Your SlideShare is downloading. ×
Ro amarc21 badbergen exposé
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Ro amarc21 badbergen exposé

339
views

Published on

Historisch landgoed! …

Historisch landgoed!
een Artland - Hof in het Osnabrücker land met bijna 6 hectare grond.
Bijna volledig gerestaureerd


0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
339
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Zorgvuldig gerestaureerdehistorische „Artland“VakwerkboerderijOp ca. 6 ha GrondstukBadbergen
 • 2. Zorgvuldig gerestaureerde historische „Artland“ Vakwerkboerderij. Het Artland Het “Artland”, gelegen in het unieke cultuurlandschap in het noorden van het Osnabrücker Land, kent meer dan honderd van deze “Artland Höfe” alle vallend onder monumentenzorg. In dit kolossale "Openluchtmuseum" vlijen schilderachtige, rijk versierde boerderijen zich aaneen in een door de landbouw gevormd cultuurlandschap. .Omgeving: Het wapen van ArtlandDeze historische vakwerkboerderij (anno 1839) ligt nagenoeg in “Alleinlage” aan een doodlopende weg (geendoorgangsverkeer) te midden van het landschappelijk zeer aantrekkelijke Artland in het noordelijk deel van het OsnabrückerLand. De omgeving is zeer geliefd bij fietsers en wandelaars. Van hier uit bereikt men via de B68 makkelijk Osnabrück of deautosnelweg A1 Osnabrück-Bremen. De afstand naar bijvoorbeeld Enschede is ca. 1,5 uur. Voor de dagelijkse inkopen,scholen of artsen (ook ziekenhuis) kunt u terecht in het nabij gelegen Quakenbrück (ca. 13.000 inwoners).
 • 3. Het Woonhuis: De kern wordt gevormd door het statige hoofdhuis dat zowel het woongedeelte als de zgn. “Diele” met paardenboxen onder een dak verenigd. In de jaren 2005/2006Het Woonhuis werd de boerderij zeer zorgvuldig en metDe woonruimtes veel liefde voor detail in samenwerking met monumentenzorg gerestaureerd. Hierbij is gewerkt volgens hoge kwaliteitseisen. De stijlvolle inrichting past bij een boerderij met oog voor historie, waarbij alle moderne gemakken niet uit het oog zijn verloren.
 • 4. Het Woonhuis Het totale woonoppervlak op de begane grond bedraagt 185 m2. Alle ruimten zijn zonder drempels (ook toilet, bad en doucheruimten). Indien gewenst kan op deHet Woonhuis eerste verdieping de woonoppervlakte nogSlaapkamer vergroot worden met ca. 70 m2. DezeWoonkamer mogelijkheid kan op eenvoudige wijze benut worden, omdat alles hierop voorbereid isBadkamer (bijv. isolatie, nieuwe ramen ingebouwdKeuken danwel gerenoveerd, aansluitingen voorhanden voor stroom, water, afvalwater en verwarming).
 • 5. Het Woonhuis De riante inbouwkeuken in de woonkeuken is modern vormgegeven en combineerd zeer goed met hetHet Woonhuis authentikee van het interieur ban deWoonkeuken keuken.Badkamer Deze ruimte biedt voldoende plaats voor een ontbijttafel. Vanuit de woonkeuken heeft u direct toegang tot de stallen. De moderne van alle gemakken voorziene badkamer is uitgevoerd met zeer hoogwaardige materialen.
 • 6. Het Woonhuis Badkamer Het Woonhuis De badkamer uitgevoerd met prachtige donkere grote vloertegels schept een ambiance van rust en ruimte in combinatie met de licht gehouden wanden en sanitairZeer vermeldenswaardig is het feit dat men tijdens de restauratie een groot deel van het woning gedeelte heeftvoorzien van een compleet nieuwe beton vloer inclusief van vloerverwarming
 • 7. Het WoonhuisDe bovenverdieping Achter deze wonderschone gerestaureerde gevel gaat op de bovenverdieping een enorme ruimte schuil. Met ca. 70 m² kunt u hier nog al uw wensen laten uitkomen, doordat alle leidingen naar boven inmiddels zijn aangelegt biedt het de mogelijkheid voor een extra badkamer, slaapkamers etc. Ook hier zijn alle vensters vervangen of gerestaureerd.
 • 8. De Deel In vroeger jaren stal,leef en werkruimte voor mens en dier. Nu de plek voor uwHet Woonhuis paarden .De Deel Tevens vindt u hier de technisch zeer hoogstaande Pallet Ofen, het CV systeem voor het hele huis.
 • 9. De Schuren Waar anders kunnen wij beginnen dan op de schitterende binnenplaats. Met het gezichtDe Schuren naar de gevel van de deel. DezeDe Binnenplaats authentieke gevel is natuurlijk gerestaureerd in samenwerking met Monumenten zorg. Waarbij uiteraard de oude inscripties in het houtwerk bewaard zijn gebleven. In totaal vindt u zo„n vier schuren op het grondstuk. Voor 1 van deze schuren liggen de plannen gereed om er een vakantiewoning in te bouwen.
 • 10. De SchurenHuzarenschuurDeze zgn. Huzarenschuur waarvan het dak volledig is gerestaureerd met zo veel mogelijk gebruik van oudematerialen biedt u tevens via de poort toegang tot de weilanden, achtertuin en een weids uitzicht over de veldenen weiden. Het totale grondstuk is 58.300 m² groot, voldoende ruimte voor een aantal paarden.
 • 11. De Tuin De tuin aan de achterzijde van het huis bestaat uit gras, met enkele kleine vanDeTuin sctruiken voorziene borders. Het uitzicht op zich is al indrukwekkend genoeg .De achterzijde De vele oude bomen bieden niet alleen beschutting voor de zon maar ook voor wind en regen en geven dit huis die bijzonder flair die zo kenmerkend is voor het Artland. Licht glooiende percelen weide en akkerbouw omzoomd met houtwallen.
 • 12. DeTuinDe voorzijde De tuin aan de voorzijde van het huis omgeven door oude bomen struiken in diverse soorten, Op de foto hierboven de entree met dubbele deur naar de hal.
 • 13. Rondom de SchurenDeTuin Het woonhuis en de schuren zijn omgeven door houtwallen, en een bestand aan oude bomen, veelRondom de klimop rond de schuren , kortom een groene weeldeSchuren in een glooiend landschap.
 • 14. Die Gartenschuppen , (Fahrräder und Gartengeräte) sind mit den großen Carport (Platz für mehrere Fahrzeuge ) verbunden undDe Weiden verblendet mit dem holz wo auch den Carport aus besteht.58.300 m² weelde in Die Carportüberdachung kann man weiterhin nutzen als überdachteBadbergen voor u en uw paarden. Hier Terrasse.krijgt het begrip leven pas betekenis.Alles rondom deze historischeboerderij is ingericht op het wonen,werken en leven met paarden. Vanstallen tot met weiden.
 • 15. De Weiden Die errasse. Het complete huis en erf zijn in 2005 aangesloten op het openbare riolering en waterleidingennet. Op het erf is een eigen waterbron te gebruiken voor toiletten, waterbakken voor de paarden en tuin.
 • 16. De DeelStallen In de zgn. “Diele” bevinden zich de nieuwe paardenboxen met verwarmde drinkbakken, een zadelkamer en een daarboven gelegen zeer grote zolder voor opslag van hooi. De zolder is voorzien van een nieuwe plankenvloer. In de “Diele” bevindt zich ook nog een zgn. opkamer die als kleine vakantiewoning benut kan worden. Daaronder bevindt zich een nieuw ingebouwde en verwarmde badkamer met toilet. Dit alles is aangesloten op de centrale verwarming.
 • 17. Overzicht Ligging: Dit object in ligt aan een smalle weg in zgn. “Alleinlage” te midden van het prachtige “Artland” landschap. Het dorp Badbergen is zelfs lopend makkelijk te bereiken en een bakker voor de dagelijkse verse ontbijtbroodjes zijn dan ook in een wandeling van ca. 5 minuten te verkrijgen.Belangrijke Gegevens De infrastructuur is zeer goed te noemen. In het dorp of in de nabije stad Quakenbrück kunt u terechtSamenvatting voor alle winkels, apothekers, artsen, scholen etc. De verbinding met de autosnelwegen A31 en A1 is uitstekend. De grote steden Osnabrück en Bremen zijn met de auto prima te bereiken. Toestand: Deze zeer goede, in samenwerking met Monumentenzorg gerestaureerde, vakwerkboerderij met binnenplaats op bijna 6 hectare grond biedt een plek om te leven veraf van de stress van alledag. Hier zijn wonen en werken met uw paarden verzekerd van een plek die ongekend is wat ligging betreft. . Enkele zaken die bij de restauratie zijn aangepakt,; nieuwe betonvloeren, met vloerverwarming, nieuw CV systeem op basis van een zgn. Palletofen inclusief alle nieuwe verwarmingselementen, nieuwe kunststof venster passend bij de stijl van het huis, nieuwe buitendeuren , Alle binnendeuren in een prachtige houtoptiek geschilderd door een schilder/restaurateur in speciale oude techniek. Alle ramen voorzien van dubbele beglazing, alle buitenwanden en dak voorzien van isolatie naar de laatste stand der techniek en normen in Duitsland. Tevens zijn alle water, stroom en verwarmingsleidingen vernieuwd. Ook de is het huis aangesloten op het openbare rioleringssysteem. Complete verdiepingsvloer in de deel (de Hooizolder) is vernieuwd. Bedankt voor uw interesse.
 • 18. Overzicht Oppervlaktes: Ca. 185 m² woonoppervlak + ca. 70 m² nog uit te bouwen Honderden meters aan oppervlaktes in de 4 schuren en op de deel. meerdere paardenstallen en overdekte plaatsen voor auto„ s trailers enBelangrijke Gegevens landbouwmachines.Samenvatting Bouwjaar: 1838- In de jaren 2006/2008 is dit object gerestaureerd en gemoderniseerd Begane grond: Entree en ontvangstkamer Woonkamer Slaapkamer Badkamer Gastentoilet Werkkamer Woonkeuken Bijkeuken Deel met stallen, verwarmingketel en gastenverblijf met aparte badkamer en toilet Verdieping: Een riante verdieping volledig geïsoleerd en nog te verbouwen naar wens Hooizolder annex opslagruimte voor oa. De pallets voor de verwarming. Deelkelder en parkeerpl.: Er is een kleine kelderruimte aanwezig In de schuren, op de binnenplaats en aan de voorzijde van het huis is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De prijs voor deze unieke vakwerkboerderij bedraagt €679.000 EURO. Inclusief de makelaarsprovisie en 19% Btw.
 • 19. Samenvatting Onze mening Een werkelijk unieke boerderij in gerestaureerde en gemoderniseerde staat op een locatie waar menigeen van droomt maar slecht enkelen kunnen leven. Midden in de natuur van het Artland is allen de ligging van onschatbare waarde. Prachtig in stijl gehouden woon en leef ruimtes bieden plaats aan die mensen die niet allen willen wonen in een oude boerderij maar die willen leven in een historisch object en liefde voor detail bezitten. Dit pand verdient U! Natuurlijk zijn mensen die paarden bezitten hier helemaal op hun plek. Alle voorzieningen daarvoor zijn ruimschoots aanwezig. Toch biedt dit huis ook mensen met voorkeuren voor het houden van andere dieren of werkzaamheden meer dan voldoende mogelijkheden om werk en woongenot te combineren. Te denken valt aan gastenverblijven, seminars, en workshops van allerlei aard. Een afspraak voor een bezichtiging maken wij graag met u! amarc21 Oosterboer Immobilien Tel: 04968 910 964 Fax: 04968 910 963 Roel Oosterboer Handy:0160 9460 7504 Rotdornstrasse 31 E-mail: r.oosterboer@amarc21.de 26909 Neulehe Internet: http://www.amarc21.de
 • 20. Impressum Uw aanspreekpartner: Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van dit object! amarc21 Oosterboer Immobilien Kantooradres: Rotdornstrasse 31, 26909 Neulehe Openingstijden: Maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 22.00 uur op afspraak Telefoon: 0049 4968 91 09 64 Fax: 0049 4968 91 09 63 Makelaar & Emigratie adviseur Mobiel: 0049 1609 46 07 504 Email: r.oosterboer@amarc21.de Vertretungsberechtiger: Roel Oosterboer Berufsaufsichtbehörde: Ordnungsamt der Landkreis Emsland, Ordenierung 1, 49716 Meppen Ust.-IdNr:: DE268893625 Wij verheugen ons op uw belangstelling en staan ook ‘s avonds en in het weekend voor u klaar! Dit exposé dient als informatie voorafgaand aan een bezichtiging en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Echter in sommige zaken hebben wij onze informatie van de eigenaar en derden moeten baseren en kunnen derhalve geen aansprakelijkheid voor de rechtmatigheid van de aspecten aanvaarden.

×