INFORME FINAL
Nom:   Jérôme Roger       Experiència professional remunerada: Sí
                 ...
Social: ajudar els altres, donar servei per procurar el benestar, escoltar, informar i orientar a la
progressió personal i...
Aspectes destacats

Són els aspectes del perfil personal que us han d'ajudar a definir el vostre objectiu
professional.


...
de Persuasió:    poder de convicció, d'influència sobre els altres. Saber convèncer
              de les ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Informe final cloe

321 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
321
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Informe final cloe

 1. 1. INFORME FINAL Nom: Jérôme Roger Experiència professional remunerada: Sí Universitat Edat: 31-35 Nivell d'estudis acabat: (2n.Cicle) Sexe: Home Hem arribat al final dels tres mòduls de l'eina CLOE. Llegiu amb atenció els resultats i no dubteu a tenir-los en compte a l'hora de triar el vostre futur professional. Recordeu també que teniu a l'abast l'assessorament del personal del Servei d'Ocupació de Catalunya, que t'ajudarà a prendre la decisió més encertada. Perfil professional resultant A partir de les teves respostes introduïdes, es dibuixa el perfil professional següent: Social / Administratiu / Artístic
 2. 2. Social: ajudar els altres, donar servei per procurar el benestar, escoltar, informar i orientar a la progressió personal i social són alguns dels trets que defineixen aquest perfil. Acostumen a gaudir d'activitats professionals variades i de tracte amb persones, a més de requerir dots de treball en equip i gestió de les emocions. Ocupacions relacionades: treballador/a de família, educador/a i treballador/a social, psicòleg/òloga, etc. Administratiu: persones amb gust per l'ordre i les feines d'oficina. Valoren l'estabilitat i unes condicions laborals que els permetin relacionar-se amb d'altres companys i companyes, i unes obligacions laborals ben definides i assequibles. Presenten bones aptituds per a la classificació, la comptabilitat i l'atenció al públic. Ocupacions relacionades: administratiu/iva, secretari/ària, comptable, etc. Artístic: persones que volen expressar la seva creativitat i les seves emocions a través de l'ocupació laboral. Cerquen activitats variades, en el món de les arts, espectacle, cultura, literatura, música, dansa... Solen presentar una sensibilitat més alta, habilitats expressives superiors, juntament amb una voluntat de ser independents i d'aconseguir les seves fites personals. Ocupacions relacionades: músic/a, escriptor/a, ballarí/ina, artista pintor/a, decorador/a, escenògraf/a, actor/triu, etc.
 3. 3. Aspectes destacats Són els aspectes del perfil personal que us han d'ajudar a definir el vostre objectiu professional. Altruisme/social: actuar en favor dels altres, amb una clara orientació cap a temes socials i de benestar. Meta/assoliment: marcar-se una fita i aconseguir-la. Superar els propis límits i els d'altres companys o competidors. Gaudir assolint metes noves, tenir afany de superació. Adaptabilitat alta: Una adaptabilitat alta explica un perfil de persona amb gran facilitat per entendre i reaccionar de forma adaptada a situacions canviants o inesperades. Sociabilitat alta: Una sociabilitat alta indica persones que els atreuen les activitats grupals i gaudeixen en fer-les. Solen cercar l'oportunitat de parlar amb altres persones i no accepten gaire bé l'aïllament o la incomunicació.
 4. 4. de Persuasió: poder de convicció, d'influència sobre els altres. Saber convèncer de les idees pròpies. Administrativa: capacitat de gestió d'informació, documentació i tasques diverses, i realització d'aquestes gestions amb ordre, eficàcia i diligència. Sol anar acompanyada de certes habilitats socials i de relació amb els altres. Adaptació al context ser flexible en la realització de les tasques encomanades, tenir laboral: disponibilitat horària i geogràfica. Ser constant i puntual. Autonomia: ser responsable de la pròpia feina i realitzar les tasques assignades de forma autònoma. El Servei d'Ocupació de Catalunya et dóna les gràcies per utilitzar aquesta eina, esperem que el resultat hagi estat satisfactori. Aquest és un informe bàsic, resultant de les respostes que s'han anat recollint al llarg de l'eina. No vol ser definitiu ni un informe en profunditat. Si necessiteu més informació o assessorament en el procés de recerca de feina, o aclariments al respecte, podeu adreçar-vos al personal de les nostres Oficines de Treball. Per saber quina és l'Oficina més propera al vostre domicili, només heu d'entrar al Web del Servei d'Ocupació de Catalunya: www.oficinadetreball.cat on també hi trobareu informació.

×