Nature secrets presentation

864 views

Published on

Nature secrets presentation

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
864
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Opportunities with Wellness Catalogue Now Wellness products can be displayed with more space and information. This is important both to Customers reading catalogue and Consultants using catalogue as sales tool. Wellness sales is always done by personal sales work. From friend to friend personally. Wellness is something we eat and it’s very important to have personal contact instead of just reading from catalogue. According to Success Formula and learning’s from best, sharing Success Stories is by far the best and easiest way to sell Wellness. Strong open, honest and fresh success story is easiest way to communicate Wellness benefits. Main tools RoadmapTM and Subscription program are clearly visible in every edition of Wellness Catalogue. Helping Consultant to explain importance and usage of these great tools.
 • Different way of selling = KEY TO WELLNESS SUCCESS Sales is always done by YOU personally, only way to share success story by telling and showing is to be present with customer. You can’t show your new shape if you aren’t meeting your customers. Catalogue won’t sell Wellness because personal stories and expertise is needed. Cosmetics can be easily bought from catalogue, because everyone knows how to use and how it works. Wellness is more personal and needs YOU to do the selling job. Yet catalogue is very important to awake customers interest to Wellness. Make sure you have enough many Wellness Catalogues out and available especially to new Customers/prospects/Consultants.
 • Örömmel üdvözli Önt a Wellness -karrier útmutató ! Az útmutató azt a célt szolgálja, hogy segítse Önt, mint Szépségtanácsadót abban, hogy a Wellness-termékeknek a jelenlegi hálózatában történő értékesítésével növelje a forgalmát, TOVÁBBÁ hogy új belépőket találhasson ! Kezdje megmászni a Wellness-karrier lépcsőfokait, hogy sikeres karriert futhasson be az Oriflame-ben és a Wellnessben egyaránt ! Legyen egészséges és gazdag !
 • Itt az idő, hogy még magasabbra jusson ! Duplázza meg az értékesítéseit, és duplázza meg a jövedelmét is, most – érjen el magasabb szinteket, feleannyi idő alatt! Jelenleg Önnek már van egy hálózata, amelyik kozmetikai termékeket árul , miért nem árul egyúttal Wellness -termékeket is és duplázza meg ezzel az eladásait ? A Wellness nemcsak az egészségének tesz jót, de abban is segíthet Önnek, hogy megduplázza az értékesítéseit .
 • A Wellness nem pusztán befektetés a jobb egészségi állapot elérése érdekében , de egyben egy igen kedvező bevételnövelési lehetőség is, ami arra is módot ad, hogy minél gyorsabban elérhesse az újabb és újabb szinteket ! Ha elsajátítja, hogy miként is kell értékesíteni a Wellness-termékeket, és ezt másoknak is megtanítja a hálózatában, akkor lényegesen megnövelheti a bevételét, és újabb szintet is könnyen elérhet. Kényelmi szempontokat figyelembe véve, úgy állítottuk össze ezt az anyagot, hogy három, különálló prezentációt tartalmaz, amelyek segítenek Önnek a Wellness-karrier felépítésében és a Wellness-értékesítés növelésében : 1 . lépés : Értékesítse a Wellness t : Használja a termékeket, figyelje és jegyezze meg az elért eredményeket, és ossza meg a saját történeteit másokkal! 2 . lépés : Tartson Wellness É let mód T alálkozót : A Wellness É let mód T alálkozóra vonatkozó prezentáció elérhető CD-n vagy online, hogy felhasználhassa azt a Wellness É let mód T alálkozóin . 3 . lépés : Indítson „Fogyni vágyók” csoportot : Hozza létre a saját „Fogyni vágyók” csoportját! CD -n vagy online szintén elérhető egy prezentáció , megtalálhatja továbbá az első „Fogyni vágyók” csoport találkozó já ra vonatkozó prezentációt , a további találkozók napirendjét és a következő 7 találkozó témáira vonatkozó tartalmat. 4 . lépés : Ossza meg a Wellness -karrier útmutatásait: Tanítsa meg hálózatának tagjait, hogy miként építhetik fel saját Wellness -karrierjüket, növelhetik bevételüket és bővíthetik hálózatukat még hatékonyabban ! Most nézzük meg, hogyan is működik ez a modell a Sarpio -rendszerben!
 • As you have just heard Wellness Catalogue is the perfect tool for YOUR SUCCESS! Make sure it is heavily used and also delivered to customers. Good luck and looking forward to see you up on the stage to be recognized.
 • Nature secrets presentation

  1. 3. <ul><li>Felfedjük a titkot! </li></ul><ul><li>Továbbfejlesztettük a Nature sorozat termékeit és megalkottuk a Nature Secrets piperecikkeket – közismert, gyógyhatású növényi kivonatok és különleges gyümölcsök levének hatékony kombinációjával. </li></ul><ul><li>Új, nagyobb, dinamikusabb csomagolásban. </li></ul><ul><li>Szép bőr a természet erejével! </li></ul>
  2. 4. Miben más a N ature Secrets? <ul><li>A Nature Secrets bio lógiailag lebomló nyersanyagokat tartalmaz , a hatóanyagok közismert gyógyhatású növényi kivonatokból és zamatos gyümölcsök levéből származnak. </li></ul><ul><li>A készítmények - bőrápoló hatásukon túl - finom színekkel és különleges illattal rendelkeznek. </li></ul><ul><li>Új , gazdagabb, krémesebb állagukat speciálisan </li></ul><ul><li>egy-egy bőr- és hajtípusra fejlesztették ki, így a vásárlónak csak arra van szüksége, hogy ismerje saját adottságait. </li></ul>
  3. 5. <ul><li>A Nature Secrets termékeket megújult csomagolásban kínáljuk, a flakonok anyaga áttetsző, így láthatóvá válik annak tartalma . </li></ul><ul><li>A hab- és tusfürdők egy olyan kifolyást-gátló biztonsági szeleppel vannak ellátva, amely lehetővé teszi biztonságos szállításukat. </li></ul><ul><li>A biztonsági szelep használata: </li></ul>Miben más a N ature Secrets csomagolása ? 1. 2. 3.
  4. 6. <ul><li>Nature Secrets Piperecikkek </li></ul>11-05-16
  5. 7. NYUGTATÓ HIDRATÁLÁS…. <ul><li>Az érzékeny bőrre kifejlesztett, gyengéd sorozat hidratáló j ojoba olajjal és m ang ókivonattal nyugtatja a bőrt. </li></ul>Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA TUSOLÓKRÉM 250ml IZZADÁSGÁTLÓ DE Z ODOR 50ml S ZAPPAN 75g
  6. 8. <ul><li>Jojoba </li></ul><ul><li>A j ojoba magokból nyert olaj gyorsan felszívódik, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, puhítja és lágyítja felületét. </li></ul><ul><li>Mang ó </li></ul><ul><li>A mangóvaj antioxidánsokban, vitaminokban, zsiradékokban és ásványi anyagokban gazdag kivonata védi, táplálja és regenerálja a bőrt. </li></ul>11-05-16 A j ojoba - és a m ang ókivonatok gyengédek a bőrhöz, puhítják, védik azt és javítják komfortérzetét - ezért alkalmasak az érzékeny bőr ápolására. Szép bőr a természet erejével!
  7. 9. INTENZÍV TÁPLÁLÁS <ul><li>A tápanyagokban gazdag sorozat búzafehérjével és kókuszolajjal regenerálja a száraz bőrt. </li></ul>11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA TUSOLÓKRÉM 250ml TESTÁPOLÓ 200ml FOLYÉKONY SZAPPAN 300ml
  8. 10. 11-05-16 Búza A búza a világ legrégibb és legfontosabb gabonája. A szépségápolásban a búzafehérjét a bőr szerkezetének erősítésére, rugalmasságának fokozására és hidratálására alkalmazzuk. Kókusz A kókusz táplálja és hidratálja a bőrt. E-vitamin tartalma megköti a bőröregítő szabadgyököket. A testápolók ( gazdag hatóanyagtartalmuknak köszönhetően) búzaproteinnel és kókuszkivonattal pótolják a száraz bőr zsír- és vízhiányát. Szép bőr a természet erejével!
  9. 11. F R ISSESSÉG ÉS TISZTASÁG <ul><li>Az új, energizáló testápolók mentakivonattal frissítenek és málnakivonattal vitalizálnak! </li></ul>11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA RADÍROZÓ TUSOLÓZSELÉ 250ml IZZADÁSGÁTLÓ DE Z ODOR 50ml S ZAPPAN 75g
  10. 12. 11-05-16 Málna A málna energizálja a bőrt. Magas m ang án és C-v itamin tartalma hatékonyan védelmet nyújt a környezet káros hatásaival szemben. A természet inspirálta friss és lágy formula minden bőrtípusra ideális. Menta- és málnakivonatokkal stimulálja a bőrműködést és az érzékeket. M enta A mentakivonat magas illóolaj-tartalma frissítő, stimuláló, hűsítő hatású. Antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag. Szép bőr a természet erejével!
  11. 13. <ul><li>Nature Secrets Ha jápolás </li></ul>11-05-16
  12. 14. SZÁRAZ ÉS TÖREDEZETT HAJRA <ul><li>A hajápoló sorozat búzaproteinnel és kókusszal ápolja, lágyítja és fényesíti az igénybe vett, száraz és töredezett hajat. </li></ul>Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA SAMPO N 250ml K ONDI C ION ÁLÓ 250ml HAJÁPOLÓ OL AJ 15ml
  13. 15. <ul><li>Búza </li></ul><ul><li>A búza speciális fehérjéi védik a hajszál szerkezetét, növelik hidratáltságát - erősítő, védő hatásúak. </li></ul><ul><li>Kókusz </li></ul><ul><li>A kókuszolaj magas tápanyagtartalma megszünteti a hajszál töredezettségét, hidratálói visszaállítják a haj optimális víztartalmát, E-vitamin tartalma véd. </li></ul>11-05-16 A töredezett száraz haj különleges kezelést és törődést igényel. Ennél a hajtípusnál a hajápolás minden egyes lépésénél biztosítani kell a haj táplálását, védelmét és hidratációját. Szép haj a természet erejével!
  14. 16. TERMÉSZETES VÉDELEM A FESTETT HAJRA <ul><li>A napraforgó és a fekete áfonya kombinációja megőrzi a festett haj színét és ragyogását. </li></ul>Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA SAMPO N 250ml K ONDI C ION ÁLÓ 250ml H AJ MAS Z K 150ml
  15. 17. 11-05-16 Napraforgó A napraforgóolaj antioxidánsokban gazdag összetevő, amely megőrzi a haj színét és védelmet nyújt a környezet káros hatásaival szemben. A napsütés és a gyakori hajmosás fokozatosan tompíthatja a festett haj színét, a hajfesték összetevői pedig roncsolhatják a hajszál szerkezetét. A napraforgó és a fekete áfonya tartalmú hajápolók újra ragyogóvá és egészségessé teszik a festett hajat. Fekete áfonya A fekete áfonya–kivonat tápláló és védő hatású, vitaminokban (pl. C-vitamin) és antioxidánsban gazdag hatóanyag. Szép haj a természet erejével!
  16. 18. VITALITÁS ÉS EGÉSZSÉG A ZSÍROS HAJNAK <ul><li>Mondjon búcsút a zsíros hajnak a csalán - és citromkivonatot tartalmazó erősítő és egyensúlyt teremtő hajápolókkal. </li></ul>11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA SAMPO N 250ml K ONDI C ION ÁLÓ 250ml
  17. 19. 11-05-16 Citrom A citrom tradicionálisan csökkenti a túlzott zsírtermelődést és fokozza a haj ragyogását. Vitamin- és savtartalma hidratáló és védő hatású, rugalmassá, erőssé teszi a hajszálat. A haj zsírosodása az egyik leggyakoribb és legkezelhetetlenebb tünet. A citrom és a csalán kombinációjára épülő termékek tisztító, stimuláló hatásukon túl megteremtik a faggyúmirigyek működésének egyensúlyát is. Csalán A csalán kivonat flavonoid, fahéjsav, ásványi anyag és aszkorbinsav tartalma stimulálja a fejbőr működését, javítja a haj egészségét és szabályozza a fejbőr faggyútermelődését. Szép haj a természet erejével!
  18. 20. <ul><li>Katalógus megjelenések </li></ul>11-05-16
  19. 21. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  20. 22. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  21. 23. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  22. 24. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  23. 25. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  24. 26. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  25. 28. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  26. 29. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA
  27. 31. Wellness by Oriflame katalógus <ul><li>- Sikertörténetek </li></ul><ul><li>Kérdések-válaszok </li></ul><ul><li>Termékinformációk </li></ul><ul><li>Hasznos tippek stb. </li></ul>HAMAROSAN RENDELHETŐ AZ ÚJ: Érvényes: C9-C13 Terjedelem: 16 OLDALAS Kód: 644447
  28. 32. <ul><ul><li>Több információ a Wellness- termékekről és azok használatáról . </li></ul></ul><ul><ul><li>Értékesítést támogató ötletek. </li></ul></ul><ul><ul><li>S ikertörténetek, amelyek ösztönözhetik a vásárlást. </li></ul></ul><ul><ul><li>Részletes ismertetése a programoknak: A kiegyensúlyozott élet útja, Hűségprogram stb. </li></ul></ul>A Wellness-katalógus előnyei:
  29. 33. <ul><ul><li>A kozmetikai termékeket a vásárlók önállóan ki tudják választani és többnyire ismerik használatukat . </li></ul></ul><ul><ul><li>A Wellness-k atal ó gu s átadása nem elegendő, a személyes tanácsadásra is szükség van . </li></ul></ul><ul><ul><li>A katalógus felkelti az érdeklődést, de a készítmények kiválasztásához segítség kell. </li></ul></ul>Megváltozó értékesítés
  30. 34. WELLNESS -KARRIER ÚTMUTATÓ Legyen egészséges és gazdag!
  31. 35. Kozmetikumok + Wellness by Oriflame -termékek értékesítése Direktorból Zafír-direktor Gyémánt-direktorból Executive-direktor A Wellness by Oriflame segít Önnek abban, hogy még magasabbra jusson ! Duplázza meg az értékesítését és duplázza meg a keresetét is – érjen el új szinteket, feleannyi idő alatt ! WELLNESS -KARRIER ÚTMUTATÓ Kozmetikumok + Wellness by Oriflame -termékek értékesítése
  32. 36. Tartalom – WELLNESS -KARRIER ÚTMUTATÓ 1 . lépés : Értékesítse a Wellness t! 2 . lépés : Tartson Wellness -találkozókat! 3 . lépés : Indítson „Fogyni vágyók” klubot ! 4 . lépés : Ossza meg másokkal is Wellness -karrierjének történetét! WELLNESS -KARRIER ÚTMUTATÓ Wellness Életmód Találkozó „ Fogyni vágyók” klubja
  33. 37. Wellness-karrier útmutató
  34. 38. Ismerje meg a Wellness -k atal ó gu s előnyeit és LEGYEN MÉG SIKERESEBB!!
  35. 39. 11-05-16 Copyright ©2011 by Oriflame Cosmetics SA

  ×