BMD4 Opdracht 1

299 views
242 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
299
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BMD4 Opdracht 1

 1. 1. Build my Dream Seizoen 4 Made by xTurtly
 2. 2. Na een aantal weken intensief bouwen is dit het resultaat! Het totaalplaatje kost maar $48.787,-
 3. 3. Om pottenkijkers tegen te gaan is er een hek om de achtertuin heen geplaatst. Het gaat goed samenmet de borders aan zowel de voor- als achterkant.
 4. 4. De borders zijn sterk aanwezig, maar door de rustigekleurencombinatie blijft het prettig om naar te kijken. De voortuin bevat tevens een fietsenstalling en zitje.
 5. 5. Helemaal rechts is een poort die direct toegang geefttot de achtertuin. Uiteraard is deze goed af te sluiten om ongewenste gasten buiten de tuin te houden.
 6. 6. De plattegrond van de kavel.Zoals u kunt zien is er geen gebruik van gras gemaakt!
 7. 7. Binnen komen we als eerste in de kleine hal. Dezekamer geeft toegang tot drie andere kamers: de leefruimte, badkamer en masterbedroom.
 8. 8. Allereerst de leefruimte. Deze bevat zowel de woonkamer, als eetkamer en keuken. De bank voorde open haard en tv neemt de prominentste plaats in
 9. 9. De statige boekenkast smeekt gewoon om gevuld te worden. En wanneer Barend een boek leest, kan Brenda nog steeds een oogje in het zeil houden.
 10. 10. De keuken is van alle gemakken voorzien die Brenda en Barend nodig hebben. En is ruim genoeg omeventueel met de kinderen of kleinkinderen te koken.
 11. 11. Het uitzicht vanaf de keuken.De schuifdeur geeft toegang tot de achtertuin.
 12. 12. Dan gaan we verder naar de badkamer. We hebben bewust gekozen om geen bad te plaatsen, aange-zien het nogal moeilijk kan zijn om daar uit te klimmen.
 13. 13. Verder staan hier ook nog de wasmachine en droger. (het verschil in kleur komt door de lampen die zijn opgehangen)Waar de andere deur naar leidt, dat houden we nog even geheim.
 14. 14. De masterbedroom kent zachte en rustige kleuren.Compleet met een leeshoekje om ‘s avonds voor het slapen gaan nog even een boek open te slaan.
 15. 15. Met twee schattige schilderijtjes van Brenda en Barend toen ze nog jong waren.
 16. 16. De laatste kamer bevat een speciale logeerkamer voor de kleinkinderen. Lekker vrolijk en compleet ingericht met speelgoed!
 17. 17. Het stapelbed zal zeker in de smaak vallen en alsverrassing is er ook nog een kostuumkist waarmee de kinderen zich prima zullen vermaken!
 18. 18. En als laatste de achtertuin. Het bevat onder andere een gezellig zithoekje voor de hele familie.
 19. 19. Vanuit de zithoek heb je een goed overzicht op deschommel. Zodat de kinderen niet uit het oog verloren worden.
 20. 20. Of men maakt gebruik van de twee heerlijkeligstoelen om de koters in de gaten te houden.
 21. 21. Als laatste hebben we nog het bankje aan devijver, waar Barend heerlijk kan zitten en wachten totdat de vissen bijten.
 22. 22. Hopelijk heeft u genoten van de rondleiding en zal het Brenda en Barend bevallen in hun eventuele nieuwe huis!

×