Management si constiinta, Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA si invitatii sai, USAMV (2012.11.24)
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share

Management si constiinta, Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA si invitatii sai, USAMV (2012.11.24)

 • 466 views
Uploaded on

În 24 noiembrie 2012, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, a avut loc simpozionul: "Management și conștiință" - Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA și invitații......

În 24 noiembrie 2012, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, a avut loc simpozionul: "Management și conștiință" - Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA și invitații săi.

Acest simpozion isi propune sa evidentieze legatura intre Agricultura, Management si starea de constiinta a celor implicati direct si indirect in activitatea agricola. Se va acorda o deosebita atentie dezvoltarii intregului potential uman pe directia constiinta- minte-corp,
Cine a lucrat pamantul cu daruire stie ca trebuie simtite, cantarite si invatate caile Naturii, Marele Manager, care cu atata maiestrie organizeaza totul fara efort. Acest lucru nu este posibil fara un nivel superior, larg, de intelegere, fara un nivel de constiinta ridicat. La acest Simpozion vor fi abordate cai si metode concrete de elevare a nivelului constiintei noastre. Printre ele va fi mentionata si tehnica Meditatiei Transcendentale (MT), o tehnica mentala de realizare a starii de constiinta pura (in care suntem constienti, fara a fi constienti de ceva anume). Fiind nivelul cel mai simplu,de baza, al constiintei noastre este atotcuprinzator, sediul tuturor legilor naturii. Cum sa integram acest nivel in viata de toate zilele pana la trairea in armonie cu intregul cosmos ?!
Valoarea cosmica a omului si a actiunilor sale a fost evidentiata in traditiile romanesti legate de muncile agricole si reflectata in folclorul romanesc.
Cand se propun acum in agicultura noi metode ce par mai productive, integrarea lor ,pe baza acestei valori cosmice, cu traditiile respectuoase fata de Natura, apare si mai necesara. Ea plaseaza in centrul preocuparilor de eficienta « managementul luminat « rezultat din functionarea in armonie cu intregul univers, posibila doar cand nivelul de constiinta trait in viata de zi cu zi este cel cosmic.

Detalii:
http://olivian.ro/management-constiinta/

More in: Spiritual
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
466
On Slideshare
412
From Embeds
54
Number of Embeds
1

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 54

http://olivian.ro 54

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide