RangeMax Next Answer Key

Question 1:

Which of the following statements is false?
   a) The WNR834 has 4 Ethernet ports.
...
c) SmartWizard™ install assistant to make setup quick and easy
   d) All of the above
   e) B and C are correct.

Answer:
...
Question 10:
How long would it take a customer using RangeMax™     NEXT wireless router to download a 1
GB Movie?
   a) 90...
e) All of the above
   f) C and D are correct

Answer:
D

Question 15:

True or False: The Netgear RangeMax™ wireless rout...
a) RangeMax™
   b) Super G
   c) G
   d) RangeMax™ NEXT
   e) All of the above
   f) A and D are correct

Answer:
F

Quest...
Question 24:

A customer is just signing up for DSL and is using his computer to surf the web. He
wants the best performin...
b) G
   c) Super G
   d) RangeMax™ NEXT

Answer:
D

Question 28:

Which product(s) work with Macintosh computers?

   a) R...
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

RangeMax™ Next Wireless-N Answer Key.doc

136

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
136
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Transcript of "RangeMax™ Next Wireless-N Answer Key.doc"

  1. 1. RangeMax Next Answer Key Question 1: Which of the following statements is false? a) The WNR834 has 4 Ethernet ports. b) RangeMax™ NEXT Wireless Router is great for PC’s but will not work with Macintosh Computers. c) RangeMax™ NEXT Wireless Router has internal antennas, which are pre-set. d) RangeMax™ NEXT Wireless Router comes with a smart wizard set up. Answer: B - The RangeMax™ NEXT wireless router will work with Macintosh Computers, the client adapters (WN511, WN311) are for Windows based devices only, but the Router supports any 802.11b or 802.11g wireless client Question 2: What type of customer would be a good target for the RangeMax™ NEXT wireless router? a) A customer using VoIP b) A customer connecting to the Internet via dial up. c) A customer with internet access that is doing gaming and speed intensive applications d) Both A and C are correct Answer: D Question 3: True or False: The Netgear RangeMax™ NEXT wireless router will work in a cross-platform network? Answer: A – True, the RangeMax™ NEXT will work in a network consisting of both Macintosh Computers and PC’s. Question 4: True or False: RangeMax™ NEXT is not compatible with legacy b and g wireless products? Answer: B –False- RangeMax™ NEXT is compatible with legacy b and g wireless products. Question 5: Which are features of the RangeMax™ NEXT wireless router? a) Allows you to connect with wireless speeds less then 108 Megabits per second. b) Touchless WiFi includes WEP; WPA-PSK or WPA2-PSK. 1
  2. 2. c) SmartWizard™ install assistant to make setup quick and easy d) All of the above e) B and C are correct. Answer: E Question 6: True or False: With RangeMax™ NEXT you can connect PCs, Macintosh Computers, Media Center PCs, Extenders, Gaming Consoles to share files, download and stream movies and music with the bandwidth and coverage simultaneously. Answer: A – True Question 7: Which are accurate statements about RangeMax™ NEXT? a) Using RangeMax™ NEXT will eliminate dead spots. b) Netgear has the best quality products with the lowest return rate in the industry. c) RangeMax™ NEXT installation is simple with NETGEAR’s exclusive SmartWizard™. d) All of the above e) B and C are correct. Answer: E – All of the above Question 8: What other products would you recommend a customer to purchase in addition to the RangeMax™ NEXT wireless router? a) Wireless Notebook Card (WN511) a) Storage Central (SC101) c) Wireless Print Server (WGPS606) b) All of the above Answer: D –all of the above Question 9: Which of the following statements is true? a) The WNR834 has 4 10/100/1000 ports. b) RangeMax™ NEXT is not in full compliance with 802.11n. c) RangeMax™ NEXT has internal antennas, which are pre-set. d) With RangeMax™ NEXT you can expect to download a 1 GB movie in 90 minutes. e) All of the above f) A, C and D are correct Answer: C 2
  3. 3. Question 10: How long would it take a customer using RangeMax™ NEXT wireless router to download a 1 GB Movie? a) 90 Minutes b) 40-45 Minutes. c) 18-22 Minutes d) 7-9 Minutes Answer: D Question 11: True or False: The Netgear RangeMax™ NEXT wireless router will work in harsh environments such as two story steel reinforced concrete homes? Answer: A – True Question 12: Which of the follow statements is false? a) G would be perfect for a customer who lives in a two-story home. b) RangeMax™ NEXT is compliant with 802.11b draft. c) Super G gives you 4X the coverage over G products. d) RangeMax™ is great for customers that have known interference. Answer: A Question 13: What type of customer would be a good target for G? a) A senior citizen just using the Internet to check on his stocks. b) A customer doing demanding high definition video streaming. c) A college student living in the dorms downloading MP3s and surfing the web. d) A customer living in a home built in 1956. e) Both A and C are correct. f) All of the above. Answer: E Question 14: A customer is looking for a wireless router that can deliver the performance of wired wirelessly. What will you sell them? a) G b) Super G c) RangeMax™ d) RangeMax™ NEXT 3
  4. 4. e) All of the above f) C and D are correct Answer: D Question 15: True or False: The Netgear RangeMax™ wireless router is compliant with the 802.11n draft? Answer: False- RangeMax™ NEXT is fully compliant with the 802.11n draft Question 16: True or False: If you are using the RangeMax™ wireless router with legacy cards (b,g) it will pull down the entire network to the lowest denominator? Answer: False Question 17: True or False: RangeMax™ with its sleek revolutionary design won best of show at CES? Answer: True! Question 18: Which of the following products feature Touchless WiFi Security which includes WEP, WPA,/PEK, WPA2 and PSK? a) RangeMax™ b) Super G c) G d) RangeMax™ NEXT e) All of the above f) A and D are correct Answer: E Question 19: Which of the following products are designed for harsh environments such as homes built prior to 1970? 4
  5. 5. a) RangeMax™ b) Super G c) G d) RangeMax™ NEXT e) All of the above f) A and D are correct Answer: F Question 20: True or False: RangeMax™ NEXT with its revolutionary sleek design, pre-set internal antennas is designed for the user that wants the best performance available, up to 400 or more feet coverage and is in full compliance with 802.11n draft. Answer: True Question 21: True or False: NETGEAR has the best quality of products with the lowest return sales in the industry Answer: True Question 22: True or False: RangeMax™ NEXT with its sleek design pre-set external antennas delivers the performance you would expect from wired wirelessly. Answer: False- RangeMax™ NEXT with the performance you would expect from wired wirelessly has pre-set internal antennas. Question 23: Which sleek innovative product with its blinking light is the number one selling MIMO router at retail? a) RangeMax™ NEXT b) Super G c) RangeMax™ d) G Answer: C 5
  6. 6. Question 24: A customer is just signing up for DSL and is using his computer to surf the web. He wants the best performing router available. You sell him: a) RangeMax™ b) RangeMax™ NEXT c) Super G d) G Answer: B Question 25: With its Advanced MIMO (Multi-In, Multi-out) technology the signal reflects off the walls, floors or ceilings producing multiple signal paths to its ultimate target, dynamically adjusting to any interference and thereby eliminating dead spots. a) RangeMax™ b) Super G c) RangeMax™ NEXT d) G e) All of the above f) A and C are correct Answer: F Question 26: Which wireless product recently received Editors Choice for both PC Magazine and LAPTOP Magazine? a) RangeMax™ b) RangeMax™ NEXT c) RangeMax™ 240 d) Super G e) G Answer: C Question 27: Selling _______________ assures it will work in any environment with the most demanding applications with 802.11n draft compliance. a) RangeMax™ 6
  7. 7. b) G c) Super G d) RangeMax™ NEXT Answer: D Question 28: Which product(s) work with Macintosh computers? a) RangeMax™ b) RangeMax™ NEXT c) Super G d) G e) All of the above f) A and B are correct Answer: F Question 29: True or False: RangeMax™ NEXT does not work with Macintosh products. Answer: False- RangeMax™ NEXT optimizes the performance of the Macintosh products. Question 30: True or False: SmartWizard™ automatically detects your ISP’s network settings then easily configures your router for optimal performance and security. Answer: True 7

×