noselfie.com

330 views

Published on

Iedere dag weer creëer je jouw ideale foto. Het beeld sluit aan op een woord. Hoe je dat doet, dat is aan jou. Let echter op, want noselfie draait niet alleen om mooie foto’s, maar misschien nog wel meer om een andere manier van denken.

Published in: Design
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
330
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

noselfie.com

 1. 1. awesome48 is in 2 dagen een nieuw, digitaal product maken. Van het bedenken van een concept en een (product)naam tot het bouwen, designen en hoe het in de markt te zetten. Hierbij werken we graag samen met vrienden uit ons awesome-netwerk. 48 uur vol programmeren, animeren, fotograferen, afstemmen, designen, brainstormen, plannen, discussiëren, denken, schrijven, lachen. awesome48 is inspiratie, kennis delen, samen ondernemen en een hoop lol!
 2. 2. Olchert Vels Jasper Schulte Jarien Geels Jonathan Bouman Wouter Alberts Johan Zandbergen Ellen Brouns Bram vd Werf
 3. 3. concept inspirerende webapp
 4. 4. Miljoenen smartphones en nog meer foto’s, maar hoe creatief zijn we bezig? De technologie laat het inmiddels toe om kwalitatief briljant materiaal te creëren. Daar heb je echter nooit genoeg aan, want als fotograaf is het cruciaal om in ieder shot een stuk van jouw unieke creativiteit te stoppen.
 5. 5. Wij dagen je uit en geven je een woord, iedere dag weer. Jij creëert het beeld. De rest doet hetzelfde, maar net iets anders. Laat zien wie je bent, maar alsjeblieft, noselfie.
 6. 6. uitwerking noselfie
 7. 7. noselfie draait niet alleen om mooie foto’s, maar misschien nog wel meer om een andere manier van denken. Je krijgt een woord om mee op pad te gaan, maar maak er niet een te lange wandeling van. Een beperkte hoeveelheid tijd laat je vaak nog creatiever nadenken en daarnaast ontstaan de beste ideeën soms al in enkele seconden. Van ons krijg je vierentwintig uur, iedere dag weer. diepgang
 8. 8. Met het woord van de dag zijn ook anderen aan de slag gegaan. Bekijk en beoordeel de rest. Swipe je de foto naar rechts, dan waardeer je hem. Laat je hem echter naar links verdwijnen? Dan ben je er geen fan van. En blijf kritisch hé.
 9. 9. Met een allergie voor extreem saai beeldmateriaal proberen wij je iedere dag weer een nieuwe uitdaging te geven. Daag jezelf uit en laat niet alleen ons, maar ook je netwerk zien wat je in huis hebt. Als je dat niet wilt is dat ook mogelijk. Wij willen geen deelnemers uitsluiten omdat ze niet willen inloggen.
 10. 10. Een overzicht van de woorden vergezeld door de hoogst gewaardeerde inzendingen.
 11. 11. www.noselfie.com
 12. 12. Als je trots bent, stuur je ‘m wel door! Met de diverse opties om te delen weet de wereld binnen no-time dat jij het beste materiaal in huis hebt, maar alsjeblieft, noselfie.
 13. 13. Algemene communicatie naar onze gebruikers en volgers Verder: Wedstrijd aankondigingen Bekend maken van Winnaars Activaties Nieuws Etc.
 14. 14. Hier vertellen we over het concept, de achtergrond en andere relevante informatie.
 15. 15. Twitter is een belangrijk kanaal om influencers benaderen en te betrekken bij noselfie Interactie met gebruikers, volgers etc. Wedstrijd aankondigingen Winnaars en eventuele prijzen twitter.com/noselfie
 16. 16. Elke dag een woord, eelke dag een nieuw bord. Inspiratie voor andere Pinterest gebruikers. pinterest.com/noselfie
 17. 17. Belangrijke mededelingen verspreiden we via nouncy.com. Elke persbericht een eigen html-pagina met naast tekst ook foto- en video content in mooi design. Nouncy biedt ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen wie de meest waardevolle influencers voor ons zijn.
 18. 18. In 48 uur hebben we enorm veel ontwikkeld, de basis ligt er. We zijn nu druk met het verder ontwikkelen van de app. We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen . Ook kan je je opgeven als betatester. Geef je op via: olchert@awesomeamsterdam.nl
 19. 19. Olchert Vels 06 17 44 97 55 olchert@awesomeamsterdam.nl

×