Your SlideShare is downloading. ×
0
BUILD BRAND EVANGELISTS, MANAGE CUSTOMER ENGAGEMENT & CHANGE PERCEPTIONS
Sentiment MarketingDigital Channel Expertise Effi...
WHAT WE DELIVER FOR OUR CLIENTS: MOVING FROM PAID TO OWNED MEDIA
SMM Strategy
Customer
Engagement /
Brand Evangelism
Measu...
GETTING THE BASICS RIGHT
WE ARE THE BEST!
BUY OUR PRODUCT!
WE ARE THE BEST!
BUY OUR PRODUCT!
WE ARE THE BEST!
BUY OUR PROD...
BEYOND USPs, WE CREATE BRAND COMMUNITIES
Problem:
Brand messages look the same
They are ‘selling’ and get lost in the crow...
A COMPLETE SUITE OF SERVICES AND PRODUCTS
Expertise in all domains makes OML the perfect partner
for your ‘Brand Building’...
OUR SERVICES ARENA
COMPREHENSIVE DIGITAL MARKETING APPROACH
Social Media
Marketing
 Community
management
 Content
creation &
propagation
 ...
OUR PRODUCTS
OUR PRODUCTS TAKE YOU BEYOND TRADITIONAL SOCIAL MEDIA PLATFORMS
• Implement unique engagement avenues for your stakeholder...
EFLUENCR – CREATE BRAND EVANGELISTS / ORM
View updates & predefined actions on a single
dashboard
See only the key FB post...
MADONADS: MEASURE / ANALYZE / IMPROVE YOUR TV-ADS
Get insights & analytics about your ads with
Patented Multi-Sentiment In...
SLOPHO – BRAND FIRST SOCIAL NETWORKING PLATFORM
• Business-customer collaboration platform – engage users with daily, week...
WE ENGAGE CUSTOMERS FOR THESE & OTHER BRANDS AND SOCIAL CAUSES
OMLOGIC LEADERSHIP TEAM
• Kapil Gupta: CEO
• Sumit Srivastava: Operations
• Mamta Garg: Creative
• Parijaat Sharma: Web
• ...
ENGAGEMENT CAMPAIGNS
Brief: Build platform to leverage cricket (fixing) hype
Insight: Betting a way of life. Provide people a
betting platform ...
Brief: Build platform to leverage cricket
Insight: More than who won your team the match
is whose mistake lost your team t...
Brief: Build platform to leverage cricket
Insight: People love cricket and engaging with
everything cricket. New concept i...
Brief: Associate Yatra.com with cricket
Insight: What do cricketers do most other than
play? THEY TRAVEL
Solution: An onli...
Brief: NRI promotion for Lufthansa
Insight: India abroad equals Bollywood [Not
Cricket, politics, etc]
Solution: A microsi...
Brief: Promote Bond festival on HBO
Insight: Bond is popular, but more popular in India
is Bond Girl.
Solution: A 360 degr...
SOME OF OUR WEBSITES
HBO Ad-free Premium Channel – HBO DefinedLufthansa ChaiLounge
HBOO7.COMJagjit Singh’s Ghazalsymphony.com
Buy Books IndiaHBOHits.in
University of Technology and ManagementUrbantrailbikes.Com By Hero Cycles
SOME OF OUR COMMUNITIES
HBO PremiumHBO India
Audi IndiaCricket World Cup
OriflameYatra.com
http://omlogic.com
https://www.facebook.com/OMLogic
https://twitter.com/OMLogic
info@omlogic.com
f
t
M
9111 64647381-84
We...
OMLogic Corporate Profile
OMLogic Corporate Profile
OMLogic Corporate Profile
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

OMLogic Corporate Profile

1,108

Published on

Welcome to OMLogic!! Home to the #1 search and social media company in India. We are one of the premium social media agencies based in India.

We work with brands like HBO, Lufthansa, Yatra, Oriflame for managing their digital presence. We also do a variety of activities with NGO's and CSR's for social media marketing and perception management initiatives (Delhi BRT, Maldives Coup, Commonwealth Games, Behtardilli, Plant a Million Trees, AkshayaPatra, etc.)

We provide comprehensive social media solution including lead generation services, but we don't take individual CPL based lead generation campaigns.

Please look at the attached corporate profile to find more information about us

Published in: Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
1,108
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
27
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Transcript of "OMLogic Corporate Profile"

  1. 1. BUILD BRAND EVANGELISTS, MANAGE CUSTOMER ENGAGEMENT & CHANGE PERCEPTIONS Sentiment MarketingDigital Channel Expertise Efficient Use of Technology Digital initiatives leading to incremental revenue growth 7 years, 100 people. Pioneers of social media in India
  2. 2. WHAT WE DELIVER FOR OUR CLIENTS: MOVING FROM PAID TO OWNED MEDIA SMM Strategy Customer Engagement / Brand Evangelism Measurement, Monitoring & Analysis Tools Interventions & Response Management Lead Generation / Social Relationship Management Collaboration Platforms - Apps & Widgets Influence Perceptions Globally Innovative digital platforms and campaigns customized to fit your requirements
  3. 3. GETTING THE BASICS RIGHT WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! WE ARE THE BEST! BUY OUR PRODUCT! • Social is NOT about Facebook posts & Twitter feeds • If it were, this is how the Brand message would look like to your customer: How you think your Brand message is being conveyed How it actually looks to the customer
  4. 4. BEYOND USPs, WE CREATE BRAND COMMUNITIES Problem: Brand messages look the same They are ‘selling’ and get lost in the crowd Solution: Create new engagement avenues for brands Increase brand visibility online Position brand message to increase positive brand sentiment and evangelism
  5. 5. A COMPLETE SUITE OF SERVICES AND PRODUCTS Expertise in all domains makes OML the perfect partner for your ‘Brand Building’ activities A portfolio of proprietary products & tools enables us to differentiate brands as no other agency can
  6. 6. OUR SERVICES ARENA
  7. 7. COMPREHENSIVE DIGITAL MARKETING APPROACH Social Media Marketing  Community management  Content creation & propagation  Comment marketing  Corporate blogging  Viral campaigns Digital PR Content  Perception management  Brand promotion  Celebrity engagement  Digital meetups & events  Strategic collaborations Online Ads Media Buying  Google Adwords  Social ads FB & YT  Media ads  Innovative campaigns  End-to-end campaign management Interactive Apps & Games Web/Mobile/FB  Cross-platform games and apps  Conceptualize, design & develop  Custom games for unique gamification  Social platform development Websites, SEO e-Commerce  Corporate brand sites  E-commerce development  Reach via social-search  Brand videos, photo-shoots  Portals & Vortals
  8. 8. OUR PRODUCTS
  9. 9. OUR PRODUCTS TAKE YOU BEYOND TRADITIONAL SOCIAL MEDIA PLATFORMS • Implement unique engagement avenues for your stakeholders and/or customers • Package your Brand message effectively by encapsulating the following keywords Collaborate PropagateResearch Evangelize
  10. 10. EFLUENCR – CREATE BRAND EVANGELISTS / ORM View updates & predefined actions on a single dashboard See only the key FB posts, Tweets & news Top management dashboard to monitor intervention XYZ company revamps its look with a new ad XYZ company MD faces corruption charges Mr.ABC of XYZ company to head the meet in Paris • Increase your SOV online by projecting the collective voice of your ‘Brand Evangelists’ [Employees, distributors, channel partners, franchisees, etc]
  11. 11. MADONADS: MEASURE / ANALYZE / IMPROVE YOUR TV-ADS Get insights & analytics about your ads with Patented Multi-Sentiment Input Inside Video [MSIIV] Your users give feedback using customizable in- built emoticons for detailed insights Curate conversations about your ad and your brand • Get insights about your TV-ads through an engagement oriented platform (*unlike YouTube which is viewership oriented) and increase ROI on TV ads. Receive customer experience about every second of the ad, versus only about the full ad.
  12. 12. SLOPHO – BRAND FIRST SOCIAL NETWORKING PLATFORM • Business-customer collaboration platform – engage users with daily, weekly and monthly activities – scavenger hunts, photo and video based contests, polling etc. Through integration of events across the world, your customers are always close to you. Create amazing engagement campaigns Get deep data – email, phone, preferences of your customers Gain & retain long-term, highly engaged and happy customers
  13. 13. WE ENGAGE CUSTOMERS FOR THESE & OTHER BRANDS AND SOCIAL CAUSES
  14. 14. OMLOGIC LEADERSHIP TEAM • Kapil Gupta: CEO • Sumit Srivastava: Operations • Mamta Garg: Creative • Parijaat Sharma: Web • Ruchi Jayaswal: HR Advisory Board: • Gillian Muessig: CEO at Outlines Venture Group, Co-founder of Moz • Nivedan Sahani: Founder of Slopho.com, Ex Bharti & Tata Docomo
  15. 15. ENGAGEMENT CAMPAIGNS
  16. 16. Brief: Build platform to leverage cricket (fixing) hype Insight: Betting a way of life. Provide people a betting platform to play for points and significantly increase engagement Solution: It is a place for people to come in and place bets on their favourite game. The platform will work on points, redeemable for various gifts and awards Result: Excellent engagement. Its not about cricket, but it leverages on the enthusiasm. It can include other sports & events as well UNFIX – THE BETTING PLATFORM
  17. 17. Brief: Build platform to leverage cricket Insight: More than who won your team the match is whose mistake lost your team the match. People love talking about it Solution: It is a place for people to come in, select the player whose mistake lost your team the match and hit them with tomato or eggs Result: Excellent engagement. Its not about cricket, but it leverages on the enthusiasm. It can include other sports & events as well CRICKET – MATCH KA MUJRIM
  18. 18. Brief: Build platform to leverage cricket Insight: People love cricket and engaging with everything cricket. New concept in cricket is cheerleaders Solution: It is a place for people to create the cheergirl for their team Result: Excellent engagement. Its not about cricket, but it leverages on the enthusiasm. It can include other sports & events as well CRICKET – CREATE YOUR CHEERGIRL
  19. 19. Brief: Associate Yatra.com with cricket Insight: What do cricketers do most other than play? THEY TRAVEL Solution: An online strategy game to manage the travel of Team India XI during the world cup. Interesting hurdles every day to optimize morale & fitness of the team. Simulated Yatra.com booking engine interface for the campaign. Result: Excellent association of cricket with brand Yatra. YATRA CRICKET MANAGER
  20. 20. Brief: NRI promotion for Lufthansa Insight: India abroad equals Bollywood [Not Cricket, politics, etc] Solution: A microsite driven campaign promoting various scenic destinations in India via Bollywood. Result: Great association of Lufthansa with hitherto ignored NRI community LUFTHANSA SALAAM BOLLYWOOD
  21. 21. Brief: Promote Bond festival on HBO Insight: Bond is popular, but more popular in India is Bond Girl. Solution: A 360 degree online solution including a Microsite, Facebook Apps, TV promotion and contests for promotion. Result: 75K+ Fans increase in month, 2-X engagement, huge traffic driven to microsite HBOO7.COM- BOND EVOLUTION
  22. 22. SOME OF OUR WEBSITES
  23. 23. HBO Ad-free Premium Channel – HBO DefinedLufthansa ChaiLounge
  24. 24. HBOO7.COMJagjit Singh’s Ghazalsymphony.com
  25. 25. Buy Books IndiaHBOHits.in
  26. 26. University of Technology and ManagementUrbantrailbikes.Com By Hero Cycles
  27. 27. SOME OF OUR COMMUNITIES
  28. 28. HBO PremiumHBO India
  29. 29. Audi IndiaCricket World Cup
  30. 30. OriflameYatra.com
  31. 31. http://omlogic.com https://www.facebook.com/OMLogic https://twitter.com/OMLogic info@omlogic.com f t M 9111 64647381-84 We makeyour brand stronger
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×