My magazine
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

My magazine

on

 • 915 views

A partir d’un treball previ i d’una pauta http://projectguidelines.wikispaces.com/, l’alumnat crearà el número d’una revista o diari tenint en compte les característiques de cada mitjà de ...

A partir d’un treball previ i d’una pauta http://projectguidelines.wikispaces.com/, l’alumnat crearà el número d’una revista o diari tenint en compte les característiques de cada mitjà de comunicació. Una vegada tot el contingut estigui elaborat, amb el programa publisher hauran de realitzar la maquetació d’aquest per a posteriorment pujar la producció a un espai d’internet (bubbleshare, slideshare). Finalment, realitzaran la presentació oral del producte final, que s’enregistrarà en vídeo per després penjar-se al Youtube. Tant la producció oral com la escrita s’inclouran, mitjançant un link, al blog que l’alumnat utilitza com a portfolio on-line.

Statistics

Views

Total Views
915
Views on SlideShare
898
Embed Views
17

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

4 Embeds 17

http://www.premitic.org 13
http://www.techgig.com 2
http://www.premiotic.org 1
http://premitic.org 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

My magazine My magazine Presentation Transcript

 • I.E.S. VINYET IV Premi TIC- fundacióimpuls
 • Breu resum del projecte.
  •  
  •  
  • Amb aquest plantejament volem millorar la competencia comunicativa oral de l’alumnat mitjançant un model metodològic per projectes en el que el procés d’ensenyament-aprenentatge de la llengua estrangera sigui significatiu i es converteixi en un instrument per a accedir a altres àrees de coneixement. Amb aquest, pretenem que l’alumne sigui més conscient del seu propi procés d’aprenentatge i del coneixement que té d’una tercera llengua. Tot això, repercutirà en una millora de les seves habilitats comunicatives: fent-lo més autònom a l’hora de resoldre problemes i augmentant la seguretat en ell mateix.
  •  
  • Volem que el projecte es realitzi en una atmosfera creativa i cooperativa amb la intenció de produir un producte que té una funció i utilitat en el món real. Dintre d’aquest procés, el correcte ús de les TIC és vital; no únicament per jugar amb el punt motivacional sinó per apropar el procés de creació i el producte final el més possible al contexte situacional real.
 • Títol: MY NEWSPAPER/MAGAZINE Numeració: UNITAT 2 Nombre de sessions i durada: Data inici : 24/10/2008 / Data cloenda 11/12/2008 Sessions estimades: 14 Sessions utilitzades: 20 Nivell: 2n E.S.O. Trimestre: 1er
 • Student’s guideline
  • A partir d’un treball previ i d’una pauta http://projectguidelines.wikispaces.com/ , l’alumnat crearà el número d’una revista o diari tenint en compte les característiques de cada mitjà de comunicació. Una vegada tot el contingut estigui elaborat, amb el programa publisher hauran de realitzar la maquetació d’aquest per a posteriorment pujar la producció a un espai d’internet (bubbleshare, slideshare). Finalment, realitzaran la presentació oral del producte final, que s’enregistrarà en vídeo per després penjar-se al Youtube. Tant la producció oral com la escrita s’inclouran, mitjançant un link, al blog que l’alumnat utilitza com a portfolio on-line.
 • Recursos didàctics i materials Mitjans audiovisuals d’educació i apropaments a la vídeo producció: Càmera de vídeo i Studio 8 pinacle. Elements tradicionals : Models de premsa escrita. Diccionaris Tecnologies de la informaciói la comunicació: Programes: Publisher, PowerPoint, Photoshop, Word. Accés internet: webs de periòdics i revistes, traductors.... Espais: Wikispaces, Blogger, Slideshare, Flikr, Bubbleshare, Youtube.
 • O bjectius
  • 1- Utilitzar lèxic relacionat amb els mitjans de comunicació.
  • 2-Distinguir el format dels diferents mitjans de premsa escrita i dintre d’aquest les corresponents seccions i reporduir-lo/les.
  • 3- Redactar una notícia responent a les 6 Wh- preguntes, utilitzant un llenguatge clar i concís.
  • 4-Utilitzar internet de manera responsable.
  • 5- Prioritzar l’ús de les noves tecnologies front als mètodes tradicionals.
  • 6- Realitzar una presentació oral.
 • Metodologia Anàlisi de l’ús de la llengua i del seu usuari (Marc) ACTIVITATS I ESTRATÈGIES COMUNICATIVES de : Producció Oral : fer una presentació dels diferents apartats de la revista amb el suport de dades visuals. Escales : adreçar-se a una audiència. Escrita: escriure articles de revista/diari. Escala: escriptura creativa. Estratègies: Preparació: estil periodístic wh-, Escala: respectar l’estructura de la notícia. Recepció Comprensió oral : escoltar com a espectador en directe a fi de comprendre informació general. Escala: No s’avalua. Visual: llegir a fi de comprendre informació global i específica. Escala: llegir per informar-se i discutir. Interacció Oral: respondre a petites preguntes aclaratives per part del professor relacionades amb el text. Escala : creada pel professor. Estratègies: reparació: demanar i proporcionar aclariments. Escala: demanar aclariments. component paralingüístic: correcta postura i actitud durant l’exposició.
 • Avaluació Inicial: Activitat oral: Let’s have a look at these publications. Formativa: observació continuada amb comentaris al voltant de determinades tasques relacionades amb el projecte. Final : Presentació de la revista/periòdic i resposta a preguntes específiques d’aquest. Agrupament: individual /grup
 • C onclusió
  • L’extensió. La majoría d’alumnes volen fer 1000 w. p erquè volen treure un excel.lent . Des del punt de vista motivacional està perfecte, però el que passa és que aviat es queden sense idees i és el professor el que els té que sugerint possibles seccions, articles, entrevistes etc. A més a més, es perden front a la quantitat d’informació que troben a internet. La reserca inicial hauria d’incloure una pauta que ja estem pensant en realitzar per al curs vinent.
  • Valorem molt positivament la utilitat d’aquest projecte pel que fa a la atenció a la diversitat. Han treballat correctament alumnes de la USEE i alumnes que tenen l’anglès com a L1.