Your SlideShare is downloading. ×
Management si constiinta, Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA si invitatii sai,  USAMV (2012.11.24)
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Saving this for later?

Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime - even offline.

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Management si constiinta, Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA si invitatii sai, USAMV (2012.11.24)

231
views

Published on

În 24 noiembrie 2012, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, a avut loc simpozionul: "Management și conștiință" - Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA și invitații …

În 24 noiembrie 2012, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, a avut loc simpozionul: "Management și conștiință" - Eveniment de o zi cu Jim BAGNOLA și invitații săi.

Acest simpozion isi propune sa evidentieze legatura intre Agricultura, Management si starea de constiinta a celor implicati direct si indirect in activitatea agricola. Se va acorda o deosebita atentie dezvoltarii intregului potential uman pe directia constiinta- minte-corp,
Cine a lucrat pamantul cu daruire stie ca trebuie simtite, cantarite si invatate caile Naturii, Marele Manager, care cu atata maiestrie organizeaza totul fara efort. Acest lucru nu este posibil fara un nivel superior, larg, de intelegere, fara un nivel de constiinta ridicat. La acest Simpozion vor fi abordate cai si metode concrete de elevare a nivelului constiintei noastre. Printre ele va fi mentionata si tehnica Meditatiei Transcendentale (MT), o tehnica mentala de realizare a starii de constiinta pura (in care suntem constienti, fara a fi constienti de ceva anume). Fiind nivelul cel mai simplu,de baza, al constiintei noastre este atotcuprinzator, sediul tuturor legilor naturii. Cum sa integram acest nivel in viata de toate zilele pana la trairea in armonie cu intregul cosmos ?!
Valoarea cosmica a omului si a actiunilor sale a fost evidentiata in traditiile romanesti legate de muncile agricole si reflectata in folclorul romanesc.
Cand se propun acum in agicultura noi metode ce par mai productive, integrarea lor ,pe baza acestei valori cosmice, cu traditiile respectuoase fata de Natura, apare si mai necesara. Ea plaseaza in centrul preocuparilor de eficienta « managementul luminat « rezultat din functionarea in armonie cu intregul univers, posibila doar cand nivelul de constiinta trait in viata de zi cu zi este cel cosmic.

Detalii:
http://olivian.ro/management-constiinta/

Published in: Spiritual

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
231
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide