×
  • Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
 

Informatiemanagement - Linio whitepaper deel 2 'Nice to-Know vs. Need-to-Know' - 2012

by senior consultant interim manager & project manager at LINIO on Jun 10, 2012

  • 529 views

Dit is het tweede deel van een serie White Papers die Linio uitgeeft over informatiemanagement en Management Decision Making. Deel 1 werd in 2011 gepubliceerd en gaat over de problematiek van ...

Dit is het tweede deel van een serie White Papers die Linio uitgeeft over informatiemanagement en Management Decision Making. Deel 1 werd in 2011 gepubliceerd en gaat over de problematiek van informatiemanagement en managementbeslissingen, en de verstandige aanpak daarvan.
Deel 3 is in voorbereiding en bespreekt de opzet van een ‘Reporting Council’ en Best Practises op het gebied van Management Decision Making.

Over Linio – New Interim Solutions ©
Linio is een onafhankelijk bedrijf dat zich onder andere richt op Information Management, met als doel het verbeteren van Management Decision Making en Business Intelligence. Vanuit een brede internationale ervaring heeft Linio een praktische kijk op deze materie. Zonder een voorkeur uit te spreken voor softwareapplicaties, analysetools of andere ‘technische kunstjes’: het (commerciële) succes van de onderneming en het functioneren van het management staat voorop. Het faciliteren van de juiste 'gereedschappen' voor managers, om betere beslissingen te nemen en daarmee de onderneming of het bedrijf (profit, non-profit of not-for-profit) effectiever te besturen. Dat is waar Linio voor staat!

http://linio.nl/

Statistics

Views

Total Views
529
Views on SlideShare
529
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via SlideShare as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
Post Comment
Edit your comment

Informatiemanagement - Linio whitepaper deel 2 'Nice to-Know vs. Need-to-Know' - 2012 Informatiemanagement - Linio whitepaper deel 2 'Nice to-Know vs. Need-to-Know' - 2012 Document Transcript