Nordcloud pilvipalvelun kustannushyödyt 2013

430 views
347 views

Published on

Tämä esitys kertoo pilvipalvelun avulla saavutettavista kustannussäästöistä konkreettisten esimerkkien valossa.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
430
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nordcloud pilvipalvelun kustannushyödyt 2013

  1. 1. 5 tapaa säästää kustannuksia pilvipalvelun avulla
  2. 2. MILLOIN PILVIPALVELUJEN TUNTIPOHJAINENHINNOITTELU ON KUSTANNUSTEHOKAS MALLI1.  Yrityksessä on IT-palveluita, joiden käyttö toimistoajanulkopuolella on minimaalista2.  Kun kapasiteetti loppuu toisilta palveluilta hetkellisestikesken3.  Kun liiketoiminnan tai kehittäjien ideoita täytyy ampuaalas kalliin testaamisen vuoksiNORDCLOUD tekee yhteistyötä kansainvälisesti johtavien pilvipalvelutoimijoiden, kuten Amazon WebServices’in ja Eucalyptuksen kanssa ja tuemme asiakkaitamme saamaan täyden hyödynpilvipalveluiden käytöstä.
  3. 3. 5 ESIMERKKIÄ KUSTANNUSHYÖDYISTÄ1.  Ruuhkahuippujen optimointi2.  Testi- ja kehitysympäristöt3.  Tieteellinen laskenta4.  Data warehousing5.  RaportointiNORDCLOUD tekee yhteistyötä kansainvälisesti johtavien pilvipalvelutoimijoiden,kuten Amazon Web Services’in ja Eucalyptuksen kanssa ja tuemmeasiakkaitamme saamaan täyden hyödyn pilvipalveluiden käytöstä.
  4. 4. NORDCLOUDNORDCLOUD on pilvipalveluiden suunnitteluun,rakentamiseen ja hallintaan keskittyvähelsinkiläinen yritys.Teemme yhteistyötä kansainvälisesti johtavienpilvipalvelutoimijoiden, kuten Amazon WebServices’in ja Eucalyptuksen kanssa ja tuemmeasiakkaitamme saamaan täyden hyödynpilvipalveluiden käytöstä.
  5. 5. REFERENSSEJÄ
  6. 6. Ota yhteyttä, jutellaan lisääLauri Liukko+358 44 2725890lauri.liukko@nordcloud.fi

×