2010 céges bemutató diasor 01

436 views

Published on

Frissitve febr 05 2011 elöadói jegyzetekkel

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
436
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Összefoglaló: - Üdvözölni a vendégeket és meghívóikat - Kifejezni a megbecsülést irányukba azért, mert idejüket áldozzák arra, hogy többet megtudjanak. Szöveg minta: “ Kezdjük is el.  Azzal szeretném kezdeni, hogy elmondjam mennyire örülök, hogy bemutathatok Önöknek valamit, ami roppant értékes számomra. _________________ -nak hívnak és a Tahitian Noni Internationallal  ________________ - ban ismerkedtem meg és azóta is használom ezeket a fantasztikus termékeket.  Szeretnék minden megjelentet üdvözölni és megköszönni, hogy az értékes idejükből arra áldoznak, hogy ma itt legyenek.   Tudom, hogy az idejük értékes, és biztosítani szeretném Önöket, hogy az itt töltött idő nem megy veszendőbe.  Olyasmit fogok ma megosztani Önökkel mely drámai és közvetlen pozitív hatással lehet az Önök életére".
 • Ma a Tahitian Noni International (TNI) vállalatról fogok beszélni, amely piacvezető a noni alapú termékek forgalmazásásban és fejlesztésében.  Ez a cég vezette be a piacra a nonit, 1996-ban. Azóta  a TNI és Független termék tanácsadói (FTT), hihetetlen fejlődést produkáltak.  Ön is részese lehet ennek a fergeteges fejlődésnek. A TNI megváltoztatta az életemet ugyanúgy, mint ezer és ezer más FTT-nek világszerte.  Lényegében egyezek a TNI küldetésnyilatkozatáaval, mely így hangzik: "Áldást hozunk az egész világra a Tahitian Noni természet adta jótékony hatásával úgy, hogy elmondjuk a megváltozott sorsok történetét."
 • Az elkövetkező percekben Önök a következőkről fognak hallani: Egyedi, noni alapú termékekről  Kipróbált pénzügyi előnyökről Miként javulhat az élete több területen. A TNI segítségével reális lehetősége van arra. hogy több területen is javuljon élete minősége: Jobb közérzet és egészségi állapot Nagyobb pénzügyi stabilitás Nagyobb szabadság abban, hogy úgy élje az életét, ahogy szeretné.
 • Összefoglaló: - Most, hogy azonosítottuk a "szükségleteket" ismertessük, hogy a TNI miként tud ezekre megoldást nyújtani.  - Az egészet fogd egyszerűre és hihetőre, legyél reális.  Szöveg minta: A wellness történetének legfontosabb időszakát éli manapság.  Nyaktörő tempóval éljünk az életünket. Túl sűrűn élünk át stresszeket, sokat aggódunk, egészségtelenek a táplálkozási szokásaink.  Biztosítanunk kell azt, hogy az életvezetésünk és az egészségünk egyensúlyban maradjanak. Ennek az igénynek eredményeként az egészség és a wellnwss ipar robbanásszerűen fejlődik.   A 2002-es, 200 milliárd dollárról, 2009-re csaknem 1000 milliárdos üzletté nőtte ki magát.  Az emberek keresik annak módját, hogy növeljék fizikai, érzelmi és mentális egészségüket. A Tahitian Noni International lehetőséget kínál arra, hogy segítsünk másnak jobbá tenni az életét, úgy hogy közben  a sajátunk is javuljon. Önnek és családjának úgy testileg, mint pénzügyileg csak előnye származhat abból ha szövetkezik a TNI-vel.   Manapság, mikor az emberek megoldást keresnek az egészségükre vonatkozóan, a TNI elkötelezte magát, hogy segítsen megoldást találni. A TNI termékeit emberek ezrei használják világszerte, utolérhetetlen kutatási, fejlesztéi és támogatási hátteret élvezve. Röviden szólva a Tahitian Noni(TM)  termékek egyediek és az előnyeik valósak.  Valós termékek egy valós lehetőséghez.
 • Összefoglaló: -Beszélj a cégről és az eredetéről. -Építsd fel az alapítók hitelességét. -Építsd fel azt a tényt, hogy a termék hozta létre a céget és nem fordítva, mint az általában lenni szokott.  Szöveg minta: "Hadd meséljem el, hogyan kezdődött az egész.  A TNI születése eltérő a legtöbb mai cégtől. A céget azért alapították, mert volt egy termék, melyet el akartak juttatni az emberkehez. 1991-ben két tudós, John Wadsworth és Stephen Story megismerkedtek egy rejtélyes növénnyel, melynek a neve "noni" volt.  A világ legnagyobb részéhez hasonlóan John és Steven addig semmit sem hallott róla.  Elkezdték tanulmányozni a növényt és amit találtak, az valami kivételes volt.  Ráleltek egy növényre, melyet kivételes tulajdonságai miatt polinézia őslakosai szigetről szigetre elterjesztettek.  Rájöttek, hogy az, ami áldást jelentett polinézia őslakosainak, megáldhatja az életünket, az Ön életét is például. A noni növény évekig tartó kutatása és tanulmányozása során kifejlesztettek egy csúcsminőségű és mára már szabadalmaztatott eljárást a  Tahitian Noni™ Original Bioactive Ital™ előállítására. Azt, ami valaha az ősi polinéziaiak titka volt, immár hozzáférhetővé vált az egész világ számára. John és Steven tudták, érezték, hogy ez az egyedülálló termék meg fogja hódítani a világot. Az egyedüli kérdés az volt, hogy miként. A következő lépés az volt, hogy szövetkeztek két táplálkozási és egy marketing szakemberrel, ezek Kerry Asay, Kim Asay és Kelly Olsen voltak és elindították hódító útjára a TNI-t A noni gazdag története és egyedülálló tulajdonságai miatt úgy találták, hogy a termék terjesztésének a "szájról-szájra továbbadás" módszere lesz a legcélravezetőbb. Ezzel a módszerrel a TNI lehetővé tette egyszerű embereknek, hogy pénzügyi előnyökhöz jussanak azáltal, hogy másokkal is megosztják a nonival szerzett tapasztalataikat.
 • A TNI 75 országban működik jelenleg, Európában 2003 óta. Mint a noni ipar úttörője, a TNI volt az első cég a világon, mely megkapta a "Novel Food" engedélyt arra, hogy noni juicet hozzon forgalomba az Eu területén.  Ez egy mindenre kiterjedő, hosszadalmas és rendkívül költséges vizsgálatnak volt a végpontja. A TNI azóta is folytatta elkötelezettségét a tudománnyal, és ez teszi márkánkat oly különlegessé. Két másik úttőrő siker is fűződik a TNI munkásságához: - Novell Food engedély a "noni levél" teára, 2008-ban és a -  Novell Food engedély a "noni püré és noni koncentrátum" termékek forgalomba hozatalára, 2010-ben.  Ez az áttörés számos új lehetőség előtt nyitotta meg az utat. Megjegyzés: Csupán az Unilever cég által felülmúlva, a TNI osztja a második helyet az EU-s Novell Food engedélyek számát illetően a Danonnal.  Az Unilever  Csoport négy Novell Food engedéllyel van az első helyen.
 • Összefoglaló: -Kezdj el a termékről beszélni. -Mutasd be a közönségnek mi is a noni Minta szöveg: “ Tehát, mi is a noni? Önök közül hányan hallottak ezelőtt a noniról?   A Noni az a név, melyet a polinéziai emberek adtak a Morinda Cirtifolia növénynek.  Egy olyan növény, amely a trópusokon nől. A gyümölcs burgonya nagyságú sárgászöld színű göbös felszínű.  A gyümölcsön kívül a polinéziaiak, a levelet és a magot is használták, a TNI is használja ezeket a részeket termékeiben.   Noha a noni a trópusokon mindnehol terem, nem minden noni egyforma. Az igazság az, hogy szigorú minőségi kutatások azt mutatták ki, hogy a legjobb minőségű noni a Tahiti szigeteken terem. Tiszta víz, tápanyagokban gazdag vulkanikus talaj, verőfényes nap, szennyezésmentes levegő táplálja az egész évben termő nonit.  Senki sem ismeri annyira a nonit, mint a TNI. A legjobb minőségű alapanygot használja fel és soha sem fog kellő mennyiségű nyersanyag nélkül maradni. A TNI ellenőrzi a teljes gyártási folyamatot, a "Fától a palackig" , vagyis a szüreteléstől a végső termék házhoz szállításáig. Ön a TNI noni termékeit teljes biztonsággal fogyaszthatja, tudván, hogy  a legmagasabb gyártási kritériumok szavatolják a 100%-os megelégedettséget.  
 • Az embereket mindig is különleges kapcsolat fűzte a növényekhez. Az általuk fogyasztott növényeket két csoportra oszthatjuk, a "tápláló növényekre" és a "funkcionális növényekre". A tápláló gyümölcsök és zöldségek tápanyagokat tartalmaznak, melyek szükségesek az élet fenntartásához. Ezeket frissen kell fogyasztani táplálékként, mert tápanyagaik gyorsan lebomlanak A funkcionális növények, mint pl. a noni sokkal robusztusabbak ebben a tekintetben. A funkcionális növények olyan alkotókat tartalmaznak, melyek biztosítják azt hogy a bennük rejlő potenciált ne befolyásolja a gyártási folyamat és a hosszabb idejű tárolás.
 • Összefoglaló: Ha nem vagy biztos benne, hogy érthetően el tudod mondani ezt a részt, inkább ugord át. Szöveg minta: "A flavonoidok és a karotinoidok olyan tápanyagok, melyek a legtöbb gyümölcsben és zöldségben megtalálhatók és antioxidáns hatásukról ismertek. Az egyik legismertebb karotinonid a béta-karotin melyet leginkább a sárgarépához kapcsolunk. Ez adja a sárgarépa sárgás színét.  A flavonoidok egy  csoportját anthocyaninnak nevezik. A sötét kék, lila és vörös gyümölcsök pigmentjeiben található, um. az áfonya, meggy, szeder, acai. Ezeknek a pigmenteknek is közismert az antioxidáns hatása
 • A flavonoidok és a karotinoidok hajlamosak a gyors lebomlásra a feldolgozás során elszenvedett hő és fény hatására, vagy hosszabb tárolás során.  A mellékelt diagram azt mutatja, hogy 8 hónap alatt a flavonoidok java része semmivé vész. A flavonoidok és a karotinoidok épp ezért akkor a leghatékonyabbak, ha frissen fogyasztjuk őket. Összefoglaló: -Kiemelni a táplálék növények gyors lebomlását - degradálódásást leépülését. Szöveg minta: “ Fontos megérteni, hogy lényeges különbség van a táplálék növények és a funkcionális növények között a szervezetünkre gyakorolt hatást illetően.  A táplálék növényekben található tápanyagok, noha a szervezetünknek szüksége van rájuk, törékenyek és gyorsan lebomlanak.  Gondoljon csak bele,a friss gyümölcs milyen gyorsan megrohad. Ezért hát ezeket a növényeket frissen kell fogyasztani.  Az ezekben a növényekben található tápanyagok mennyisége a feldolgozás során is csökken, melyet a cégek a termékek piacra juttatására alkalmaznak. Extrém példa erre ez a grafikon, mely azt mutaja, hogy pl. az acai gyümölcs (egyes helyeken "szuper gyümölcsnek kikiáltott gyümölcs), tápanyagai milyen gyorsan lebomlanak.”
 • A tahiti népek ősei több, mint 2,000 évvel ezelőtt hagyták el Délkelet-Ázsiát. Hagyományos funkcionális növényeket is vittek magukkal, közöttük a nonit is. A nonival kapcsolatos ismereteket, és annak felhasználási lehetőségeit nemzedékről nemzedékre adták tovább.  A noni egész kultúrájuk központi eleme lett. A Tahitian Noni(TM) termékek ezen ősi hagyományhoz hűen juttatják el a nonit a mai modern világba. Az ősi Ayurvédikus irodalomban a noni eve Ashyuka volt ami szanszkrit nyelven "hosszú életet" jelent.
 • Összefoglaló: Említsd meg, hogy az iridoidok jelenléte fontos jelzője a noni italok minőségének Ne feledd kihangsúlyozni, hogy a noni iridoid tartalma páratlan a maga nemében Szöveg minta: A TNI piacvezető a noni alapú terméke piacán, és egyben az egyedüli cég amely teljes munkaidőben foglalkoztat szakértőket a saját laboratóriumában arra, hogy kutassák  a Morinda citrifolia növényt. Különböző külső szakértőkkel és egyetmi kutatókkal együttműködve a TNI arra a következtetésre jutott, hogy az iridoidok a noni gyümölcs legegyedibb és legfontosabb hatóanyagai A TNI kutatásai azt mutatják, hogy az iridoidok a noni gyümölcs által termelt legfőbb összetevők.  Ezen összetevők jelenléte, valamint a mennyisége és minősége, a noni italok legfontosabb minőségi mutatójának számítanak. Az iridoidokról röviden : Ritkán fordulnak elő az ismert gyümölcsökben Eltérnek a flavonoidoktól, melyek minden gyümölcsben megtalálhatók A noni gyümölcs fő fitokémiai anyagai Nagyon stabilak és ellenállóak a lebomlással szemben a feldolgozás és tárolás során Jelzik a Tahitian Noni (TM) bioaktív italok minőségét
 • Az iridoidok nagyon stabilak és ellenállóak a feldolgozás és tárolás során keletkező hatásokkal szemben. A TNI olyan Tahitian Noni Original bioaktív ital iridoid tartalmát is vizsgálta, melynek eltarthatósága 7 (hét) éve lejárt. A termék iridoid tartalma NEM CSÖKKENT a gyártás óta!
 • Az itt látható Tahitan Noni(TM) bioaktív italok  hivatottak kielégíteni az Ön és családja szükségleteit.  Az italok különböző noni és iridoid tartalommal rendelkeznek.  Mint említettem az iridoidok a csodálatos noni gyümölcs minőségét mutatják. Először is, itt az ORIGINAL bioaktív ital (régebben Tahitian Noni Juice néven forgalmaztuk), amely 30mg iridoidot tartalmaz eg 60ml-s adagban. Ez az az eredeti termék, melyet John Wadsworth és Stephen Story fejlesztettek ki.  Poztitív terméktapasztalatok milliói támaszják alá azt az állítást, hogy ez egy kivételes ital, melyet mindnekinek fogyasztani kell, nap mint nap. A következő a sorban a FAMILY bioaktív ital, mely 2 csodálatos ízesítésben készül,  Szőlő és Alma, valamint Mangó és Maracuja hozzáadásával. Ezek az italok 15mg iridoidot tartalmaznak 60ml-s adagonként.  Ezek nagyszerű gyümölcsízű italok, melyet a család minden tagja kedvel. Harmadiknak az EXTRA bioaktív ital következik a sorban 60mg iridoid taralommal 60ml-s adagonként.  Ez az utoléhetetlen prémium termékünk, mely az ORIGINAL -t egy kis extrával, olajfa levél sűrítménnyel gazdagítja. Az EXTRA ideális választás azoknak, akiknek a szervezete erősen igénybe van véve. És végül, de nem utolsósorban a PURE ital, amely csupán tiszta gyümölcs sűrítményt tartalmaz.  Noni gyümölcs püré, noni levél sűrítménnyel gazdagítva.  Ez a termék egyszerű de erőteljes eszköz azok számára akik "tisztán szeretik" és nem zavarják őket a különleges ízek. A PURE iridoid tartalma 72mg/60ml, a legmagasabb a sorban.
 • Sokkal inkább, mint bármikor eddig, különleges fontossággal bír az, hogy olyan táplálékot válasszunk, amely segíti az általános jó közérzetet az élet mindennapos kihívásai között. Egyik ilyen alapvető összetevő a mangán egy, a természetben is előforduló nyomelem, mely a következő előnyökkel bír: hozzájárul a sejtek védelméhez az oxidatív károsodásokkal szemben. hozzájárul az ép csontrendszer fenntartásához. támogatja az anyagcsere folyamatok épségét A mangánt évek óta tanulmányozzák, és ismert a wellness növelő tulajdonsága, és igazolást nyert, hogy nagyon hatékony és alapvetően fontos eleme az egészséges táplálkozásnak. A mangánról azt is kimutatták, hogy megőrzi előnyös tulajdonságait a gyártási folyamat során és a kész termék tárolása sem befolyásolja kedvező tulajdonságait. A Tahitian Noni(TM) Original bioaktív ital pl. ideális, természetes mangánforrás.  Ahhoz, hogy szervezetét a kellő mennyiségű mangánhoz juttassa, ehhez a valóban figyelemre méltó alkotóelemhez, azt ajánljuk, fogyasszon ebből az italból naponta 60ml-t és figyelje a különbséget.
 • A Tahitian Noni(TM) original ital egy egydülálló termék, mely ezreknél hozott csodálatosan pozitív eredményeket. A TNI kutatói alaposan tanulmányozák a nonit, és nagyon sok ismeretük van a gyümölcs, a levél és a mag előnyös tulajdonságairól. Több, mint bármely más cégnek a világon. A mi kutatásaink és tudományos vizsgálataink azt mutatják, hogy: A Tahitian Noni Original bioaktív ital segít támogatni az immun rendszert és a szervezet természetes védekező rendszerét. Antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szervezet szabadgyökök elleni védekezésében. Támogatja a fizikai teljesítményt , ha következetesen és hosszabb időn át fogyasztják  A tudósok a nonit természetes adaptogén növénynek tartják, aminek normalizáló hatása van, és nem okoz elmozdulást a normális, egészséges értékektől.
 • A noni növény ismeretét és felhasználását a Polinéz szigetvilágban élő őslakosok generációról, generációra örökítették. A történelmük során a Tahiti szülök elmesélték gyermekiknek, hogy miként kell a noni növény egyes részeit felhasználni így nem felejtődtel el az ősök tapasztalatai.  Adjon a szervezetének egy esélyt, hogy megismerje a noni ősi titkát. Próbálja ki a Tahitian Noni bioaktív italokat és tapasztalja  meg azokat az előnyöket, melyeket  nyújt.  
 • A TNI állandóan jelen van a tudományos publikációkban, a médiában és népszerű emberek nyilatkozataiban. Sok nagyszerű sportoló és híresség tartozik azon milliók közé, akik rendszeresen fogyasztják a Tahitian Noni(TM) bioaktív italok valamelyikét. Néhány szóvivőről olvashatsz a TNI honlapján  http://goo.gl/cSo8H
 • Két módja van annak, hogy javítsa az élete minőségét a TNI segítségével. 1. Legyen rendszeres fogyasztó.  Válasszon a Tahitian Noni bioaktív ital családból, egy Önnek megfelelőt és fogyassza rendszeresen. Ezek az italok különböző mennyiségű nonival és iridoidokkal láthatják el Önt és családja tagjait. Próbálja ki az italaink valamelyikét legalább 90 napon át, és érezze saját magán a különbséget. 2. Legyen rendszeres fogyasztója termékeinknek és csatlakozzon a visszaosztási rendszerünkhöz és ajánlja másoknak is őket. Építsen egy TNI üzletet, élvezze a terméket, és azt az életstílust, melyet egy sikeres üzlet tesz lehetővé. Mint TNI üzlettulajdonos, rugalmasan alakíthatja a munkaidejét és a sikere egyedül a saját elkötelezettsége és a befektetett munka függvénye lesz.
 • Emberek ezrei csatlakoztak már a TNI-hez. Ugyanolyan emberek, mint Ön.  Egyesek minden hónapban akkora jutalékot kapnak, mely segítségével gyorsabban vissza   tudják fizetni valamilyen hitel tartozásukat, vagy megfizethetik belőle a gyerekük táncóráit, vagy befizethetnek álmaik nyaralására. Mire használna 60, 100, 200 ezer forint bevételt? Tudna vele mit kezdeni? A TNI az Ön erőfeszítéseit kivételesen jól és becsületesen jutalmazza. Nem ismerünk más céget az iparágunkban, melynek jobb a kifizetési terve, mint a miénk.  53%át fizetjük ki a jutalék alapnak a termék tanácsadóinknak. A TNI kifizetési tervével gyorsan kereshet pénzt az un. "gyors induló" bónusszal, melyet hetente számolnak el és fizetnek ki. Más bónuszokat havonta fizetnek ki. Nemzetközi üzletet építhet a világ 70 országában. Bármelyikben van üzlettársa, a munkája után járó bónuszt Ön megkapja minden különleges teendő nélkül.
 • A TNI jutalékrendszere több, mint 200 DOLLÁR milliomost termelt ki az 1996-os indulás óta. Csak a tavalyi évben 14 milliomos keletkezett a rendszerünkben. Emberek ezrei élvezték a TNI által nyújtott pénzügyi előnyöket.  
 • Nem ismerünk senki mást az MLM iparágban, aki nálunk többet fizet (és tesszük ezt már 15 éve). Független terméktanácsadóink több módon is tehetnek szert bevételre: - Gyors Induló bónusz - Alap jutalék - Személyes visszatérítés - Kiskereskedelmi árrés - Növekedési és másolódási   bónusz - Üzleti csomag bónusz - Részesedés a TNI világforgalmából - Életstílus bónusz - Jutalomutazások Tipp: nem baj, ha még nem ismered pontosan mindegyik bónusz minősülési feltételeit, csak sorold fel őket, impozáns a felsorolás.
 • Összefoglaló: Mit kell tenni, van valami különleges követelmény? Szöveg minta: Mindenki meg tudja ezt tenni, függetlenül az anyagi hátterétől és az üzleti tapasztalataitól.  Nem szükséges orvosnak, tudósnak, vagy sikeres értékesítőnek lennie ahhoz, hogy sikerei legyenek a Tahitian Internationalnál. Csupán az ÖT ajánlott alap tevékenységet kell folyamatosan végeznie és megtanítani a csapatja tagjait ugyanerre.   Fontos, hogy sikerei titkát megossza azokkal, akik csatlakoztak az Ön TNI üzletéhez.  Íme az öt üzletépítői alaptevékenység a TNI üzletben: - Készítsen egy névlistát - Létesítsen kapcsolatot - Tartson bemutatókat - Ne feledkezzen meg a bemutató utáni kapcsolattartásról (follow up) - Tréningek és elismerések Tanulja meg és gyakorolja ezeket a tevékenységeket, kérje szponzora segítségét, ha elakad és nagy sikereket fog elérni a TNI-vel.
 • A TNI segítségével két módon kereshet pénzt. 1. Segít másoknak, hogy megismertessék a TNI termékeit fogyasztókkal.  Ahogy Ön megismerteti a Tahitian(TM) Noni termékeket másokkal, ők is kedvet kapnak majd arra, hogy megosszák azokat a csodálatos előnyöket, melyeket tapasztaltak.  A csoportja nyolc mélységből lehet bevétele, plusz különböző extra juttatások. 2. A termékek tovább értékesítésével: Ismertessen meg másokat a TNI termékeivel és építsen ki vásárlói bázist. Ezáltal azonnali kiskereskedelmi árrésre tehet szert, plusz a TNI-től is kap jutalékot. 
 • Ebben a táblázatban bemutatom a csoport egyes tagjai által generált profit elosztását. A bal oldali oszlopban az új csatlakozó első 60 napja alatti vásárlások után járó bónuszok láthatóak. (Villám start bónusz). Ezt a bónuszt HETENTE fizeti ki a TNI A jobb oldaliban pedig az alapjutalék (Unilevel) felosztása látható, mely az új csatlakozó 60. napja utáni vásárlásokért jár.  Ezt a bónuszt HAVONTA fizeti ki a cég.
 • A TNI három globális bónusz alapja hab a tortán. Ezek a cég világ forgalmából töltődnek fel. - Fekete gyöngy bónuszalap 3% - A végtelen bónuszalap 3% - Növekedési és másolódási bónuszalap 2% Ezek a bónuszalapok hivatottak jutalmazni a következetes tevékenységet. A "Növekedési és másolódási bónuszból" kezdőként is részesedhet, részletekért forduljon meghívójához.
 • A tipikus alkalmazotti munkaviszonytól eltérően a TNI-nél nincsenek kereseti korlátok. A kereset nagysága csak az Ön erőfeszítéseitől függ. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ahhoz, hogy Önnek folyamatos, jelentős bevétele származzon a TNI-vel, ne kellene keményen dolgoznia, elkötelezettnek lennie és egyéb elemekkel rendelkeznie, melyek a siker feltételei általában. A TNI vállalkozás jelentős bevételt kínál azoknak, akik hajlandóak feláldozni a megfelelő mennyiségű időt, erőfeszítést és forrást.  A TNI egyre erőteljesebben fog növekedni az elkövetkező időkben. Amióta 1996-ban a Tahitian Noni International megalakult, a noni ipar évről, évre növekedett, hogy mára 1,2 milliárdos üzletté nője ki magát - évente! Ezzel az utolérhetetlen növekedési potenciállal, a kiemelkedően magas jutalékalappal, és egyedülálló termékekkel a Tahitian Noni International a legjobb lehetőség a személyes anyagi céljai megvalósítására.
 • Túl azon, hogy a TNI jutalékterve az iparág egyik legjobbja, a legjobban teljesítőket egzotikus luxusutazásokra viszi. Ezek életre szóló élmények, érdemes értük küzdeni. A költségeket részben, vagy akár teljes egészében a TNI fedezi.  Egy ilyen utazás után, az Ön élete soha többé nem lesz olyan, mint előtte.  Csodálatos helyekre kalauzolják el, olyanokra is, melyekre másként sehogyan sem juthatna el. Ezekre az élményekre azáltal tehet szert, hogy egyszerűen megoszt egy nagyszerű terméket másokkal és segít nekük abban, hogy ugyanezt tegyék. A TNI minden évben különböző utazásokkal jutalmazza terméktanácsadói teljesítményét.  Ezek az utazások  alatt luxus körülmények között pihenhet és a cég vezetőitől tanulhat. Az évente megrendezésre kerülő vezetői konvención való részvételhez különböző követelmények teljesítésével ingyenes szállást, repülőjegyet kaphat, (ezek a rendezvények az USA-ban kerülnek megrendezésre). akár két személyre is. Gyöngy (Pearl) utazás: A TNI központjába kalauzolja el a minősülteket, ahol találkozhatnak az alapítókkal, meglátogatnak egy palackozó üzemet, megismerkedhetnek a TNI gyökereivel.  Mindezt teljes egészében a cég költségén. Vision Retreat: A Tahitan Noni International minden második évben a legjobb teljesítményt felmutató terméktanácsadóit egzotikus helyre viszi el egy hétre.  Egy hét luxus és kényeztetés, íme néhány az eddigi helyszínek közül: Maui, Monaco, Oahu, Svájc. Outrigger Club: Töltsön el 7 napot Tahitin, hogy megismerje a TNI eredetét.  Cégünk több, mint 4.700 személynek tette ezt az utazást lehetővé 1996 óta. Fekete Gyöngy Klub (Black Pearl Club): Ennek az utazásnak a résztvevői egy 10 napos, luxusutazáson vehetnek részt Tahiti, Bora Bora, Tahaa, Raiatea és Moores szigetvilágában.  Természetesen minden költséget a TNI fizet.  Fedezze fel a paradicsomot a legfelsőbb vezetőkkel és a TNI alapítóival közösen.
 • A TNI három szuper egyszerű módot kínál a csatlakozásra: Fogyasztóként azok csatlakozhatnak, akiket vonzanak termékeink jótékony hatásai, de nem óhajtják másokkal megosztani tapasztalataikat.  Csatlakozási díjat nem kell fizetniük. Törzsvásárlóként kedvező árazással vásárolhatnak, nincs minimális rendelési követelmény.  Egyszerűen módsoíthatja tagságát "Kiemelt Fogyasztó" -ra, teljesen költség mentesen.  Ez utóbbi csatlakozási mód lehetővé tesz egy minimális keresetet (maximum 100 dollár), egy minimális vásárlai keret teljesítésével (30 QV pont/hó) Kiemelt Fogyasztók azok, akik elsősorban a termékek iránt érdeklődnek, de hajlandók megosztani tapasztalataikat néhány emberrel.  Itt sem kell csatlakozási díjat fizetni, ezek a személyek Független Terméktanácsadói státuszban vannak. Független terméktanácsadók Ők azok, akik saját TNI üzletet akarnak létrehozni.   Élvezni akarják a termékek jótékony hatásait és az üzletépítéssel járó pénzügyi előnyöket.  Csatlakozási díjat kell fizetni. (Magyarországon és Romániában ezt a díjat a TNI nem számítja fel, ha belépéskor legalább 1 doboz - 4 liter Tahitian Noni Original bioaktív italt vásárol a jelölt)
 • Rendelje meg az első termékeket, kezdje el a fogyasztásukat, hogy legyenek tapasztalatai és egy története. Biztosítson elegendő terméket, hogy ki tudja elégíteni kisker vásárlóit és törzsvásárlóit. (habár ez utóbbiak a TNI-től is vásárolhatnak közvetlenül).
 • Amennyiben gyorsan akar elindulni ebben az üzletben, rendelje meg az un. "üzletépítő csomagot" amikor csatlakozik.  Ebben, csak a csatlakozáskor rendelhető csomagban minden TNI bioaktív ital képviselve van, és jelentős árengedmény a katalógus árakból.  Egyben arra is minősül, hogy a hasonló módon belépők után 45%-os jutalékot kapjon. Megjegyzés: országonként lehetnek eltérések a csomag összetételét és árát illetően.  A részletekről kérdezze a meghívóját.
 • Összefoglaló: Elindulás, válasszon autokarton programot Szöveg minta: Az "AutoKarton" azt jelenti, hogy minden hónapban vásárol egy karton Tahitian noni original bioaktív italt, vagy egyéb terméket 120 QV pont értékben.  Az AutoKarton rendelések árai a legalacsonyabbak.  Azok az FTT-k (független termék tanácsadók), akik ezt a rendelési módot választják, minden juttatásban és jutalomban részt vesznek, melyeket a TNI jutalékterve kínál. Az AutoKartont az Ön igényeihez lehet igazítani. Választhat a "feltételes" és "feltétel nélküli " auto karton között.  Feltétel nélküli autokartonnál, minden hónap elsején küldenek egy dobozzal, feltételesnél pedig csak akkor, ha az adott hónap 10-éig nem vásárol 120 QV értékben. Megjegyzés : országonként lehetnek eltérések e követelmény teljesítési módjára. Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Horvátországban az un. PPP rendszer működik ami azt jelenti, hogy az FTT vállalja, hogy az adott hó végéig rendel egy dobozzal (120 QV értékben). Nincs automatikus küldés, csak ha rendel. Ezzel rendszerrel is jogot szerez a tanácsadó minden jutalékra és jutalomra.
 • Összefoglaló: Döntsön bölcsen, nincs vesztenivalója. Megelgettség garanciánk a biztosíték erre. Szöveg minta: Elégedett vásárlók millióival világszerte a hátunk mögött, Ön jó cégnél van. Olyan biztosak vagyunk a termékeink minősőégében, hogy 90 napos teljes megelégedettségi garanciát kínálunk.  Amennyiben Ön nem 100%-ban elégedett és visszaküldi nekünk a fel nem használt árut, mi visszaadjuk az árát (kivéve az esetleges szállítási költségeket). Ez a garancia maximum egy doboz Tahitian Noni Bioaktiv ital lehet.
 • Köszönöm, hogy rám szánta az idejét, ha kérdése van, most tegye fel őket, szívesen válaszolok rájuk.
 • 2010 céges bemutató diasor 01

  1. 1. OPPORTUNITY PRESENTATION For an Updated Presentation, Log Into www.gononi.eu.com ÜZLETI BEMUTATÓ
  2. 2. Tahitian Noni International küldetésnyilatkozat: „ Áldást hozunk az egész világra a Tahitian Noni természet adta jótékony hatásával úgy, hogy elmondjuk a megváltozott sorsok történetét.” Valódi termékek Valódi siker
  3. 3. Egyszerűen nagyszerű Miről lesz szó? Egyedi, nonialapú termékekről, melyeket a piacvezető fejlesztett ki. Egyéni igényekre szabottan alakították ki őket, és alapos tudományos kutatást követően kerültek jóváhagyásra - így tökéletes választást jelentenek mindenkinek! Miért hasznos ez nekem? • Kiváló bevételi forrás • Egészség és jóllét elősegítése • Személyes és üzleti célok megvalósítása • Céges támogatás: weboldal, ügyfélszolgálat,       anyagok, rendezvények stb.
  4. 4. A megoldás Utánozhatatlan termék – páratlan üzleti lehetőség! <ul><li>A TNI azért született, hogy megváltoztassa az emberek sorsát ... az Ön sorsát. </li></ul><ul><ul><li>Egészség és wellness – a Tahiti életvitel </li></ul></ul><ul><ul><li>Vonzó bevételi lehetőségek </li></ul></ul><ul><ul><li>Életre szóló élmények </li></ul></ul>
  5. 5. A kezdetek A TNI ezért született, hogy eljuttassa a terméket az egész világra. • 1996-ban indult • Szenvedély a nonialapú termékek iránt • Világhatalom a noni kutatásban • Humánklinikai kísérletekben       bizonyított  termékek • Az első vállalat Európában, amely     engedélyt kapott arra, hogy a noni   „ juice-t” új élelmiszerként (novell       food)  forgalmazza
  6. 6. Úttörők az új élelmiszerek terén Nemzetközi tudósokkal, egyetemekkel és intézetekkel együttműködve a TNI már 3 Novel Food engedélyt kapott. A TNI elsőként kapott engedélyt Európában: • A „noni juice” forgalmazására (2003) • A „nonilevél” forgalmazására (2008) • A „noni pürés és noni koncentrátum” forgalmazására (in 2010) A TNI nemcsak a nonialapú funkcionális termékek piacán, hanem a Novel Food engedélyek számát tekintve is élen jár: a TNI a Danone-nal osztja a második helyet  a megszerzett Novel Food engedélyek számát tekintve (csak az Unilever előzi meg).
  7. 7. Mi az a noni? Tények : <ul><ul><li>Trópusi növény </li></ul></ul><ul><ul><li>Évszázadok óta a polinéz hagyományok központi pillére. </li></ul></ul><ul><ul><li>A TNI a gyümölcsöt, a levelet és a magot is felhasználva gyártja termékeit. </li></ul></ul>
  8. 8. A természet ereje Az embereket mindig is különleges kapcsolat fűzte a növényekhez: a gyümölcsökhöz ... melyeket frissen fogyasztunk táplálékként és a funkcionális növényekhez ... melyek hagyományos funkciókkal bírnak
  9. 9. Gyümölcsök A gyümölcsök széles körben ünnepelt fő összetevői a flavonoidok és a karotinoidok . Mindkét anyagcsoport elengedhetetlenül fontos és szükséges a szervezet számára. <ul><li>Karotinoidok </li></ul><ul><ul><li>Szintén gyakran megtalálhatóak a zöldség- és gyümölcsfélékben </li></ul></ul><ul><ul><li>A-vitamin alkotók, mint a béta karotin is </li></ul></ul><ul><ul><li>A répában található béta karotin is karotinoid </li></ul></ul><ul><ul><li>Ismert antioxidáns hatásuk van </li></ul></ul><ul><li>Flavonoidok </li></ul><ul><ul><li>Gyakran megtalálhatók a gyümölcsökben és zöldségekben </li></ul></ul><ul><ul><li>A Cyanidin 3-glucosid az acaiban is a flavonoidok közé tartozik </li></ul></ul><ul><ul><li>A cseresznyében és a fekete szederben lévő Anthocyaninok is flavonoidok </li></ul></ul><ul><ul><li>Ismert antioxidáns hatásuk </li></ul></ul>
  10. 10. Gyümölcsök Számos fő összetevőjük hajlamos a gyors lebomlásra a feldolgozás során, illetve hő és fény hatására. A flavonoidok és a karotinoidok éppen ezért akkor a leghatékonyabbak, ha frissen fogyasztjuk őket. A Cyanidin-3-Glucosid bomlása az açaiban mg/mL tárolási idő hónapokban, 20°C -on
  11. 11. Funkcionális növények Noni – Funkcionális növény ősi kulturális háttérrel A tahiti népek ősei több, mint 2,000 évvel ezelőtt hagyták el Délkelet-Ázsiát. Hagyományos funkcionális növényeket is vittek magukkal, közöttük a nonit is. A nonival kapcsolatos ismereteket, és annak felhasználási lehetőségeit nemzedékről nemzedékre adták tovább Polinéziában. A noni egész kultúrájuk központi eleme lett. A Tahitian Noni termékek ezen ősi hagyományhoz hűen juttatják el a nonit a mai modern világba.
  12. 12. Iridoidok – a minőségjelzők A nonialapú termékek kifejlesztésében és gyártásában is piacvezető vállalatként felismertük, hogy az iridoidok a noni gyümölcs által előállított fő összetevők. Az iridoidok jelenléte fontos jelzője a noni italok minőségének. <ul><li>Az iridoidok: </li></ul><ul><ul><li>Ritkán fordulnak elő az ismert gyümölcsökben </li></ul></ul><ul><ul><li>Eltérnek a flavonoidoktól, melyek minden gyümölcsben megtalálhatók </li></ul></ul><ul><ul><li>A noni gyümölcs fő fitokémiai anyagai </li></ul></ul><ul><ul><li>Nagyon stabilak és ellenállóak a lebomlással szemben a feldolgozás és a tárolás során </li></ul></ul><ul><ul><li>Jelzik a noni italok minőségét </li></ul></ul>
  13. 13. Az iridoidok stabilitása a Tahitian Noni Original biokatív italban össz iridoid tartalom mg/adag tárolási idő hónapokban, 23°C-on
  14. 14. Tahitian Noni bioaktív italok Original 30mg iridoid 60ml-ben Family 15mg iridoid 60ml-ben Extra 60mg iridoid 60ml-ben Pure 72mg iridoid 60ml-ben
  15. 15. Tahitian Noni bioaktív italok <ul><li>x </li></ul><ul><li>A Tahitian Noni™ Original természetes mangánforrás. </li></ul><ul><ul><li>A mangán hozzájárul a sejtek védelméhez az oxidatív károsodással szemben. </li></ul></ul><ul><ul><li>A mangán hozzájárul az ép csontrendszer megőrzéséhez. </li></ul></ul><ul><ul><li>A mangán támogatja az ép energiatermelő anyagcsere- folyamatokat. </li></ul></ul><ul><li>Ezért támogatja a Tahitian Noni™ Original az általános jóllétet. Igyon 60ml-t naponta, és érezze a különbséget! </li></ul>Ne feledje!  A változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint az aktív életvitel elengedhetetlen az egészséghez és a jólléthez.
  16. 16. Tahitian Noni bioaktív italok Tahitian Noni™ Original: <ul><ul><li>segíti a szervezet természetes védekező rendszerének támogatásában </li></ul></ul><ul><ul><li>antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szervezet szabadgyökök elleni védekezésében </li></ul></ul><ul><ul><li>támogatja a fizikai teljesítményt, ha következetesen és hosszabb időn át fogyasztják </li></ul></ul>A tudósok természetes adaptogén növénynek tartják a nonit, aminek normalizáló hatása van, és nem okoz elmozdulást a normális, egészséges értékektől. A változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint az aktív életvitel, elengedhetetlen az egészséghez és jóléthez  
  17. 17. Világhatalom a nonikutatásban Az egész világon a Tahitian Noni International működteti az egyetlen, kizárólag nonikutatásra épült labort, melyet világhírű tudósok vezetnek. Jelenleg 14 befejezett humánklinikai kísérletünk van a Tahitian Noni™ Original bioaktív itallal.
  18. 18. Publikációk Ne csak higgye! Tudja! A Tahitian Noni International folyamatosan publikál tudományos kiadványokban. Nyilvánvaló tény: a Tahitian Noni termékek az Ön életére is hatással lehetnek!
  19. 19. A valódi haszonmegosztás Tény: A Tahitian Noni termékek mindenkinek gazdagabbá tehetik az életét Érdemes FOGYASZTANI a Tahitian Noni termékeket, mert: Jobban érzi magát tőlük Minőségi termékek, amelyek megfelelnek az egyedi igényeknek is Fontos Önnek az egészség Érdemes MEGOSZTANI a Tahitian Noni termékeket, mert: Nagyszerű bevételi forrást jelentenek Egyedi jutalmak és ösztönzők várják Rugalmas a munkaidő Elérheti személyes és üzleti céljait
  20. 20. Valódi emberek, valódi siker Kérdés: Mit tenne lehetővé havi plusz 60, 100, 200 ezer forint bevétel? A Tahitian Noni International az iparág egyik legjobb lehetőségét kínálja arra, hogy plusz bevételre tegyen szert, miközben másokat hozzásegít, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben.
  21. 21. Valódi profitmegosztás Tény: Százezrek élvezik a TNI üzletükből származó kiegészítő jövedelmet minden hónapban! Több, mint 2,2 milliárd dollár, amit a cég jutalékként kifizetett* Több, mint 200 dollármilliomos a TNI jutalékrendszerén keresztül* Megjegyzés: A bevételek a személyes elkötelezettségtől, készségektől és erőfeszítésektől függnek. A jövedelmi átlagokról szóló kimutatást megtalálja a weboldalunkon a www.TahitianNoni.hu címen. *1996 óta
  22. 22. A TNI piacvezető kifizetési terve A TNI elképesztő, 53%-os jutalékot fizet a jutalékalapból a vele együtt munkálkodóüzleti partnereinek. . .  GARANTÁLTAN! <ul><li>A TNI profitmegosztási </li></ul><ul><li>programja: </li></ul><ul><ul><li>Nincs visszatartás </li></ul></ul><ul><ul><li>Dinamikus kompresszió </li></ul></ul><ul><ul><li>Heti jutalékfizetés </li></ul></ul><ul><ul><li>Havi jutalék- és bónuszfizetés </li></ul></ul><ul><ul><li>Negyedéves bónuszok </li></ul></ul>
  23. 23. Mit kell tennem? Három területre összpontosítva jobbá teheti saját és mások életét is. <ul><ul><li>Legyenek a Tahitian Noni termékek a mindennapok részei </li></ul></ul><ul><ul><li>Mutassa be a TNI termékeket másoknak is </li></ul></ul><ul><ul><li>Segítsen másoknak is bemutatni a TNI termékeket az ő ismerőseiknek </li></ul></ul>
  24. 24. Két fő bevételi forrás <ul><li>A TNI üzleti lehetőség 2 vonzó módot kínál a bevételszerzésre: </li></ul><ul><ul><li>Építhet üzletépítőkből kiemelt fogyasztókból és törzsvásárlókból álló csoportot </li></ul></ul><ul><ul><li>És tovább is értékesítheti a Tahitian Noni termékeket </li></ul></ul>Ön Ön Üzletépítők kiemelt fogyasztók és törzsvásárlók termék értékesítése
  25. 25. Szervezeti profitmegosztás Ez a táblázat mutatja a csoport egyes tagjai által generált profit elosztását Akár 20% jutalékot is kaphat a csoportjában lévő fogyasztók vásárlásaiból, sőt csoportforgalmából egészen 8 szint mélységig részesedhet.
  26. 26. Növekedési bónuszok A következetes tevékenység révén részesülhet a Globális Bónuszalapokból is, amelyek a TNI teljes világforgalmának egy részét tartalmazzák
  27. 27. Bevételi lehetőség <ul><li>Vonzó bevételi lehetőségek* : </li></ul><ul><ul><li>€ 600 - € 32,448 éves átlag jövedelem Koralltól Jade-ig </li></ul></ul><ul><ul><li>€ 60,156 - € 299,124 éves átlag jövedelem Gyémánttól Tripla Gyémántig </li></ul></ul><ul><ul><li>És vannak még magasabb minősülési kategóriák is! </li></ul></ul><ul><li>Valódi termék – Valódi bevétel </li></ul>*A bevételek nagysága az Ön befektetett munkájától függ, nem garantált keresetek
  28. 28. Életre szóló élmények Egzotikus utazások: • Outrigger • Fekete Gyöngy utazás • Vision Retreat • Gyöngy képzés • Jade utazás A TNI költségén
  29. 29. Elindulás 3 könnyű lépésben 1. lépés: Melyik belépési lehetőség a legmegfelelőbb? Törzsvásárló Kedvező árazás az AutoKarton program segítségével! Nincs minimum rendelés! Ingyenes belépés! Kiemelt Fogyasztó* Korlátozott jutalékok a megosztásból Havi 30 pontos minimum rendelési követelmény 30 000 Ft maximum elérhető jutalék Ingyenes belépés! FTT Üzletépítő Korlátlan bevétel Havi 60 pontos rendelési követelmény Ingyenes belépés! *FTT státusszal
  30. 30. 2. lépés: Rendelje meg az első termékeket Elindulás 3 könnyű lépésben
  31. 31. Belépés üzletépítő csomaggal Használja ki a legjobb lehetőséget! Üzletépítő csomag: 100.110 Ft   • Hatalmas termékcsomag • Elképesztő árengedmény Extra:  Ha Üzletépítő csomaggal regisztrál, akkor azonnal jogosultságot szerez a 45%-os üzletépítő bónuszra minden olyan közvetlen csoporttársa után, aki szintén ezzel a csomaggal jelentkezik!
  32. 32. 3. lépés: Válasszon AutoKarton programot Válasszon a különböző AutoKarton programok közül ízlésének megfelelően. Ne feledje: A nagyobb elkötelezettség nagyobb előnyökkel jár! Elindulás 3 könnyű lépésben
  33. 33. A biztos döntés! Nincs vesztenivalója! Velünk csak nyerhet! A Tahitian Noni termékeket és az TNI üzleti lehetőségét is Önre szabtuk! Adjon esélyt magának, hogy mindkettő Önnek is bizonyítson, mint emberek ezreinek világszerte. Csatlakozzon még ma, kezdje el fogyasztani valamelyik italunkat és figyelje szervezete reakcióját. Ne tartsa titokban azt amit tapasztal, a TNI nem fog adósa maradni.
  34. 34. Gratulálunk Köszöntjük a TNI világvállalatnál! Ne feledje: A pénz nem boldogít, a termékeink könnyen lehet, hogy igen.

  ×