Beeldpresentatie domein Automotive
 
Automotive in Flair
 
 
Automotive in Viva
 
Automotive in Libelle
 
Automotive in Margriet
 
 
 
 
 
 
 
Automotive in esta
 
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Beeld presentatie sanoma automotive 2010

679 views

Published on

Published in: Automotive
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
679
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
32
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Hartelijk welkom op deze workshop. We hebben paar maanden geleden tijdens een brainstormmeeting het idee opgevat om de kennis die we hebben te delen met de partners met wie we graag samenwerken. Kennis die we hebben opgedaan met onderzoek en inspirerende cases. Doel workshop: Welke kansen zijner voor jouw merk (product/dienst) om doelgroep vrouwen te bereiken? En individueel benoemen op welke manier IEW kan helpen bij jouw marketingcommunicatievraag! Wat is IEW? I’M EVERY WOMAN heeft contact met al vrouwen van alle leeftijden, met diverse interessen en welke rol ze ook hebben. Dus waar ze ook, zijn, wat ze ook doen en wat ze ook dromen wij kunnen ze bereiken. Via onze magazines, evenementen en websites. Kleine intro van de IEW filosofie:
 • Achtergrond: Renault Twingo is in een nieuw jasje gestoken. Eigentijdser en dynamischer, maar net zo veelzijdig, uitgesproken als de vorige versie. Renault wil haar Twingo via een interactieve en multimediale wijze onder de aandacht brengen met als focus betrokkenheid Concept besproken: Engagement. Voor dit laatst is gekozen omdat het positieve karakter van de twingo willen benadrukken en tegelijk een positieve draai aan iemands leven kan geven (altruistisch). Doelgroep Renault Er is gekozen voor Margriet. Margriet is een platform waar lezeressen elkaar vinden, interactie opzoeken, elkaar helpen en ontmoeten: a place to share .
 • Uw dochter is bijvoorbeeld net bevallen van een tweeling en u gunt haar een veilige auto om met een gerust hart op pad te gaan. Of uw vriendin heeft een nare tijd achter de rug en kan wel weer wat kleur in haar leven gebruiken.
 • Stuur ons uw persoonlijke verhaal en vertel waarom juist zij een Twingo goed kan gebruiken. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld en de vier mooiste, origineelste en/of ontroerendste verhalen worden gepubliceerd in Margriet.
 • Het sympathieke karakter van de Twingo benadrukken. WIE GUNT U DE TWINGO? Middels een oproep in blad mochten Lezeressen iemand aanmelden van wie zij vinden dat die wel een nieuwe Twingo verdient. Alle inzendingen worden door deskundige jury beoordeeld en de 4 mooiste, origineelste en/of ontroerendste verhalen worden gepubliceerd in Margriet. De 4 vrouwen om wie het gaat mochten maand lang gratis in twingo rijden. Daarna kunnen de margriet lezeressen stemmen van wie zij vinden dat die de twingo het meest verdiende. Tijdens margriet winterfair werd de winnares bekendgemaakt en ontvangt ze de sleutels van haar nieuwe auto. Middelen Print: Margriet Online: Margriet.nl Event: Margriet Winter Fair Timing: 23 mei t/m 15 november 2008 Resultaten Aantal inzendingen na oproep in Margriet 22: bijna 700 Aantal stemmen: 3.150 mensen Testimonial Marcel van Maanen, interim communicatiespecialist bij Renault: “ Doelstelling van Renault was om de Twingo op een positieve en sympathieke manier bij de vrouwelijke doelgroep onder de aandacht te brengen. De resultaten van deze actie waren zeer positief. Zowel het aantal reacties als de aandacht voor Renault Twingo op de Margriet Winter Fair was bijzonder. Voor Renault zeker een overweging om een vervolg aan deze actie te geven.”
 • Op Margriet Winter Fair is de winnares bekend gemaakt en ontvangt ze direct de sleutels van haar nieuwe auto. De hoofdredacteur van Margriet vertelt in haar editorial wie de auto gewonnen heeft.
 • Beeld presentatie sanoma automotive 2010

  1. 1. Beeldpresentatie domein Automotive
  2. 3. Automotive in Flair
  3. 6. Automotive in Viva
  4. 8. Automotive in Libelle
  5. 10. Automotive in Margriet
  6. 18. Automotive in esta

  ×