P a g e  | 1 

 

 

 
 
 

 

 
1Z0 6 
0‐876

Oracle Sola
aris Cert
tified As
ssociate Exam 

Ora e 
acle
 
 
To purch...
P a g e  | 2 
 

     
 
Question:
: 1 
   
Exhibit button
n. 
Click the E

 
The exhib
bit shows info
ormation abo
out da...
P a g e  | 3 
 

 
es 
output  of  an  ls 
Examine  the  exhibit.  Choose  the  answer  the  best  describe the  8th  fiel...
P a g e  | 4 
 

 
Jane has listed the con
ntents of her h
home directo
ory as shown in the exhibit
t. Choose whi
ich 
com...
P a g e  | 5 
 

C. 2C00L4
4u2 
D. 321 123! 
 
C     
Answer: C
 
: 7 
Question:
   
Click the E
Exhibit button
n. 

 
The...
P a g e  | 6 
 

Click the E
Exhibit button
n. 

 
The exhib
bit shows a lis
sting of Jane's
s directory. C
Consider the e...
P a g e  | 7 
 

Answer: A
A     
 
Question:
: 11 
   
gathered  info
ormation  abo the  data  stored  in  her  home  dir...
P a g e  | 8 
 

 
The  exhib shows  the first  few  lines  of  a  system  run  con
bit 
e 
ntrol  script.  In  which  she...
P a g e  | 9 
 

   
You  have  a  default  install  of  Solaris  10  on  your  desktop  system.  You  are  user  tim.  Ex...
P a g e  | 1
10 
 

CERT
TSHOME Exam F
E
Features:
:
-

CERTSHO
C
OME offers over 3500 Certification exams for professiona...
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

1z0-876 exam - secrets of passing exam in first attempt

61

Published on

Free Oracle 1z0-876 Exam Questions and PDFs Demo. You will get 100% Money Back Guarantee. Visit http://goo.gl/CaX6Gl to get a Free Demo.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
61
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

1z0-876 exam - secrets of passing exam in first attempt

  1. 1.   P a g e  | 1                1Z0 6  0‐876 Oracle Sola aris Cert tified As ssociate Exam  Ora e  acle     To purch hase Full version o Practic exam click belo of ce ow; www.ce ertshome.com/1 1Z0‐876‐ ‐practice e‐test.ht   tml                         OR  0‐876  FO Oracle  1Z0 Exam  Can E ndidates  W WWW.CERT TSHOME.CO OM/  Offer Two  rs  Products:    First is 1 1Z0‐876 Exam m Questions s And Answe ers in PDF Format.   •  An Easy to use Prod duct that Con ntains Real 1Z0‐876 Exa am Question ns.  •  Secondly y We have 1 1Z0‐876 Exam Practice T Tests.  •    tain  Real  1Z Z0‐876  Exam Question but  in  a  Self‐Assess m  ns  sment  Envir ronment.  Th here  are  They  also  Cont ltiple Practic ce Modes, R Reports, you u can Check  your Histor ry as you Take the Test  Multiple Tim mes and  Mul Man ny More Fea atures. Thes se Products are Prepare ed by Cisco S Subject Mat tter Experts, , Who know w what it  Take es to Pass  1 1Z0‐876 Exa am. Moreover, We Prov vide you 100 0% Surety o of Passing 1Z Z0‐876 Exam m in First  Atte empt or We e Will give y you your Mo oney Back.  Both Products Come W With Free DE EMOS, So go o Ahead  and Try Yoursel lf The Variou us Features of the Product.       
  2. 2. P a g e  | 2            Question: : 1      Exhibit button n.  Click the E   The exhib bit shows info ormation abo out data in Jane's home di irectory. Which answer de escribes wher re  the direct tory named dir1 is stored w within the file e system.    A. In the inode associated with dire ectory dir1  directory file called dir1  B. In the d C. In the A ACL associate ed with dir1  D. In the d directory file called widget ts  node associat E. In the in ted with directory widgets s  F. In the A ACL associated with widgets    D      Answer: D   Question: : 2      Jane is try ying to config gure the swat t utility. The  software and d man pages  are located i in the /usr/sf fw  directory. . When Jane a attempts to u use the man c command the e following message appea ars:  $ man swat  al entry for sw wat.  No manua Choose th he command that Jane can n execute to d display the man page.    A. man /u usr/sfw/swat  B. man ‐f /usr/sfw/swa at  M /usr/sfw/man swat  C. man ‐M D. man ‐s 1M swat    Answer: C C        Question: : 3      Click the E Exhibit button n. 
  3. 3. P a g e  | 3      es  output  of  an  ls  Examine  the  exhibit.  Choose  the  answer  the  best  describe the  8th  field  of  the  o d.  command   A. file creation time  change time  B. inode c C. last acc cess time  D. last mo odify time    D      Answer: D   Question: : 4      Consider t the following g command:  $ cal 9 1752  The cal co ommand is followed by wh hich one of th he following c choices?    A. argume ents  B. options s  C. variable es  D. prefere ences    Answer: A A        : 5  Question:     Click the E Exhibit button n. 
  4. 4. P a g e  | 4      Jane has listed the con ntents of her h home directo ory as shown in the exhibit t. Choose whi ich  command d she would h have entered to produce th his output.    A. ls ‐lR  B. ls ‐lLR  C. ls ‐lr  D. ls ‐LR *  E. ls ‐lr *    Answer: A A        Question: : 6      Your logging into the s system as use er Val, you are e notified upo on login that you must cha ange your use er  password  on  the  system.  Your  cur rrent  passwo is  2co0lu!  Choose  the password  that  meets  th ord  e  he  requireme ents for a use er changing th he password on a Solaris 1 10 system.    u  A. 2co0l4u B. valiscol l 
  5. 5. P a g e  | 5    C. 2C00L4 4u2  D. 321 123!    C      Answer: C   : 7  Question:     Click the E Exhibit button n.    The  exhib is  a  listing of  your  current  directory.  Based  on  the  informat bit  g  tion  shown,  c choose  the  fi ile  from the listing that is a regular file.    A. acme  B. instanc ce  C. screen  pipe  D. door_p   Answer: D D        : 8  Question:     Tina has e executed the following com mmand:  $ affiliate.sh 2>>/var/lo og/worklog  he statement that is true c concerning this command.  Choose th   A. stdin is s redirected to o a file.  B. stderr i is redirected t to a file.  C. stdout is redirected to a file.  D. all outp put from the script is redir rected to a file e.    Answer: B B        Question: : 9     
  6. 6. P a g e  | 6    Click the E Exhibit button n.    The exhib bit shows a lis sting of Jane's s directory. C Consider the e entry repair. C Choose the commands that  might hav ve been used to create this s file.    port/home/jane/things/fix xit /export/ho ome/jane/rep pair  A. cp /exp B. ln /export/home/jan ne/repair /ex xport/home/ja ane/things/fixit  ne/things/fixi it /export/home/jane/repa air  C. ln /export/home/jan D. mkfile 32b /export/home/jane/repair  xport/home/j jane/things/f fixit /export/h home/jane/re epair  E. ln ‐s /ex F. ln ‐s /ex xport/home/j jane/repair /e export/home e/jane/things/ /fixit    Answer: E E        Question: : 10      Jane is about to edit a file with the v vi editor. She e executes the e following co ommand:  tomer_sat.txt t  $ vi ./cust Choose th he vi editor m mode that Jane e will be using when the fi ile is opened. .    A. comma and mode  B. edit mo ode  C. last line e mode  D. ex mod de   
  7. 7. P a g e  | 7    Answer: A A        Question: : 11      gathered  info ormation  abo the  data  stored  in  her  home  directory  using  the  followin out  ng  Val  has  g command d line.  $ du ‐sk * | sort ‐n | ta ail > file2  Which answer correctl ly describes w what happens s when the co ommand is inv voked?    edirects stdin n to file2  A. The tail command re rt command r redirects stdo out to the du command  B. The sor C. The std dout from the e du command is sent to th he sort comm mand  D. The std derr from the tail comman nd will be sent t to file2    Answer: C C        : 12  Question:     Exhibit button n.  Click the E   The exhib bit shows a lis sting of Jane's s home direct tory. Jane wa ants to delete e the director ry dir1. Choos se  the comm mand that would remove o only the dir1 d directory.    idgets/*  A. rm ./wi B. rm ./wi idgets/dir1  C. rm ‐r ./ /widgets  D. rmdir ./ /widgets/dir1 1    D      Answer: D   Question: : 13      Exhibit button n.  Click the E
  8. 8. P a g e  | 8      The  exhib shows  the first  few  lines  of  a  system  run  con bit  e  ntrol  script.  In  which  shell  is  this  scrip pt  executed? ?    e Shell  A. Bourne B. Z Shell  C. C Shell  D. Korn Sh hell  E. Bash Sh hell    Answer: A A        Question: : 14      Exhibit button n.  Click the E   Frank nee eds to add write access for r the sales gro oup, so he use es the following command d:  $ chmod g g+w project543.dat  Choose w which answer reflects the result of this c command.    he sales group p will be given n write access to the file. A. Only th B. Only th he sales group p and market group will ha ave write acce ess to the file e.  C. The sales group and market grou up and user ja ane will have write access t to the file.  D. The sal les group and d market grou up and user ja ane and other rs will have w write access to o the file.    Answer: C C        Question: : 15 
  9. 9. P a g e  | 9        You  have  a  default  install  of  Solaris  10  on  your  desktop  system.  You  are  user  tim.  Examine  the  following command and output.  $ ls ‐l project465.odt  ‐rw‐r‐‐r‐‐ 1 tim tim 394 Apr 9 15:29 project465.odt  You need to allow another user access to write the file. You do not have access to the root account.  Which command can be used to grant write access to the file?    A. chown command  B. chgrp command  C. setfacl command  D. nischown command    Answer: C         
  10. 10. P a g e  | 1 10    CERT TSHOME Exam F E Features: : - CERTSHO C OME offers over 3500 Certification exams for professionals. s 0 50000+ Cu 5 ustomer fee edbacks inv volved in Pr roduct. A Average 10 00% Succe Rate. ess O Over 170 G Global Certification Ve endors Cove ered. S Services of Professional & Certified E Experts av vailable via support. F Free 90 da ays update to match real exam scenarios. es Instant Dow wnload Ac ccess! No S Setup requi ired. E Exam Histo and Pro ory ogress rep ports. V Verified an nswers rese earched by industry ex y xperts. S Study Material update on regula basis. ed ar Q Questions / Answers a downloa are adable in PDF format. P Practice / E Exam are do ownloadabl in Practice Test So le oftware form mat. C Customize your exam based on your object e m tives. S Self-Asses ssment feat tures. G Guaranteed Success d s. F Fast, helpfu support 2 ul 24x7. View list of All certification exa t ams offered d; www.ce ertshome.c com/all_certifications s.php Downloa Any Van ad nder Exam DEMO. www.ce ertshome.c com/all_certifications s-2.php Contact Us any Tim click bel me low; www.ce ertshome.c com/contac ctus.php   AND MA ANY Other rs... See Co omplete Lis Here........ st

×