Introducció curs

325 views
274 views

Published on

Curs de formació

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
325
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Introducció curs

  1. 1. INTRODUCCIÓ 1.Wiki 2.Slide 3. Picasa 4.Slideshare i/o Scribd 5.Studio 14 1. Wiki 1.1 Introducció Els wikis, pàgines web que permeten l’edició col·laborativa i en línia, tenen un gran potencial didàctic: construcció de llibres i documentació en xarxa, espai per a l’elaboració de treballs grupals i projectes, wikis d’aula, personals... Des dels espais més petits fins als més grans, com la Wikipedia. 1.2. Inscripció a la wiki Per poder treballar en una wiki abans cal inscriure’s en ella. Una wiki sempre esta dirigida per un administrador que sempre podrà corregir totes aquelles coses que no estan bé o reorganitzar-les com acceptar o eliminar usuaris no desitjats. En aquest cas també hi ha un Manager que és la segona persona amb autoritat sobre la wiki. La resta de persones son “Contributor” i són totes aquelles persones que aporten comentaris, treballs, enllaços, etc. a la pàgina.
  2. 2. 2. Slide Slide és una pàgina web que ens permet fer edicions de fotos de manera molt fàcil i a més a més aquesta no té període de caducitat i ho guarda al teu apartat on es pot modificar o eliminar sempre que es desitgi. A més a més és una web que t’ofereix la possibilitat de després penjar el teu treball directament en altres pàgines web a través d’un codi que es diu embed o URL. Per poder pujar les fotos haurem de clickar sobre el Browse i el costat teniu totes les opcions per poder editar totes les vostres fotos. ( efectes, música, fons, etc.)
  3. 3. 3. Picasa. Picasa és un programa que ens permet organitzar i gestionar les nostres fotos, a més a més ens serveix per poder-les pujar en les web’s i blloggers. Ofereix diferents funcions: Gestionar totes les nostres fotos, canviar-les de carpeta, fer presentacions, collage, retallar, millorar la qualitat, corregir els ulls vermells, etc. Es pot trobar gratuïtament en la següent direcció: http://picasa.google.com/intl/es
  4. 4. 4. Slideshare Slideshare ens permet convertir material digital realitzat en Power Point, open office, pdf, doc, etc. en “Flash”. D’aquesta manera podrem veure aquest material des de qualsevol ordinador o web sempre que tingui connexió per Internet. Com funciona?
  5. 5. HA DE QUEDAR MOLT CLARA UNA COSA: ÉS MOLT IMPORTANT EN TOTS ELS CASOS, EXCEPTE EN EL PICASA, L’EMBED QUE EN DONEN ELS PROGARMES SERÁ EL NOSTRE CODI PER PODER PUJAR-HO A LA WIKI BLOGS ETC. AIXÒ HA DE QUEDAR GRAVAT EN LA NOSTRA MEMORIA. EMBED, EMBED, EMBED......

×