Your SlideShare is downloading. ×
 • Like
Intelepciune pentru viitor, Young Professionals Club, YPA ed. III-a (2011.11.19)
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Intelepciune pentru viitor, Young Professionals Club, YPA ed. III-a (2011.11.19)

 • 625 views
Published

Împreună cu Young Professionals Club și Autoritatea Naţională pentru Sport și Tineret, noi, absolvenţii ”Young Professional Academy”, ediţia a III-a, am inițiat proiectul social „Înţelepciune pentru …

Împreună cu Young Professionals Club și Autoritatea Naţională pentru Sport și Tineret, noi, absolvenţii ”Young Professional Academy”, ediţia a III-a, am inițiat proiectul social „Înţelepciune pentru VIITOR” .
Suntem un grup de 12 tineri optimiști care cred în valorile și tradițiile societății românești. Pentru că aceste valori își au originile în trecut dorim să aducem bucurie în semn de mulțumire celor care poartă cu onoare în inimile lor trecutul.

Detalii pe: http://intelepciunepentruviitor.wordpress.com/

Published in Business
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
625
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Young Professionals Club și Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret - Young Professionals Academy - Ediția a III – a Proiect social
 • 2.
  • Împreună cu Young Professionals Club și Autoritatea Naţională pentru Sport și Tineret, noi, absolvenţii ”Young Professional Academy”, ediţia a III-a, am inițiat proiectul social „Înţelepciune pentru VI IT OR ” .
  • Suntem un grup de 12 tineri optimiști care cred în valorile și tradițiile societății românești. Pentru că aceste valori își au originile în trecut dorim să aducem bucurie în semn de mulțumire celor care poartă cu onoare în inimile lor trecutul.
  • De asemenea, luând în considerare studiul Adelei Popa - „Percepția socială asupra vârstnicilor între obiectivitate și distorsiune”, dorim ca inițiativa noastră să fie un aport în societate prin realizarea unei schimbări pozitive în atitudinea tinerilor față de cei vârstnici.
  • Obiectivele noastre se vor concretiza prin organizarea unui eveniment în așteptarea Z ilei Naționale alături de beneficiarii Complexului de Servicii Socio-medicale „Sfântul Luca” , Şoseaua Berceni, nr. 12.
  • Majoritatea beneficiarilor este formată din persoane în vârstă, persoane cu dizabilități, persoane care nu au posibilitatea de a se întreține dar sunt oameni care poartă în inimile lor iubirea, onoarea și o parte din tradițiile care au făurit trecutul României.În cadrul evenimentului vor avea parte de un moment muzical, discuții, voie bună și cadouri.
  • În cadrul evenimentului vor avea parte de un moment muzical, discuții, voie bună și cadouri. Momentul muzical este format dintr-un concert, de cântece tradiționale și colinde românești, susținut de copii grădiniței “Maria Ward” de pe Calea Ş erban, nr. 223 și de sunetul chitarei lui Alexandru Poro membru al trupei “ Benetone Band ” .
  • Împreună cu Doamna Doina Melinte, campioană mondială la atletism, în calitate de ambasador al evenimentului, le mulțumim beneficiarilor pentru amabilitatea și dragostea cu care ne-au primit.
  • Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie 2011 , între orele 10°°-12°°, la sediul Complexului din Şoseaua Berceni, nr.12, sector 4, Bucuresti .
  • Beneficiarii proiectului ne putem numi noi toți, cei care participăm, pentru că vom dărui timp, înțelegere, respect și vom primi povața personală, un sfat înțelept și bucurie.
  • Promovăm evenimentul pe site-ul si pagina de facebook a Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret - http://www.anst.gov.ro/ , pe site-ul si pagina de facebook a Young Professionals Club - http://www.youngprofessionals.ro/ , pagina de facebook creata pentru eveniment - http:// www.facebook.com/pages/Intelepciune-pentru-viitor , precum si prin comunicate de presa adresate mass-media.
  • În speranţa că veţi fi partenerii noştri şi ne veţi susţine în desfăşurarea acestui eveniment, vă mulţumim şi vă asigurăm de toată consideraţia noastră.
   • Cu stimă,
  • Young Professional Academy
  V alori I ubire Î nţelegere T radiţie O noare R espect Înțelepciune pentru