10 trends der påvirker din virksomheds muligheder for profitabel vækst

956 views
897 views

Published on

10 trends der påvirker din virksomheds muligheder for profitabel vækst

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
956
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10 trends der påvirker din virksomheds muligheder for profitabel vækst

 1. 1. 10 Trends der påvirker din virksomhedsmuligheder for profitabel vækst
 2. 2. 1 “Støjmuren vokser” Det er blevet vanskeligere at fåkundernes opmærksomhed. Kundernebliver bombarderet med budskaber, og der er en stigende reklamelede. Danmark er verdens mest reklame- kritiske land.
 3. 3. 2 “Tid er en knaphedsfaktor”Kunderne er presset på tid. Timing og tilgængelighed bliver mere og mere afgørende for at få fat i kunden. Kunden vælger kanalen.
 4. 4. 3“De klassiske segmenteringsmodeller virker ikke” Det handler om gensidig værdiskabelse. Skaber du værdi for kunden, skaber du værdi for dig selv. Det handler om service og løsninger der skaber værdi.
 5. 5. 4 “Loyaliteten er faldende”Tilfredse kunder behøver ikke at være loyale og heller ikke profitable.Kunderne kan ofte ikke se forskel på deforskellige virksomheder fordi der ikke kommunikeres klart hvilken værdi der skabes for kunden.Lad ikke tilfredsheds målinger blive en ”sovepude”.
 6. 6. 5 “Øget fokus på digitale medier og kanaler”I en travl hverdag er det vigtigt at være til stede når kunden vil have information og/eller vil købe.Tilgængelighed, anvendelse af viden og ”selfservice” er nøgleordene for alle virksomheder i en profitabel vækst.
 7. 7. 6 “Aldi–Audi Syndromet” Nogle gange har kunderne mest fokuspå pris – andre gange er der mest fokus på kvalitet. Kunderne køber nogle gange billigtandre gange er kvalitet og service det som kunden gerne betaler for.
 8. 8. 7 “Øget krav om performance målinger” Mange af de klassiske markeds-føringskanaler her en stærk aftagende virkningsgrad. Det stiller større krav om måling afeffekt og udvikling af nye kanaler for at sikre den optimale ressource anvendelse.
 9. 9. 8“Konvergens mellem brancher” Flere begynder at sælge et bredere sortiment og der skabes således enkannibalisering brancherne i mellem. Flere og flere har langt om længe opdaget nettet og dets muligheder.Serviceydelser og totalløsninger er et nyt vækstområde.
 10. 10. 9“Udfordringer med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft” Nye kanaler, nye medier, nye aktiviteter og ny strategi stiller øgede krav til kompetencer hos medarbejderne. Det vil betyde øget efterspørgsel efter de rigtige kompetencer og/eller uddannelse af eksisterende medarbejdere.
 11. 11. 10 “Viden har værdi”Systematisk indsamling, bearbejdning,deling og anvendelse af viden i relation til kunder og samarbejdspartnere ernogle af fremtidens vigtigste ressourcer for virksomheden i kampen for vækst og profitabilitet.
 12. 12. Hvis du vil vide mereVil du have perspektiveret de 10 trendsmuligheder og udfordringer for dinvirksomheds vækst og profitabilitet, erdu velkommen til at kontakte os.e-mail: pja@efficiens.nutlf: 2562 4898

×