertaan de marketing- en communicatiedoelstellingenvan de adverteerder.
  • 6. USP’sdelicious. is het foodmagazine van Nederland -te lekker om te laten liggen- met makkelijken snelle receptendelicious. biedt een platform voor unieke integratie van commercie en redactiedelicious. – lezers zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in vakantie, reizen, woonideeën entuinierendelicious. – lezers zijn grote gebruikers van media, zowel print als online
  • 7. Meer informatie?Ga naar www.sanoma-adverteren.nl of neemcontact op met onze Sales-afdeling: 023 556 6777

  ×