Your SlideShare is downloading. ×
2011.06.27 Jurnalişti români împărtăşesc experienţa lor la întoarcerea din Africa!
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Saving this for later?

Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime - even offline.

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

2011.06.27 Jurnalişti români împărtăşesc experienţa lor la întoarcerea din Africa!

334
views

Published on

LECS (Liga pentru Educaţie, Cultură şi Sport) vă invită la conferinţa de presă ce anunţă întoarcerea în ţară a jurnaliştilor români participanţi în proiectul “Take your Chance, Be the …

LECS (Liga pentru Educaţie, Cultură şi Sport) vă invită la conferinţa de presă ce anunţă întoarcerea în ţară a jurnaliştilor români participanţi în proiectul “Take your Chance, Be the Change!” pentru o nouă generaţie de jurnalişti Europa-Africa! Kigali, Rwanda, 17-29 mai.

Published in: Technology, Business

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
334
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Jurnalişti români împărtăşesc experienţa lor la întoarcerea din Africa! LECS (Liga pentru Educaţie, Cultură şi Sport) vă invită la conferinţa de presă ceanunţă întoarcerea în ţară a jurnaliştilor români participanţi în proiectul “Take yourChance, Be the Change!” pentru o nouă generaţie de jurnalişti Europa-Africa!Kigali, Rwanda, 17-29 mai. Conferinţa va avea loc vineri, 1 iulie, ora 11.00 la Orange Concept Store (CaleaVictoriei nr. 41 , Bucureşti). “Take your Chance, Be the Change!” este un proiect realizat de LECSsi EPTO (European Peer Training Organisation), cu sprijinul Comisiei Europene prinprogramul Tineret in Actiune. Acest training pentru jurnalişti s-a desfasurat delocîntâmplător în Kigali, Rwanda, locul în care în urmă cu 17 ani (1994) a avut loc genocidulce s-a soldat cu aproape 1 milion de victime, deznodământ la care presa locală a contribuitdecisiv, iar mare parte din presa internaţională a fost pasivă. Invitaţi: Asztalos Csaba Ferenc(Preşedintele Consiliul Naţional pentru CombatereaDiscriminării), Mihai Iordache(presedintele LECS, trainerul proiectului), Aniela Firulovic(vice-presedintele LECS, coordonatorul de proiect), participantele din România: MariaBalabaş(jurnalistă la Radio România Cultural) şi Irina Ursu(corespondent de presă pentruemisiunea Caravana Romilor). Maria si Irina vor povesti despre experienţa lor alături de ceilalţi 22 de jurnalişti din Europa şi Africa.Detalii despre proiect si articolele participanţilorpe www.takeyourchancebethechange.com/blog/Vă rugăm confirmaţi participarea.Persoană de contact:Aniela FirulovicTelefon: +40721236806E-mail: aniela.firulovic@gmail.comProgramul “Tineret in Actiune” promovează mobilitatea, iniţiativa, învăţarea interculturală sisolidaritatea între tinerii din Europa si din întreaga lume. Puteţi citi mai multe despreprogramul Comisiei Europene pe web-site: www.tinact.ro “Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul „Tineret in Actiune”. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.”