Programme, PRB & Courts, Public Procurement Workshop, Pristina, 3 June 2014_alb

174 views

Published on

Programme in Albanian for the SIGMA Round Table and Workshop on Legal Protection in Public Procurement - National implementations of EU law and practice, in Pristina, Kosovo on 3 June 2014. The purpose of the workshop is to initiate discussions with the procurement review bodies of Kosovo* on Legal Protection in public procurement. *This designation is without prejudice to positions on status, and is in line with UNSCR 1244/1999 and the ICJ Opinion on the Kosovo declaration of independence.

Published in: Government & Nonprofit
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
174
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Programme, PRB & Courts, Public Procurement Workshop, Pristina, 3 June 2014_alb

  1. 1. 2 Rue André Pascal 75775 Paris Cedex 16 France mailto:sigmaweb@oecd.org Tel: +33 (0) 1 45 24 82 00 Fax: +33 (0) 1 45 24 13 05 www.sigmaweb.org Ky dokument është përgatitur me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Ai nuk duhet të citohet si përfaqësim i pikëpamjeve zyrtare të BE-së, OECD-së ose vendeve anëtare të saj, apo të përfituesve që marrin pjesë në Programin SIGMA. Mendimet e shprehura dhe argumentet e përdora janë vetëm të autorit (ve). Ky dokument dhe ndonjë hartë e përfshirë në të nuk e paragjykojnë statusin apo sovranitetin e ndonjë territori, demarkacionin e kufijve ndërkombëtarë apo administrativë, si dhe emrin e ndonjë territori, qyteti apo rajoni. *Ky emërtim nuk i paragjykon qëndrimet lidhur me statusin, si dhe është në përputhje me RKSKB 1244/1999 dhe me Mendimin e GJND-së për shpalljen e pavarësisë së Kosovës. Gjykata Themelore/e Apelit/Supreme dhe Organi Shqyrtues i Prokurimit MBROJTJA LIGJORE NË PROKURIMIN PUBLIK -Zbatimi i ligjeve dhe praktikave të BE-së në nivel kombëtar - Tryezë e rrumbullakët dhe punëtori 3 qershor 2014 Hotel Sirius, Prishtinë 9:40 – 10:00 10:00 – 10:15 Regjistrimi i pjesëmarrësve Prezantimi i punëtorisë 10:15 - 11:00 Sistemi i prokurimit publik – Struktura institucionale dhe praktika - Roli i institucioneve të ndryshme në prokurimin publik me fokus në procedurat e shqyrtimit. Znj. Glorija Raguz 11:00 - 12:00 Praktika e shqyrtimit të prokurimit publik në Kroaci - Roli i provave/dëshmive në procedurën e shqyrtimit; shembuj praktik dhe rekomandime Z. Zoran Blazevic 12:00 - 13:00 Dreka 13:00 - 13:30 Sistemi i shqyrtimit të prokurimit publik në Hungari – Përmbledhje - Rëndësia e transparencës dhe praktikës gjyqësore Znj. Erika Bozzay 13:30 - 14:00 Interesi ligjor në prokurimin publik - Rastet e organeve shqyrtuese dhe të GJED për prokurimin publik Z. Zoran Blazevic 14:00 - 15:15 Përmirësimi i sistemit të shqyrtimit në Kosovë - Diskutim në tryezë të rrumbullakët 15:15 - 16:00 Pyetje dhe përgjigje Ligjëruesit: Znj. Erika Bozzay, OECD/SIGMA, Paris, Francë Znj. Glorija Raguz, Eksperte e prokurimit, Zagreb, Kroaci Z. Zoran Blazevic, Ekspert i prokurimit, Zagreb, Kroaci - Përkthimi simultan për gjuhën shqipe, serbe dhe angleze -
  2. 2. 2

×