2011.04.17 Take your chance, be the change
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share

2011.04.17 Take your chance, be the change

 • 341 views
Uploaded on

Romania intalneste Africa! Tineri din Romania merg in Rwanda pentru a descoperi Africa dincolo de prejudecati prin: “Take your Chance, Be the Change!”, pentru o noua generatie de jurnalisti!

Romania intalneste Africa! Tineri din Romania merg in Rwanda pentru a descoperi Africa dincolo de prejudecati prin: “Take your Chance, Be the Change!”, pentru o noua generatie de jurnalisti!

More in: Education
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
341
On Slideshare
340
From Embeds
1
Number of Embeds
1

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 1

http://www.slideshare.net 1

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Romania intalneste Africa! Tineri din Romania merg in Rwanda pentru a descoperi Africadincolo de prejudecati prin: “Take your Chance, Be the Change!”, pentru o noua generatie de jurnalisti! “Take your Chance, Be the Change!” este un proiect realizat de „European |Peer Trening Organisation”(EPTO) dinBelgia, „Liga pentru Educatie, Cultura si Sport”(LECS) din Romania si „Urunguano Youth and Media” dinRwanda, cu scopul de a crea o noua generatie de tineri jurnalisti Europa-Afica, pentru a promova o cultura apacii. Colaborand cu 14 organizatii din 14 tari din Europa si Africa, am ales cei mai potriviti 24 de participanti. Pe 17 mai 2011 Maria Sandu si Irina Ursu din Romania, alaturi de alti 10 jurnalisti din Europa si 12 din Africa vormerge in Kigali, Rwanda unde va ave aloc un Training of Trainers pentru a:-constientiza rolul pe care media il are in raspandirea prejudecatilor si stereotipurilor;-constientiza propriile prejudecati si stereotipuri;-face schimb de experienta si cunostiinte din domeniul media, voluntariat si educatie non formala;-dobandi abilitati de a multiplica cele invatate pentru persoanele din tarile de provenienta.-pune bazele unor noi proiecte si parteneriate pe termen lung cu alte organizatii din Europa si Africa.De ce am ales Kigali?Genocidul din Rwanda este un eveniment contemporan, inca prezent in memoria fiecaruia. De aceea consideramKigali o oportunitate exceptionala pentru trainerii nostrii de a facilita constientizarea participantilor asupraimpactului, daunelor oribile si consecintelor dramatice pe care stereotipurile si prejudecatile le pot avea asupracomunitatii si cum media poate contribui la asta. Acest proiect este finantat in proportie de 80% de Comisia Europeana, fiind deschisi si pentru alte sponsorizari sicolaborari media cu cei care doresc sa sustina construirea „unei noi generatii de jurnalisti Europa-Africa”.Detalii pe www.takeyourchancebethechange.comPentru eventuale colaborari sau orice intrebari referitoare la proiect, va stam la dispozitie:Persoana de contact: Firulovic AnielaTelefon: 0040721236806E-mail: aniela.firulovic@yahoo.com “Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune. Această publicaţie(comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.”