Your SlideShare is downloading. ×
Profound Groep.
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Profound Groep.

355

Published on

Bedrijfspresentatie Profound Groep

Bedrijfspresentatie Profound Groep

Published in: Business, Career
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
355
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Ondernemend en veelzijdig Van advies tot realisatie Jan Posdijk, 9 juli 2009
 • 2. Visie Het bredere perspectief Het ondernemersperspectief: Partners van Profound Groep zijn overtuigde zelfstandige ondernemers. Zo werken geeft een extra dimensie aan hun werk: het geeft vrijheid in verantwoordelijkheid. De enige die een ondernemer leidt is de persoon zelf. Een grotere stimulans is amper denkbaar. De partners in Profound Groep zijn stuk voor stuk mensen met passie voor ondernemerschap en de ambitie om daarmee organisaties en mensen in beweging te zetten. Het organisatieperspectief: Onder invloed van digitalisering en tijdsdruk is het hele begrip 'bedrijf' (of 'organisatie') aan een herdefiniëring toe. Traditionele scheidslijnen vervagen; ondernemingen komen in de waardeketen dichter naast elkaar te staan. Het begrip 'arbeid' vraagt om een meer flexibele inrichting: een minder starre verdeling tussen 'werk' en 'privé'. Dit alles vraagt ook om een andere inrichting van organisaties, een die mensen grotere zelfstandigheid en mogelijkheden geeft. Tegelijkertijd wordt het wel steeds lastiger om goed personeel te vinden. De organisatie en de opzet van Profound Groep is hierop het antwoord. Het maatschappelijk perspectief: Profound Groep staat bewust in een maatschappij die sterk en snel verandert. Het zorgzaam omgaan met de rijkdom van moeder aarde en alles wat daarbij hoort, is een belangrijke drijfveer in het leven van een PG-partner. Waar mogelijk steunt Profound Groep initiatieven die gericht zijn op de zorg voor de medemens, bevordering van het eigen (ondernemers) initiatief en bescherming van dier en milieu.
 • 3. Mission statement Profound [grondig] staat voor diepgang en inzicht. Voor ons is het een houding. Een werkhouding wel te verstaan. Voortdurend samen met de klant op zoek naar de essentie van wat bereikt moet worden. Om het vervolgens te realiseren. En goed ook! Daar staan wij voor.
 • 4. De Profound Groep Een kwestie van denken en vooral doen • Krachtig marketing & communicatiebureau • Senior specialisten in marketing en communicatie • In directe uitvoerende samenwerking met designbureau Art Profound • Brede ervaring opgedaan in uiteenlopende branches. • Ervaren in alle dimensies van marketing en communicatie: – Advies rond strategieën, mogelijkheden, planning en resultaten. – Ontwikkeling van communicatiemiddelen en marketingoplossingen. – Uitvoering van projecten en middelen. • Heldere visie, grondige aanpak, tastbaar resultaat!
 • 5. Marketing en Communicatie Gewone dingen ongewoon goed doen • Smaakvol, overtuigend... Profound Groep helpt bedrijven om de marketing en communicatie actief te verbeteren. Op de stroom van inzicht en begrip voor de wezenlijke klantvraag; met volledig respect voor de geest van uw organisatie en bedrijfsvoering. Met passie voor smaak en stijl die een snaar weten te raken. ...breed... • Overheidscommunicatie / City marketing • Foodretail, -wholesale en foodservice • Dienstenmarketing • Seniorenmarketing • BtC en BtB - Profit en Non-Profit • Online en Offline - Multi- en cross channel.
 • 6. Klantenprofiel Goed zijn in je kerntaak De klanten van Profound Groep nemen graag een pretentieloos en betaalbaar bureau in de arm voor de realisatie van communicatiemiddelen, marketinginspanningen, campagnes en alles wat daar omheen hangt. Zij verwachten deugdelijke en effectieve voorstellen die mensen (klanten) in beweging brengt. Zij willen ervaren en betrokken professionals aan hun zijde. Die zich manifesteren als waren zij business partners: initiatiefrijk, pro-actief, enthousiast en voortvarend. Zij stellen een nuchtere aanpak op prijs; doorlooptijden zijn kort - rekeningen zijn realistisch. Geen verdere opsmuk. De klanten van Profound Groep hanteren een continuïteitsbegrip dat verder strekt dan werk- gelegenheid, winst en groei. Het zijn bedrijven, organisaties en instellingen die goed zijn in hun kerntaak.
 • 7. Sectoren Genoemd kunnen worden: Profit sector: automotive, automatisering en ICT, bouw en constructie, distributie en logistiek, energiesector, food, hotellerie, kunst en cultuur, medical & pharma, toerisme, uitgeverij, verkeer en vervoer, verzekeringen, zakelijke dienstverlening. En in de not for profit sector: gemeenten, belangenorganisaties, consumentenorganisatie, kunst en cultuur, onderwijs, overheid, verkeer en vervoer, welzijn & zorg.
 • 8. Training & Workshops De lerende organisatie Partners van Profound Groep staan met beide voeten in de praktijk. Daarnaast houden ze contact met de theorie en verdiepen zij zich voortdurend in de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Een kenmerk van de lerende organisatie. Een en ander heeft er toe geleid dat partners van Profound Groep regelmatig uitgenodigd worden voor bijvoorbeeld een inspiratielunch, een management workshop of om professionals te coachen in hun ontwikkeling. Een aantal workshops en trainingen is zeer populair.
 • 9. Tarieven Profound Groep hanteert redelijke tarieven, variërend van 89 tot 139 euro per uur. De hoogte van het uurtarief wordt bepaald door de aard en de complexiteit van de werkzaamheden. Waar de tarieven zijn uitgedrukt per uur, is altijd sprake van een turnkey aanpak en oplevering. Dat wil zeggen: een vaste prijs voor het project, net zoals dat bij aannemers gebruikelijk is. Waarbij meer- en minder werk uiteraard verrekend worden. Maar altijd volgens duidelijke procedures; geen verrassingen achteraf. Dankzij de achtergrond en de samenstelling van de partners, allen met een zeer ruime bedrijfservaring, vormt Profound Groep een belangrijke tegenspeler van de grote marketing- en communicatie- bureaus in Nederland. De offerte of begrotingsaanvraag voor uw project zal dit zondermeer bevestigen. Een offerte-aanvraag is vrijblijvend - onze aanbieding is bindend.
 • 10. Contact U bent meer dan welkom voor een kennismakingsgesprek. Dat kan uiteraard plaatsvinden in de rustieke omgeving die onze inspirerende locatie biedt - maar wij vinden het altijd interessant om gelijk kennis te maken met uw bedrijf en komen daarom graag naar u toe. De keus is aan u. Bezoekadres Postadres Stoeterij "De Zwarte schuur“ Postbus 104 Eeuwigelaan 7 1860 AC Bergen 1861 CL Bergen (NH) Fax: 072 589 96 94 Telefoon: 072 581 46 21 (NH) E-mail: informatie@profoundgroep.nl www.profoundgroep.nl

×