Hoofdstuk 1.4 voor eeuwig en altijd

425 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
425
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
76
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hoofdstuk 1.4 voor eeuwig en altijd

 1. 2. Met de promotie van Dave kunnen ze hun huisje opknappen. Perfect voor een klein gezinnetje en om gasten uit te nodigen.
 2. 3. De volgende ochtend zitten Dave en Karin aan tafel. “ Wat dacht je van, dat we vanavond gaan trouwen?” stelt Dave voor. “ Vanavond al?” Misschien wel, veel regelen moeten we ook niet meer. Gewoon een aantal vrienden.”
 3. 4. Na het ontbijt gaat Dave wat aan zijn vaardigheden werken. Hij wil zo snel mogelijk promotie maken om wat meer geld in het laadje te krijgen.
 4. 5. Karin ziet dat Dave aan zijn vaardigheden werkt en ze herinnert zich weer iets. “ Oh ja, dat is waar ook! Ik moet vandaag gaan werken. Maar ik meld me wel ziek, er komt bijna nooit een controledokter en zeker niet in zo’n klein dorpje.”
 5. 6. Natuurlijk moeten de huishoudelijke klusjes ook nog gebeuren. Dave geeft Kevin nog een flesje, hij moet tenslotte ook eten.
 6. 7. Alles moet nog worden opgekuist en de badkamer…? Dave heeft echt geen zin om dit op te ruimen. Maar hij heeft al een andere oplossing.
 7. 8. Nu ze geld genoeg hebben om een schoonmaker in te huren, doet Dave dat ook. “ Goedendag, graag een schoonmaker voor Legacy-Place 1.” “…” “ Liefst, vandaag.” “…” “ Oké, bedankt.”
 8. 9. Al snel arriveerde de schoonmaker. Het is een man genaamd: Raul Smit.
 9. 10. Dave gaat eventjes rusten, zodat hij voor de trouw goed uitgerust is.
 10. 11. Al snel breekt de avond aan. Dave belt de gasten. Twee vrienden van Karin, Benjamin de Lange en Arthur Sims.
 11. 12. Karin meldt zich ziek bij haar werk en belt het kindermeisje om voor Kevin te zorgen, als hij iets nodig heeft tijdens de trouw.
 12. 13. Nog snel maakt Karin een maaltijd klaar voor de gasten. Voor een buffet hadden ze wat te weinig geld.
 13. 14. Al snel arriveren de gasten. Dave en Karin geven elkaar nog een zoen voor ze gaan trouwen.
 14. 15. Al snel is het kindermeisje er ook. Ze brengt Kevin naar zijn kamer. Zo kan ze stiekem iets van het huwelijk zien.
 15. 16. Ze geven elkaar het jawoord en doen de ringen om elkaars vingers.
 16. 17. En natuurlijk volgt er zoals altijd een kus. Al heeft Dave met één zoen er niet genoeg van.
 17. 18. Om een zéér leuk feestje te krijgen moet je ook wat met de gasten praten. Dave praat met Arthur en Karin praat met Benjamin.
 18. 19. Ze praten niet alleen met de gasten maar amuseren ze ook. Zo kan TV kijken tijdens een feestje ook wel leuk zijn.
 19. 20. Net getrouwde stelletjes kunnen elkaar niet missen. Dat is ook zo bij Dave en Karin.
 20. 21. Bij elk huwelijksfeest hoort er natuurlijk ook een huwelijkscadeau. Daar hebben Arthur en Benjamin voor gezorgd. Dave en Karin hebben voor heel de avond een limousine voor hen alleen.
 21. 22. Na de rit in de limousine, genieten Dave en Karin nog na van hun huwelijksnacht.
 22. 23. Al heel vroeg in de ochtend wordt Kevin wakker, echt stilletjes is hij niet. Karin ververst zijn luier en stopt hem terug in zijn bedje.
 23. 24. Ondertussen is Dave ook wakker geworden. Hij en Karin gaan samen in de zetel zitten. “ En, hoe voelt het om mevrouw Timmermans te zijn?” vraagt Dave. “ Héél, goed” Karin’s buik begint te grommen. “ Jij hebt grote honger! Ga jij je al maar wassen, ik zal het eten ondertussen klaarmaken.”
 24. 25. Al snel heeft Dave lekkere pannenkoeken gemaakt. Hij dient de pannenkoeken op en gaat zich ook wassen als Karin de badkamer uit is.
 25. 26. Al snel loopt Karin terug naar de badkamer. Haar lekker ontbijt is er al heel snel uit.
 26. 27. “ Gaat het?” vraagt Dave. “ Ja, hoor. Euh… Dave, ik denk dat ik terug zwanger ben. “ Zo snel al?” “ Ja, het voelt net hetzelfde als bij Kevin.”
 27. 28. “ Maar… maar dat is geweldig!” zegt Dave blij. Hij omhelst Karin.
 28. 29. Ziek of niet, Karin gaat toch werken. “ Pff… deze baan is echt te druk voor mij. Ik moet er eens een andere zoeken.”
 29. 30. Nu Karin is gaan werken, heeft Dave wat tijd voor zichzelf. Maar eerst moet hij de rekeningen betalen, voor hij die vergeet.
 30. 31. Omdat Dave ‘s avonds moet gaan werken rust hij nu een beetje uit op de zetel.
 31. 32. Vandaag is er ook een verjaardag gepland. Kevin blijft geen baby, hij wordt een peuter.
 32. 33. Dave haalt Kevin uit zijn bed en brengt hem naar de taart. “ Hoe deden ze dat ook al weer?” denkt Dave, “Oh ja, zo!” Hij gooit Kevin in de lucht en vangt Kevin op als peuter.
 33. 34. “ Als romantieksim had ik nooit gedacht dat hij er kwam.” Dave geeft Kevin een knuffel. “ Mijn zoon,” denkt hij.
 34. 35. Dave moet straks gaan werken. Dus kijkt hij nog even door de telescoop om een punt voor inzicht te behalen.
 35. 36. Dan ziet hij dat de ziekenwagen aankomt en Dave trekt snel zijn werkkleding aan en gaat naar de ziekenwagen.
 36. 37. Kevin blijft samen met het kindermeisje alleen thuis. Maar al snel komt Karin thuis van haar werk.
 37. 38. Karin gaat samen met Kevin naar de badkamer om zijn kapsel te veranderen. “ Zo, dat staat je beter.”
 38. 39. Diep in de nacht komt Dave thuis. Spijtig genoeg zonder promotie, maar je kan niet altijd promotie maken.
 39. 40. Maar Dave heeft genoeg geld verzamelt om hun huisje wat te verbouwen, ze wilden al heel lang een studeerkamer en die komt er. De kamer is niet groot maar groot genoeg om te studeren.
 40. 41. Dave kruipt snel bij Karin in bed voor dat hij werkelijk op de grond valt van vermoeidheid.
 41. 42. Dave ligt nog maar net in zijn bed en Karin wordt wakker. Ze voelt gerommel in haar buik en ze wordt dik. “ Ik wist,” denkt ze bij zichzelf.
 42. 43. Snel kruipt ze in haar bed, met een glimlach op haar gezicht.
 43. 44. De volgende ochtend is Karin al vroeg op. Ze heeft pannenkoeken klaargemaakt. Normaal kan ze wel beter maar ze heeft grote honger.
 44. 45. Kevin moet natuurlijk ook eten. Karin maakt snel wat fruitpap voor hem klaar. Maar hij begrijpt nog niet echt wat hij ermee moet doen.
 45. 46. Natuurlijk moet een peuter ook van alles leren. Ook Kevin moet dat. Dave leert Kevin lopen. Hij kan al rechtop staan, dat is een begin.
 46. 47. Nadat hij heeft leren lopen, maakt Karin hem zindelijk. Maar toch begrijpt Kevin niet waarom hij zijn behoeften in een potje moet doen, als hij daar zijn luier voor heeft.
 47. 48. Karin beseft dat voor een kleintje zorgen terwijl ze zwanger is niet makkelijk is. Ze kruipt dan maar snel onder de lakens.
 48. 49. Ondertussen vertelt Dave een verhaaltje over De Avonturen van Teddy de Beer. Kevin luistert héél aandachtig wat Teddy allemaal mee maakt.
 49. 50. Natuurlijk moet Kevin ook leren praten. “ Zeg eens pa-pa,” zegt Dave voor. Maar Kevin zegt niets. “ Pa-pa,” zegt Dave nog eens voor. “ Ga-ga,” zegt Kevin. “ Nee, nee, Kevin, dat is een zangeres.”
 50. 51. Karin gaat naar de nieuwe studeerkamer. Ze gaat nog wat leren koken dat voor haar baan belangrijk is, maar voor thuis is het ook handig.
 51. 52. Maar al snel legt ze het boek weg. Haar buik wordt nog wat dikker. “ We zijn weer een stapje dichterbij bij de bevalling,” zegt Karin. “ Ik kijk er naar uit,” zegt Dave die binnenkomt, “maar ik ga werken.” “ Oké, tot straks.”
 52. 53. “ Jij gaat slapen,” zegt Karin tegen Kevin, “het is al laat.” Maar Kevin protesteert. “ Jij blijft liggen tot morgen vroeg en waag het niet om er uit te komen.” Maar toen Karin dat zei denkt ze: “ Nou, ja straks breng ik hem nog op ideeën.”
 53. 54. Dave komt terug thuis van zijn werk en maakt deze keer wel promotie.
 54. 55. “ Ligt hij nog niet in bed?” vraagt Dave terwijl hij zich heeft opgefrist en de studeerkamer is binnengekomen. “ Is hij er dan toch uitgekropen?” Dave tilt Kevin op. “ Jij gaat terug naar bed, want mama moet rusten, zeg nog even slaapwel tegen haar,” zegt Dave. “ Dada… maamaa,” zegt Kevin.
 55. 56. Uiteindelijk gaan Dave en Karin ook slapen. Ze kruipen lekker dicht bij elkaar omdat ze het koud hebben.
 56. 57. Zo dit was dan 1.4. Het kan zijn dat er sommige dingen wat saai over komen. Maar ik zal vanaf hoofdstuk 2 proberen het wat interessanter te maken. Maar toch hoop ik dat je het leuk vond =) x Brent

×