NOUD DE GREEF
PERSONALIA
Noud de Greef
Klavecimbellaan 29
5642 RG Eindhoven
Telefoon: 06‐41822267
Geboortedatum: 21 juli 1...
FREELANCE COMMUNICATIEADVISEUR, COMMUNICATIEDIER EINDHOVEN
Februari 2011 - heden
Onder naam van Communicatiedier geef ik c...
POSTBODE AT TNT POST NEDERLAND
Juni 1996 - april 2008
Ik was werkzaam als zaterdagpostbode bij TNT Post Geldrop. Naast de ...
EINDHOVEN IN DIALOOG 2011
Eindhoven in Dialoog valt onder Nederland in Dialoog, waarmee wordt ingehaakt op het wereldwijde...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

CV - Noud de Greef - Allround Communicatieadviseur

374 views
288 views

Published on

Allround marketing & communicatieadviseur.

Na zijn studie Bewegingswetenschappen (Vrije Universiteit Amsterdam) is Noud direct aan de slag gegaan in de communicatie. Gelijktijdig heeft hij in de avonduren de deeltijdopleiding communicatie (Fontys Eindhoven) afgerond. Nu stilt hij zijn nieuwsgierigheid met zijn werk voor het Evoluon en is hij altijd in voor nieuwe leuke initiatieven zoals Startup Weekend Eindhoven, Permanent Beta & Verzinnering.

Door deze studies, zijn hobbies en werkervaring, heeft Noud een brede kennis en kunde. Van communicatie & marketing, evenementen en presenteren, maar ook van techniek en wetenschap. Hij is analytisch en stressbestendig. Hij lijkt rustig maar kan verrassend uit de hoek komen en is niet snel tevreden.

Hij is in 2015 voor het zevende jaar op rij bekroond als papa van het jaar door zijn twee dochtertjes Roos & Saar en is getrouwd met Manon. Noud gaat het liefst op de fiets naar zijn werk en doet aan hardlopen.

Published in: Career
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
374
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

CV - Noud de Greef - Allround Communicatieadviseur

  1. 1. NOUD DE GREEF PERSONALIA Noud de Greef Klavecimbellaan 29 5642 RG Eindhoven Telefoon: 06‐41822267 Geboortedatum: 21 juli 1978 Email: noud@communicatiedier.nl Twitter: @noud OVER NOUD: Na het afronden van de studie Bewegingswetenschappen (Vrije Universiteit Amsterdam) ben ik direct aan de slag gegaan in het communicatievak. Gelijktijdig heb ik in de avonduren de deeltijdopleiding communicatie (Fontys Eindhoven) afgerond. Na gewerkt te hebben in media & het openbaar vervoer, stil ik mijn nieuwsgierigheid met mijn werk voor Kora at Evoluon en initiatieven zoals Startup Weekend Eindhoven, Permanent Beta & Verzinnering. Nieuwste project is een herstart van een wijkblad. Door deze studies, interesses en werkervaring heb ik een brede achtergrond: Van communicatie & marketing, evenementen en presenteren, maar ook van techniek en wetenschap. Ik ben analytisch en stressbestendig: op het oog rustig maar kan verrassend uit de hoek komen en ben niet snel tevreden. Mijn gezin staat natuurlijk voorop: Getrouwd met Manon en in 2015 hebben mijn dochters Saar en Roos me voor het 8de jaar op rij bekroond als papa van het jaar. Ik ga het liefste op de fiets naar zijn werk, doe aan hardlopen, lees veel en maak graag analoge foto’s. WERKERVARING COMMUNICATIE MANAGER, EVOLUON & GROENENDAEL PMTC Oktober 2010 – heden Verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie in de breedste zin van het woord: van interne communicatie tot PR, van projecten zoals branding, vernieuwing website, opzetten affiliates, SEO en de productie van content. Het zwaartepunt lag op online marketing: leadgeneratie en bekendheid van het Evoluon als locatie voor evenementen door het optimaliseren van de online aanwezigheid. Daarnaast hield ik me bezig met organiseren van (relatie) evenementen en ondersteunen van opdrachtgevers op het vlak van communicatie ter ondersteuning van Sales. Eind 2014 is de exploitatie overgegaan naar Regus en ben ik betrokken geweest met de realisatie van kantoorruimte en werkplekken binnen het Evoluon. Tot augustus 2012 ook verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van zusterlocatie Groenendael (Hilvarenbeek).
  2. 2. FREELANCE COMMUNICATIEADVISEUR, COMMUNICATIEDIER EINDHOVEN Februari 2011 - heden Onder naam van Communicatiedier geef ik communicatieadvies, en biedt daarbij aan om ook direct aan de slag te gaan met bloggen in beeld & tekst om een organisatie snel op gang te helpen met PR. Door mijn werk voor Evoluon was actieve acquisitie voor Communicatiedier overbodig, en kon ik dit platform vooral gebruiken voor leuke of leerzame non-profit projecten. Zoals de designwedstrijd Eindhoven op een Postzegel of de affiliate website Hotel Strijp-S. Meer voorbeelden op www.communicatiedier.nl. MARKETING COMMUNICATIE, INFOLAND VELDHOVEN Februari 2010 – oktober 2010 Marketingcommunicatie B2B in de zorg & zakelijke markt. Infoland ontwikkelt en levert software aan de zorg, onderwijs en zakelijke markt op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatie. Bij dit bedrijf ben ik actief geweest met de organisatie van evenementen zoals beurzen & gebruikersdagen, heb ik gewerkt aan de opzet en invulling van de website & relatiemagazine, met als doel leadgeneratie en relatiebeheer. MARKETING & COMMUNICATIE, HERMES GROEP EINDHOVEN Oktober 2006 - februari 2010 Bij het openbaar vervoersbedrijf Hermes, een dochter van Connexxion (Transdev) heb ik me bezig gehouden met alle aspecten van het communicatievak: Van middelen tot beleidsadvies, zowel intern als extern gericht. Ik heb meegedraaid met een aanbesteding en ervaring opgedaan in een complexe, politieke en dynamische omgeving, zowel qua organisatie als belanghebbenden. De verschillende belangen van de diverse afdelingen of rayons kon ik goed tegen elkaar afwegen en ter discussie stellen. Binnen mijn takenpakket vielen de communicatietrajecten rondom nieuwe dienstregelingen, uitrol van afspraken uit tenders en was ik betrokken bij de tender SRE 2008. EINDREDACTEUR & RECENSENT, FOK.NL Oktober 2003 - augustus 2008 :  Eindredacteur: september 2005 - september 2007.  Recensent: oktober 2003 - augustus 2008. Als eindredacteur van de sectie reviews/recensies van fok.nl was ik verantwoordelijk voor de eindcontrole van recensies, maar ook betrokken bij het beleid van FOK! En het beoordelen, coachen, aannemen en ontslaan van recensenten. Naast de aansturing van de recensieafdeling heb ik me ook bezig gehouden met het beleid van de website. Als recensent beoordeelde ik films, muziek, evenementen & gadgets. Doel was het schrijven van onafhankelijke (web)teksten hierover, geschikt voor zowel kenners als leken.
  3. 3. POSTBODE AT TNT POST NEDERLAND Juni 1996 - april 2008 Ik was werkzaam als zaterdagpostbode bij TNT Post Geldrop. Naast de gebruikelijke werkzaamheden was ik het aanspreekpunt voor de zaterdagwerkers richting leidinggevende en andersom en werd ik ingezet voor het inwerken van nieuwe krachten. PRODUCTIE ASSISTENT/RUNNER, BLUE CIRCLE HILVERSUM Augustus 2005 - Juni 2006 Via uitzendbureau Work-On Utrecht was ik een seizoen werkzaam als productie assistent voor Blue Circle: RTL Boulevard (RTL4) en Thuis (Talpa). Daarnaast ben ik bij de tweedaagse opnamen in Nederland van het Channel Five programma Britisch Psychic Challenge actief geweest. Een leerzame ervaring achter de schermen van het Mediapark Hilversum. NEVENACTIVITEITEN LID RAAD VAN ADVIES FONTYS HOGESCHOOL MARKETING MANAGEMENT September 2011 – heden WIJKBLAD & BEWONERSVERENIGING BERCKELBOSCH EINDHOVEN Sinds november 2008 woon ik in een nieuwbouwhuis en ben meteen betrokken bij de nieuwe wijk Berckelbosch en de daaromheen liggende wijk Doornakkers. Eerste activiteit was het organisatie van de Burendag op 26 september 2009, die in 2010 een vervolg kreeg. Naast inspraaktrajecten bij nieuwe ontwikkelingen in de wijk en ben ik sinds begin 2015 als redactielid & columnist betrokken bij een nieuwe start voor het wijkblad. COMMUNICATIE STARTUP WEEKEND EINDHOVEN Augustus 2011 - heden De tweede editie van Startup Weekend Eindhoven vond plaats in oktober 2011 tijdens de Dutch Design Week, de derde editie gaat in juni tijdens de Dutch Technology Week plaatsvinden. Binnen het team ben ik het aanspreekpunt voor communicatie, van PR tot verslag. Startup Weekend is een intensief evenement van 54 uur dat zich richt op het ontwikkelen van een high tech, design, web of mobiel business idee tot een prototype, marketing strategie of business case binnen de duur van een weekend. Het concept wordt gereguleerd door de Kaufmann Foundation. ORGANISATIE SOCIAL MEDIACLUB EINDHOVEN Januari 2011 – juni 2015 De Social Mediaclub Eindhoven organiseert maandelijks een bijeenkomst waarop een of twee presentaties gegeven worden op het vlak van social media, communicatie en/of PR. Binnen het team van vrijwilligers was ik verantwoordelijk voor de pitches (korte presentaties waarin aanwezigen een oproep kunnen doen) & verslaglegging.
  4. 4. EINDHOVEN IN DIALOOG 2011 Eindhoven in Dialoog valt onder Nederland in Dialoog, waarmee wordt ingehaakt op het wereldwijde initiatief wat ontstond na 9-11 om mensen weer met elkaar in gesprek te krijgen. Voor de Eindhovense editie heb ik gewerkt aan automatisering van de aanmeldingsprocedure voor zowel gespreksleiders als deelnemers. OPLEIDING COMMUNICATIE (DEELTIJD), FONTYS HOGESCHOOL COMMUNICATIE EINDHOVEN Bachelor, Communicatie, september 2006 – juli 2010. Tijdens de studie heb ik me verdiept in de theoretische achtergronden van het communicatievak. Ik blonk uit in branding en storytelling. Als externe opdrachten heb ik gewerkt aan een beleidsplan, communicatieplan & het openingsweekend van vernieuwde Philips Fruittuin de Wielewaal Eindhoven en een communicatieplan voor de OR Rabobank Valkenswaard-Waalre. Afstudeerscriptie is uitgevoerd bij de gemeente Best en betrof citybranding voor deze middelgrote gemeente onder de rook van Eindhoven. MINOR CREATIEF MANAGEMENT, FONTYS HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN TILBURG Minor creatief management, september 2008 – juni 2009. Uitleg, theoretische achtergrond & toepassing van creatieve technieken en met name de VAR‐methode. Ik heb deze toegepast op een project rondom sociale veiligheid in het openbaar vervoer en onderzoek naar de invloed van jazz op de hedendaagse popmuziek. BEWEGINGSWETENSCHAPPEN, VRIJE UNIVERSITEIT AMSTERDAM Bachelor of Science, september 1998 – juni 2006. Mijn afstudeeronderzoek betrof de invloed van aandachtsmanipulatie op het looppatroon. Naast mijn studie was ik vijf jaar actief in de studievereniging. WERKTUIGBOUWKUNDE, TECHNISCHE UNIVERSITEIT EINDHOVEN Werktuigbouwkunde Medische Technologie, september 1996 ‐ juni 1998.

×