De Sims Middeleeuwen: Voltooide Koninkrijken: Simotopia

1,229 views
1,094 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,229
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
514
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

De Sims Middeleeuwen: Voltooide Koninkrijken: Simotopia

 1. 1. Voltooide Koninkrijken Simotopia
 2. 2. Simotopia is het koninkrijk dat de ambitie ‘Een nieuwe begin’ vertegenwoordigt. Deallereerste dus. Maar het is niet m’n eerste rijk. Ik heb ooit nog eens een Simotopia gehad,maar toen had ik de doelen voor de ambities nog niet echt door.Met deze ambitie heb ik platina gehaald, het hoogste wat je kan bereiken, want debedoeling was 13 gebouwen plaatsen. Dus stel ik je graag de helden van dit koninkrijk voor!
 3. 3. De koning Jonkheer Hendrik de Grote Niveau 7 Eigenschappen: - Goed - Galant - Zwak gestel Geloof: Jacobaan Romances: Celeste de heks(vrouw) Aletta de onderdaan Kinderen: Prinses Marie Prinses JulietteHendrik is de eerste koning en dus ook de stichter van het rijk. Toen hij te horen kreeg dat zijn rijk bedreigt werddoor een heks, zocht hij uit wat er aan de hand was. Het bleek dat die heks niet misdaan had. Ze vluchtte zelfs voorhet kwaad. Hendrik besloot Celeste, de naam van de heks, bescherming te bieden. Maar eigenlijk wilde hij meer,want Hendrik was verliefd op haar. Toen hij haar verdedigde tegen de kwade tovenaar en hem overmeesterde, wasCeleste hem eeuwig dankbaar. Niet veel later trouwden ze en werd Celeste de vrouw van Hendrik. Uit hun huwelijkwerden 2 kinderen geboren. Prinses Marie en Prinses Juliette. Maar het mooie verhaal was nog absoluut nietafgelopen. Hendrik was een galante man en wilde voor iedereen goed doen. Elke vrouw droomde van zo’n knappelieve man. En spijtig genoeg kon hij de charmes van zijn dienstmeid Aletta niet weerstaan. Maar uit eindelijk koos hijtoch voor zijn vrouw Celeste.
 4. 4. De ridder Janus de ridder-kapitein Niveau 5 Eigenschappen: - Galant - Ijdel - Losbandig Geloof: Agnostisch Romances: Hildegard de troubadour Kinderen: Markus de kleine troubadourHendrik kon het land natuurlijk niet alleen verdedigen en hij nam ridder Janus in dienst. Janus verdedigde het landmet zijn hart en ziel. Vooral als hij knappe jonge dames moest redden. Op een keer wist hij de troubadour Hildegardte strikken. Iedereen vond haar moddervet en ze was meer zat dan nuchter. Maar Janus vond het erg voor haar en hijbood zijn liefde aan. Hildegard was gelukkiger dan ooit en zo kon Janus zich ‘ontspannen’ als hij thuis kwam nadrukke werkdagen. Maar door een ongelukje werd Markus geboren. Janus en Hildegard wisten dat ze moestentrouwen, maar ze waren beiden geen figuur om zich te binden. Ze besloten te verdoezelen dat Janus de vader was,zodat ze niet moesten trouwen.
 5. 5. De spion Onderspion Marionne Niveau 1 Eigenschappen: - Op zichzelf - Vals - Bloeddorstig Geloof: Agnostisch Romances: / Kinderen: /Een nieuw koninkrijk bracht natuurlijk ook nieuwe affaires en intriges met zich mee. En koning Hendrik wildevoorkomen dat hij ten gronde werd gericht door zulke dingen. Dus daarom nam hij de nogal excentrieke Marionne indienst. Marionne sloop altijd ‘s nachts rond in het koninkrijk om de vuile zaakjes van het koninkrijk op te lossen. Alwisten weinigen dat ze een spion was, een vreemd figuur viel altijd wel op. Er gingen geruchten te ronde dat Marionnemisschien wel een vampier was…
 6. 6. De bard Hildegard de troubadour Niveau 4 Eigenschappen: - Pretmaker - Overenthousiast - Zuipschuit Geloof: Peteraan Romances: Janus de ridder-kapitein Kinderen: Markus de kleine troubadourHildegard was een nogal vrolijk en levenslustige vrouw. Ze hield ervan zich te amuseren of eens lekker te drinken.Sommige Sims irriteerden zich aan haar enthousiasme of spotten dat ze dik was. Maar daar trok ze zich niets van aan.Zeker tijdens haar romance met Janus. Met hem kreeg ze een zoon Markus. Ze moesten trouwen omdat Hildegardzwanger was, maar dat deden ze niet. Ze verzon een verhaal dat ze zwangers was geraakt van de Wachter (= God, ofiets in die trant). De Sims geloofden het gek genoeg ook! Of ze deden maar alsof om hun bard te sparen. Hildegardwas immers de beste Sim die gedichten en toneelstukken kon schrijven en opdragen en de luit kon bespelen.
 7. 7. De handelaar Handelaar Helena Niveau 5 Eigenschappen: - Afdinger - Avontuurlijk - Slapeloos Geloof: Peteraan Romances: / Kinderen: /Helena was dan wel niet het prototype: vrouw, maar ze was wel een zeer goede handelaar. Ze bezocht verre oorden omde nieuwste grondstoffen te verhandelen. Haar verkoopkunsten waren dan wel erg opdringerig, Sims durfden nietsanders dan iets te kopen. Maar Helena was meer dan zomaar één of andere handelaar. Als het om het welzijn van hetrijk ging, was Helena altijd bereid te helpen. Zo hielp ze bloedvergieter Petrus een ziekte, die het land teisterde, tebestrijden. Met haar kennis over verre landen en de vreemde ziektes ervan, was dat niet moeilijk. Ondanks ze ergpopulair was bij de bevolking had ze geen man en dat vond ze goed zo. Ze was altijd maar druk in de weer ,dat zedaarvoor zelfs geen tijd had.
 8. 8. De arts Bloedvergieter Petrus Niveau 4 Eigenschappen: - Creatieve kok - Natuurliefhebber - Onzeker Geloof: Agnostisch Romances: Verpleegster Gaelle Kinderen: /Petrus was de eerste naar wie je toe kon als je ziektes of kwaaltjes had. Hij genas Sims met de gekste ziektes, ook alhad hij daar hulp van buitenaf voor nodig. Natuurlijk was dit alles niet gelukt met hulp van verpleegster Gaelle, waarhij een oogje op had. Eerst wilde hij dat verdoezelen, want er moest gewerkt worden. Maar uiteindelijk gaf hij toe eneven later deed Gaelle dat ook. Ze huwden even snel zoals ze zich verloofden. Kinderen zijn er dan nog niet. Ze zijnwel erg gelukkig.
 9. 9. De tovenaar Magiër Gonda Niveau 5 Eigenschappen: - Natuurliefhebber - Avontuurlijk - Verleidelijk Geloof: Agnostisch Romances: / Kinderen: /Gonda was beeldschoon, aardig en probeerde iedereen altijd te helpen. Kortom de perfecte vrouw. Maar dit is alleenhaar façade. Want als ze vertelde dat ze een elf, een heks en 216 jaar oud was, zou je toch beter eerst twee keernadenken. Maar dat deerde haar helemaal niet. Ze toverde altijd een glimlacht op iedereen zijn/haar gezicht. VeleSims wisten dat Gonda afkomstig was van Effenmont , waar de laatste elven woonden. Omdat Gonda zin had in ietsnieuws trok ze daar weg en reisde naar Simotopia. Waar ze een gelukkig leventje leidde.
 10. 10. De Peteraanse priester Broeder Jacob Niveau 4 Eigenschappen: - Dol op familie - Leergierig - Lomp Geloof: Peteraan Romances: / Kinderen: /Broeder Jacob wilde dat iedereen zich gelukkig voelde. En zorgde ervoor dat zijn diensten leuk waren. Nu ja, zijnbeschrijving voor leuk is een tikkeltje anders dan de gewone Sim. Maar de Sims hielden van hem. Iedereen was gelijkvoor hem en hij voelde zich niet verheven zoals de Jacobanen. Jacob was zelfs de eerste die het geloofde dat Markus,de zoon van Hildegard, de zoon van de Wachter was. Hij voorspelde dat hij grootste dingen zou kunnen verrichten…
 11. 11. De Jacobaanse priester Bartholomeus de herder Niveau 4 Eigenschappen: - Galant - Ijdel - Losbandig Geloof: Jacobaan Romances: Dodo de Misdienaar Kinderen: /Bartholomeus had een totaal ander karakter dan broeder Jacob. Je moest alles wat de Wachter wilde doen en als je datniet deed dan waren er de nare gevolgen die je kon meemaken. Ook bezuinde hij rond dat de Peteranen demonenwaren en de Wachter beledigde. Maar deed Bartholomeus ook echt alles volgens het boekje? Niemand wist dat hijeen affaire had met Dodo de misdienaar. Als dat uit kwam…
 12. 12. Nog enkele foto’s van het koninkrijk…
 13. 13. Celeste de heks en prinses Juliette Prinses Marie Prinses Juliette
 14. 14. Zo dat was het dan. Het volgende voltooide koninkrijk is Vampironië. Yup, erwonen vampiers En ze nemen deel aan de Keizerlijke Overheersing ambitie.Tot de volgende keer!

×