Badoux Brochure

1,031 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,031
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Badoux Brochure

 1. 1. wij vanBadoux,wijdrukkengraag
 2. 2. voor URichard Fransen Lichtschip 25, 3991 CP Houten Postbus 271, 3990 GB Houten Account Manager T (030) 289 99 69, F (030) 267 08 27 M 06 10 98 56 70 fransen@gewoonbadoux.nl www.gewoonbadoux.nl
 3. 3. Nelleke de With Dick Olsthoorn Pieter Jaarsma Johan Moolenaar Stefan Ruiter Kees van den Heuvel Peter Kampen Albert van Staa Arjan Vermeulen Marjolein Niebeek De mensen van Badoux Drukken is de kern van ons bedrijf. Dat is onze specialiteit. We leveren drukwerk in alle soorten en maten. Of het nou gaat om een brochure, een boek of een magazine. Van groot tot klein. In zwart-wit of in kleur. Wij produceren het graag. Badoux houdt het niet bij drukken alleen. Onze diensten strekken zich uit over de hele breedte van het grafisch proces. Onze medewerkers zorgen ook voor veilige opslag en snelle aflevering. Zo leveren wij in alle opzichten een grafisch product van hoge kwaliteit. De afgelopen 35 jaar hebben onze klanten Badoux leren kennen als een betrokken partner in grafische dienstverlening. Betrouwbaarheid, kwaliteit en dienstbaarheid aan de klant hebben gezorgd voor een constante groei van ons bedrijf. Deze brochure is slechts een momentopname. Onze drukkerij kent tal van ambities. Technische vernieuwingen omarmen we voluit. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Maar wat er ook verandert, Badoux blijft onverminderd een betrouwbare producent en leverancier van hoogwaar- Thea Plum Rene Klijn Cecil Hardam Cees den Otter dig drukwerk. U bent van harte welkom om te zien hoe wij ons werk doen.Renato Oosterman André Plum Reijer van Toor Chris Mouthaan Marcel Ensing Cees den Otter René Klijn
 4. 4. Mooi drukwerk- Prepress Op onze prepress-afdeling maken wij in korte tijd uw orders klaar voor de drukkerij.Brochures, folders en huisstijlen maken wij op volgens vooraf vastgestelde huisstijlregels.Bestanden worden op inslag gezet en drukplaten geproduceerd. Na grondige controle gaat allesnaar de drukkerij.- Digitaal printen Voor kleine oplagen hebben wij onze Océ CPS 900-printer, die een perfectedigitale kwaliteit levert. Op onze prepress-afdeling worden de documenten vooraf grondiggecontroleerd. De drukkerij zorgt er voor dat echt drukwerk zo goed mogelijk benaderd wordt.- Web-to-print Voor regelmatig terugkerende opdrachten geven we onze vaste klanten eenpersoonlijke webpagina en een individuele inlogcode. Daar kunnen zij eenvoudig en veiligterugkerende huisstijlproducten bestellen. Ook het zelf opmaken van visitekaartjes, flyers eneenvoudige folders behoren tot de mogelijkheden.- Drukkerij In onze drukkerij hebben we een prachtig machinepark. Voor het middenformaat(52 x 72 cm) hebben wij een twee-, een vier- en een vijfkleuren Komori-pers. Voor kleinere formaten(36 x 52 cm) een twee- en een vijfkleuren Komori. En het belangrijkste is dat aan deze machineszeer ervaren en gemotiveerde drukkers staan, die ervoor zorgen dat uw opdracht perfect wordtuitgevoerd.- Afwerking Onze afdeling nabewerking beschikt over een Müller Martini hechtstraat en wordtondersteund door twee MBO-vouwmachines van hoge kwaliteit. Ook hier geldt het vakman-schap van de bediening: zeer ervaren vakmensen zorgen er voor dat uw product perfect wordtgevouwen of gebrocheerd. Ook is alle randapparatuur aanwezig als het gaat om vergaren, boren,rondhoeken, banderen en divers handwerk.- Voorraadbeheer In ons magazijn beheren wij de voorraad van diverse klanten. Zo kunnenklanten een grote bestelling plaatsen en zorgen wij voor aflevering in de gewenste hoeveelheden.Een goede manier om de kosten in de hand te houden en snelle levering altijd te garanderen.- Vervoer Wij hebben een grote bestelbus met een eigen chauffeur. Uw drukwerk wordt afgele-verd waar u dat wilt. Niet bij de voordeur, maar netjes in uw archief of opslagruimte of op lokatie.
 5. 5. voor onzeklanten
 6. 6. Onze klantenDe Baak - Het Management Centrum VNO-NCW, met vestigingen in Noordwijk, Driebergen,Amsterdam en Antwerpen, is al twaalf jaar een gewaardeerde klant van onze drukkerij.Wij verzorgen de mailings, uitnodigingen en jaaroverzichten.NFU - Voor de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra verzorgen wij hun gehelehuisstijldrukwerk en de publicaties ter ondersteuning van alle acht UMC’s in Nederland.GBS - Voor de Gereformeerde Bijbelstichting, ter behoud van de Statenvertaling, verzorgen wijhet periodiek Standvastig, de jaarlijkse kalender, drukwerk voor ledenwerving, en beheren wijalle tekstbestanden voor alle uitgaven. Ook verzorgen wij de opmaak van de diverse Bijbels.Mammoet - Voor deze wereldleider op het terrein van zwaar hijswerk en transport, verzorgen wijde brochure-lijn, de agenda en de jaarlijkse glossy de ‘Mammoet World’, advertenties, bannersen verpakkingen. Ook de Mammoet Club is met het clubblad en catalogi een zeer tevreden klant.Stichting FOM - FOM bevordert het fundamenteel natuurkundig onderzoek in Nederland. Voor deaangesloten instituten, zoals FOM Rijnhuijzen, FOM Amolf en Nikhef, verzorgen wij sinds jaar endag vele publicaties, periodieken en huisstijluitingen. Voor Amolf doen we dat via onze webshop.Axion Continu - Voor deze overkoepelende organisatie van verpleeghuizen en zorgcentra in deregio Utrecht verzorgen wij de huisstijl, periodieken en publicaties. Al jaren.Kamer van Koophandel Rotterdam - De KvK maakt graag gebruik van onze webshop, maaktzelf flyers, posters en ansichtkaarten op, keurt de pdf goed en laat dit drukken of printen.Bulaggi - Deze producent van moderne damestassen en accessoires laat twee keer per jaarhaar seizoenscatalogus, display’s e.d. bij ons ontwerpen en drukken. Het drukwerkpakket groeitgestaag. Zo werkt Badoux mee aan het succes van Bulaggi.
 7. 7. Een goede werkomgevingWij brengen dagelijks vele uren door op het werk. Voor onze mensen is een goede werkomgevingdus van het grootste belang. Daarom investeren we in goed materieel; we zorgen voor goedemachines, mooie bureaus, prettige kantoorstoelen en krachtige computers. Ook bieden weeen veilige en gevarieerde werkomgeving. Met de mogelijkheid te kiezen uit verschillendeergonomisch verantwoorde werkplekken en aantrekkelijke ontmoetingsplekken. Onze mensenkrijgen op die manier alle ruimte om hun eigen werkstijl te ontplooien en zich verbonden tevoelen met ons bedrijf.Vraag het een willekeurige medewerker. Bij drukkerij Badoux heerst een goede werksfeer.Er wordt gelachen. We hebben veel voor elkaar over. Dat merken de klanten en dat zien ze terugin de kwaliteit van hun drukwerk.
 8. 8. Verantwoord papierDrukwerk en papierverbruik zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar ook drukken en zorgvoor het milieu horen bij elkaar. We leven in een wereld die steeds meer tot het inzicht komt datpeople, planet, profit geen loze begrippen mogen zijn. We moeten op een zo verantwoordelijkmogelijke manier omgaan met onze planeet. Onze klanten kiezen daarom voor drukwerk opFSC-gecertificeerd papier. Een dergelijk certificaat omvat meer dan alleen een logo. Gecertificeerde bedrijven voldoen aan speciale voorwaarden. Het te verwerken papier wordt speciaal gemerkt en vervolgens goedgeadministreerd. Dat proces is ook voor ons bewerkelijk, maar we dragen graag een steentjebij aan verantwoord bosbeheer.
 9. 9. Duurzame energieIn ons nieuwe bedrijfspand hebben we bijzonder veel aandacht besteed aan een efficiënte vormvan energievoorziening. Een warmtepomp zorgt voor verwarming en koeling van het gebouw.Een dergelijk systeem is duurzaam en energiezuinig. Dat past perfect in de milieuvriendelijkefilosofie van ons bedrijf.Onze warmte wordt gewonnen uit grondwater. In het ontwerp voor ons bedrijf is gekozen vooreen open bron. Dat betekent dat grondwater op een diepte van zeventig meter wordt opgepompt.Grondwater van die diepte heeft altijd een constante temperatuur van tien à twaalf graden.Dit water wordt langs een warmtewisselaar geleid. De warmtewisselaar haalt daar ongeveer viergraden warmte uit. Het afgekoelde grondwater wordt vervolgens op een andere plaats weer dein de bodem teruggebracht.Een warmtepomp verhoogt vervolgens de gewonnen warmte naar een temperatuur van naarschatting 35 graden. Dit gaat naar de vloerverwarming van de kantoren en drukkerij. Deze vormvan warmteopwekking is veel effectiever en duurzamer dan een klassieke verwarmingsketel.Voor koeling en luchtverversing zijn in de drukkerij airco’s geplaatst. Met behulp van lucht-behandeling wordt de lucht in de drukkerij continue ververst. Om te voorkomen dat de duurzaamgemaakte warmte met de lucht naar buiten wordt geblazen, is er een zogeheten warmterug-win-unit geplaatst. Hierdoor treedt bij luchtverversing nagenoeg geen warmteverlies op.Door onze energiezuinige en milieuvriendelijke energiesystemen liggen de jaarlijkse energie-kosten zo’n vijftig procent lager dan in vergelijkbare bedrijfspanden. Ook wordt er aanzienlijkminder CO2 uitgestoten. Verder hebben we in ons gebouw gekozen voor zuinige hoogfrequenteverlichting.
 10. 10. Wat mogen wij voor ú doen?Drukkerij Badoux is een prachtig bedrijf. Onze medewerkers produceren drukwerk van de hoog-ste kwaliteit. Daarbij zijn we bijzonder dienstbaar aan onze klanten. Met een veilige webshop,uitgekiende logistieke dienstverlening en snelle afhandeling van orders.Vandaag kan een ondernemer niet voorbij gaan aan de zorg voor de aarde. Maatschappelijkverantwoord ondernemen betekent, dat we in ons eigen productieproces kiezen voor duurzaam-heid. De productie verloopt zo energiezuinig en milieuvriendelijk mogelijk. Ook hebben wij oogvoor de inkoop van milieuvriendelijke producten. Daarin zijn we ambitieus. Papier kan heel goedvervaardigd worden zonder dat het ten koste gaat van oude bossen. En ook bij de productie vaninkten wordt steeds meer milieuwinst behaald.Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Eerst komt de kwaliteit vanhet drukwerk. Daarbij zijn we graag helder over de wijze waarop drukorders gestalte krijgen.Dat doen we al meer dan 35 jaar voor een trouwe klantenkring. En ook graag voor u.
 11. 11. ontwerp Wouter Wieringa BNO • fotografie Jan Zeeman • tekstredactie Bert Pots Drukkerij Badoux Lichtschip 25 3991 CP Houten t 030 - 289 99 69 f 030 - 267 08 27 www.gewoonbadoux.nl info@gewoonbadoux.nl
 12. 12. wij vangoed,groenenduurzaamvoor U!

×