Uploaded on

 

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
127
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Anne-LiseØien
  Presentasjonfraforedragkommer!
 • 2. Suksessen bak innovative vellykkede forretnings-, lederskaps-, bedriftskultur- og samfunnsutvikling  og omstilling er evnen til å nullstille seg og være våken tilstede i øyeblikket. I dag hvor informasjonsstrømmen og rapporteringskravet er overveldende, media påvirkningen sterk, samtidig med et høyt tempo og kortsiktig resultatkrav, begrenses evnen til nytenkning. 
  Mye ekstern påvirkning kombinert med indre støy (tanke og følelsesmessig) begrenses vår kapasitet til å få overblikk, være kreative og åpne for nytenkning og hente ut skjult merverdi i humankapitalen.
  Anne-Lise Øien har med en egenutviklet verktøyboks gjennomført en rekke vellykkede prosesser for bedrifter der sammenhengen med tilstedeværelse og evnen til nullstilling har resultert i nytenkning og lønnsom verdiskapning. Hun har spesialisert seg på å integrere selskapets verdier slik at det gjenspeiles i intern og ekstern kommunikasjon, adferd og handling.
  Anne-Lise vil trekke deltakerne ut av komfortsonen, men med hensikt å vise en effektfull metode I tilstedeværelse og nullstilling mot nye tanker!